Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. İşe gitmek için hazırlanmam lazım. 11 den önce gelmeye çalışırım. Kocaman öpüyorum hepinizi
herkese gunaydın,
gecen haftakı kılom 67.8
bu hafta 67,2
herkese ıyı gunler,ıslerınde kolaylıklar..
Ebrucum bu cok iyi oldu, izne ayrılıp listeden cıknayu hiç istemiyordum, tesekkurederim :))
Gelelim kilo bildiririme
Gecen hafta 65
bu hafta 64.5
fark 500 gr
Aslında fark 2 kiloya yakın ama bi tuhaf oldu işte bu hafta:) nasip, ebrudan alıcak cezam varmıs, napalım:))
Yağmurlu ve karanlık bir Konya sabahından herkese günaydın. Umarım güzel bir bildirim günü geçer, tartı herkesin yüzünü güldürür.
Menüde sadece öğle olmuş. Onun dışındakiler hakikaten kötü ama hastalığına veriyorum. Bayramdan önce ben de hastalanmıştım. Aynen durumum böyleydi. Hasta olunca insan kötü oluyor. Umarım bugün güzel bir sonuç görürsün tartıda.
Bende de çok sık çıkar hem aft hem uçuk. Yılın yarısında dudağımda yarayla gezerim. Hiç bir çare aramadım şimdiye kadar uçuk için çıktıktan sonra çaresi olmadığını düşünüyorum. Kremler var ama onlara da inanmıyorum. Aftında vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum ne derece doğru olduğu tartışılır. Ateşten de kaynaklanıyor olabilir. Beslenmene dikkat et sağlıklı beslen. Dukan konusunu da uzun bir süre kapat. Birde aftlar için karbonatlı gargara deneyebilirsin.
Günaydın canım. Azda olsa vermişsin tebrikler. İzinli yazıyorum seni. Döndüğün zaman listeye nasıl gireceğine karar veririz zaten. İzindeyim diye bırakma sakın kendini devam et yine. Arada bir uğrarsan da senin için iyi olur
Tebrikler Nihal' cim gayet güzel bir sonuç. Bu arada geçen hafta hiç gelmedin. İyileşemedin mi hala? Takım kurallarını biliyorsunBu hafta paylaşımlarını çoğaltman lazım.
Tamam canım ama ara ara uğramaya çalış ve hergün mutlaka bir 5 dk ayırıp menü yaz. Ayrıca tebrik ederim 500 gramda güzel bir sonuç. Bakalım ben kaç çıkacağım ama tartıda çok iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum inşallah.
Gelelim kilo bildirimine. Sanırım bu hafta takımın en iyi kilosunu ben verdim.
Geçen hafta : 63,5
Bu hafta : 62.4
Eki Görüntüle 853928
kilo bildirimi
gecen hafta 72.0kg
bu hafta 72.3kg
fark +300gr
aslinda ben gecen baktigimda 74kg'i görmüstüm, ama sii daha azda olsa her 1 gr bile zarar
geçen hafta 54.6
bu hafta 55.9
fark +1.300
almayın beni sakın listeye bu halde olmaz. haftaya güzel menülerimle zayıflar girerim kızlar. biliyosunuz hastalıktan diyet falan yapmadım yataktan dahi kalkamadım yaabütün emeklerim boşa gitti. hem de regl im karnım davul gibi zaten ooofff
geçen hafta 55.9
bu hafta 55.9 ( tuvalete hala çıkamıyorum bugün doktora gidicem ve üstümde regl şişliğide var ama cm olarak baktığımda incelmişim geçen haftaya göre)
oysa bu hafta hiç kaçamağım yoktu ve sporumda düzenliydi
kaptancım istersen eğer eski kiloma dönene kadar beni izne ayırabilirsin takımı kötü etkiliyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum
geçen hafta 54.6
bu hafta 55.9
fark +1.300
almayın beni sakın listeye bu halde olmaz. haftaya güzel menülerimle zayıflar girerim kızlar. biliyosunuz hastalıktan diyet falan yapmadım yataktan dahi kalkamadım yaabütün emeklerim boşa gitti. hem de regl im karnım davul gibi zaten ooofff
hanifecim üzülme. duraklama yaşıyorsun belki de bu normal. geçici bir şey. zaten önemli olan kilo değil ince olmak, fit olmak. bu hafta düzelecektir. ben geçen sene diyetteyken şunu fark etmiştim. eğer az yeyip çok spor yaparsan kilo veremiyorsun. spora çok yüklendiysen biraz azalt ve sonuçları görben sporu azalttığımda kilo vermeye başlamıştım
şuan da 55.9 kg gördüm tartıda bunu daha önce görmemiştim. regl şişkinliği ama eminim. çünkü öyle şişki karnım anlatamam. haftaya eski halime dönmeyi umuyorum
öylee çok spor yapmadım ki ama spor salonunda yaptım evde 1 gün plates yaptım 30 dk diğer günler squat felan yaptım başka yaptığım bişey yoktu bugün ve yarında yapıcam sporu sadece .
ben aylardır spor yapmıyordum yani aslında bu hafta kilo vermem gerekirdi çünkü vücudum hareket etti uzun zaman sonra
ama haklısın öncemli olan fit ince olmak ama ben kilomunda gitmesini istiyorum
bide tartımın pilide bitiyor yeni bir pil almam gerek bu hafta
biz birbirimize hiç yaramadık
Hanife, Canan ve Zeynep 5 ve 6 Kasımın mesaj sayılarını yazmamışsınız.
Ayrıca Yasemin ve Banu' cum 6 Kasım' da takıma yazdığınız mesajları sayıp buraya yazabilir misiniz?
Hanife, Canan ve Zeynep 5 ve 6 Kasımın mesaj sayılarını yazmamışsınız.
Ayrıca Yasemin ve Banu' cum 6 Kasım' da takıma yazdığınız mesajları sayıp buraya yazabilir misiniz?
Eki Görüntüle 853928
öylee çok spor yapmadım ki ama spor salonunda yaptım evde 1 gün plates yaptım 30 dk diğer günler squat felan yaptım başka yaptığım bişey yoktu bugün ve yarında yapıcam sporu sadece .
ben aylardır spor yapmıyordum yani aslında bu hafta kilo vermem gerekirdi çünkü vücudum hareket etti uzun zaman sonra
ama haklısın öncemli olan fit ince olmak ama ben kilomunda gitmesini istiyorum
bide tartımın pilide bitiyor yeni bir pil almam gerek bu hafta
başlangıç:66
geçen h. 65.3
bu h:64.2
fark:1.1 kiloçok mutluyum:))))))))
Eki Görüntüle 853928
canım vucüt kendini kitlemiş olabilir uzun zamandır spor yapmıyordun sonuçta. ve sporu az da yapsan sana göre azdır belki ama cok enerji harcıyorsundur yemek az geliyordur. o zaman da vücut kiloyu tutar diye biliyorum. ben de böyle oldu. senin haftada 1-2 gün spor yapmaman gerek. bütün sporcularda böyle söyler. hiç mola vermiyor musun sen? vücudun da dinlenmeli... :26:
aa öyle deme hanife ne alakası var. ikimiz de regl olduk. ve ben ağır hastalandımyoksa ne güzel hırslanmıştık iyi olacaktı. senin de vücut bu hafta su tuttu regl kaynaklı belki de spor kaynaklı bilmiyorum. önümüzdeki hafta bomba gibi olcaz
başlangıç:66
geçen h. 65.3
bu h:64.2
fark:1.1 kiloçok mutluyum:))))))))
hanifecim üzülme. duraklama yaşıyorsun belki de bu normal. geçici bir şey. zaten önemli olan kilo değil ince olmak, fit olmak. bu hafta düzelecektir. ben geçen sene diyetteyken şunu fark etmiştim. eğer az yeyip çok spor yaparsan kilo veremiyorsun. spora çok yüklendiysen biraz azalt ve sonuçları görben sporu azalttığımda kilo vermeye başlamıştım
şuan da 55.9 kg gördüm tartıda bunu daha önce görmemiştim. regl şişkinliği ama eminim. çünkü öyle şişki karnım anlatamam. haftaya eski halime dönmeyi umuyorum
haftada 3-4 gün spor yapmıyorum zaten 3 gün spor yapıyorum oda bazen minimum 2 gün
inşallah canım
tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?