baya zaman varmis canim ya.
kendine söz versen sadece bu sayfaya girip menü filan paylasip ciksan olmaz mi tamamen uzakta kalmakdansa.
ama kendine güvenemiyorsan yani baska sayfalara girip zaman öldürürüm diyorsan bilemem ama cok uzun zaman var 5 ay uzak kalmak iyi gelmez.
ben 3 ay uzak kaldim 3 kilo alip geri döndüm az degil o 3kiloyu vermek icin ne kadar ugrasiyoruz.
karatay diyetini arastirdim kizlar gecen gun biraz. menuler cok guzel kafama yatti ama bn dogal tereyagini nerden bulcam ve zeytini mi nasi evde kendim yapcam o kadar mesakatli ki vazgectim valla baslamadan :/ aranizda daha once karatay yapmis olan var mi?
cok dogru diyosun. cumaya kadar ebru da fikrini soyler bn ona gore bi yol denerim canim. benim de 5 kg fazlam var alirken ne guzeldi her seyi deli gibi yedim ama simdi acsini cilesini yine ben cekiyorum :/
benimde bu dönüsümde su ve sporla ilgili problemim var.
suyu hallederimde spor nasil olacak bakalim.
kendimi kandirip disariya atamiyorum yürüyüs icin haftada 3 gün zamanim var bunu yapmak icin aslinda.
havanin soguklugu ve daah önce yürüyüs yaptigim yeri kuslarin basmasi beni geri itti, orayi cokseviyordum ama kis boyunca orada yürüyüs yapmak istemiyoru cok korkmustum, birdaha yaza insallah insanlar dolsunki kuslarda beni kovalamasin yalniz bulup
kartik sokakda caddede yürüyücem mecbur.
ben yapmadim.
baska birsey yapmistim ve bir kurala yada lsiteye uymak bana göre degil gercekten.
hayatim boyuncada listeye uymayacagima göre, en dgrusu buzdolabini actigimda sunu yiyebilirim bunu yiyemem diyebilmem gerekiyordu bu grupta ögrendim bunu.
cokda gzl ise yariyor.
o gün evdeki yemek uygunsa yiyorum uygun degilse dolaplari karistip uygun bisey buluyorum.
listeye uyacak olsam hergün ugrasicam filan cabuk bezerim ve listeyi birakincada kilo alirim diye düsünüyorum.
bence dogru beslenmeyi ögren.
kendine yasaklar koy, onlarin haricinda herseyi abartmadan ye.
aynenevet nasil olsa kilomu verdim diyip kendini salmis olabilirsin birde sen dukan yapiyordun onunda patlamasi olabilir hani sonucta ona uymayi biraktin belkide ne yiyip ne yemen gerektiginide kendin yanlis karar verdin.
bu yüzden hicbir listeye uyma kendi listeni hergün kendin yap.
aha kuslar mi kovaladi cok guldum valla canim yaaman dikkat et. burda ben yurusem disarda keske kus olsa kopekler kovaliyo valla bin beter
suyu ben duzeltirum yarin ama benim de spor olayim cok kotu cidden onu da duzene oturtmaliyim. tam basliyorun biraz baslamistim spora bu kez de hasta oldum ve hala da atlatamad. ilaclarim bitti ama hastaligim gecmedi. bu ne beter salginmis anlamadim. :/
aynen
canim ya
cok dogru demissin. ayni dedigin gibi oldu ben en iyisi liste falan yapmayayim. sizin gibi menu yapmayi dogru yemeyi ogreneyim yoksa her defasinda geri alicam bu kilolari ve hayatim bu iskenceyle geccek :/
kizlar ben mesajlarimi sayip yatacagim. bugun cok yorucuydu bnim icin. herkese iyi geceler. nurcum sana da ayrica iyi geceler ve destegin icin de ayrica tesekkurler :)
canim kahvalti yapmamissin o cok önemli. sade kahve ac karna direkt mideye iyi degil dikkat et.
ve dün aksamki menünü görmemistim cok yanlis yapmissin birdaha tekrarlama canim
güzel menü ama cok sIk salam yememeye özen göster.
afiyet olsun.
tam ne güzel menü dedim asagida neler gördüm cok fena yapmissin hakikaten tüm gününe yazik ettin üstelik sporun ve suyunda güzeldi, birdaha bu költülügü yapma kendine.
birde üzüm cok sekerli bir meyve oldugu icin tavsiye etmem.
kaptancim yanlis hatirliyor olabilirim ama sanki ben sende sIk sIk salam görüyorum, aman dikkat.
cigköftedede takildim, yenebilir mi?
baya boyluymussun canim standarta göre.
bir nevi uzun olmak iyi manken gibi elbiseler olur özellikle uzun aksam kiyafetlerinde süzüm süzüm süzülürsün
ama bir nevide kötü cünkü türk erkekleri genelde 1.70-1.85 arasi oluyorlar topuklu ayakkabida giydinmi kadin erkekten uzun oluyor tuhaf görünüyor
Çok kötü olmuş bu Yasemin. Şöyle otur ve iyice bir düşün gerçekten zayıflamak istiyormusun? Eğer istiyorsan canın bişeyler istediğinde hep bunu aklına getir. Yoksa sen kilo vermek yerine daha çok kilo alacaksın.günaydın kızlar
o kadar pişmanım ki gece saat 4 te kalkıp 1 dılım ekmegın üstüne nutella sürüp yedım cok mutsuzum
Hoşgeldin Seda' cım senin adına çok sevindim. İnşallah yeni işinde mutlu olursun. Geçen haftaydı sanırım seni izinli yazdım bildirim yapmadığın için. En az iki hafta listeye giremiyorsun ama buralarda olman senin için iyi olur. Umarım kilo almamışsındır.Kızlar merhabaa!!!
Buraya giremeyeli baya hızlı bir değişiklik oldu hayatımda.
Bugün yeni işime başladım :) Aynı sektörde aynı işi yapan başka bir firmaya geçtim.. Hatta eski yöneticimle beraber çalışacağımm, çok mutluyum..
Laptopumu teslim ettiğim ve eski hattımı da geri verdiğim için internete giremedim.. Bugünden itibaren tekrar aranızdayım..
Sevgi' cim hoşgeldin. Nasıl gidiyor hayat? Kilo aldın mı?Merhaba kizlar ben geldim dun itibariyle rejimime kaldigim yerden devam ediyorum sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?