MENÜM
Sabah (08:30)
1 kk beyaz peynir
2 ince dilim hindi salam
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle (12:10)
Haşlama terbiyeli et
2 yk bulgur pilavı
Salata
Akşam (18:00)
5 tane köfte
1 bardak ayran
Domates, kara lahana salatası
2,5 lt su. Spor henüz yapmadım. Yapınca yazacağım.
tamam doğru düzgün şeyler yiyeceğim
hafta içi hergün yrüyüşüm var normalde ,bugün misafir var die çıkamadım canım
erzurumlu komsumuz yapardi ben yerdim. sizde farkli demekki rakibem :)
oyle valla ecem :) evet dukan :)
evet canim kotu bayaa :/
cok guzel :)
guzel menu kaptan :)
cok fena oldum bi anda. ayni zamanda regl oldum. oof
afiyet olsun canim. guzel ama aksam cok erken olmus. yogurt falan yeseydin iyi olurdu :)
Telefondan alıntı yapamadım kısaca yazayım aklımda kalanları Buse cim geçmiş olsun dikkat et kendine. Canan cım yaklaşık 8 ay olmadı bebegimiz Hanife cim iki ögün olmamış herkes söylemiş zaten bugün gayet güzel olmuş Tuba cım menümü beğenenlere teşekkür ederim
offffffffffffffffffff menüye bak be!!!!!!!!!!!!!!!!!
maşallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tebrik ediyorum arkadaşım,alnından da öpüyorum
yarın ben de böyle bir menü yapsa bugünü telaisi olur mu ki?????tabi yapabilirsem.....
Tamam kuzum anladım. Bende inanırım nazara. Allah hepimizi korusun kötü gözlerden.
Bebek düşünüyorsan canım önce kilo vermelisin bence. Çünkü ben kiloluyken bebek düşünüyorduk zayıflayana kadar olmadı. Tam hedefe ulaştım hamile kaldım. Bence zayıflamak baldan daha önemli.
Kaçamak yapma diyecektim geç kalmışım. Sen çoktan yapmışsın bile. Madem sonunda pişman olacaksın önceden düşünsene pişman olacağını
Hadi bakalım göreceğiz kim kime ceza verecek
14:30 da yediklerin hiç olmamış. Onun dışında güzel bir menü. Bizim motivasyonumuza bişey olmaz ama sen kilo vereceğin yerde böyle gidersen kilo alacaksın
Gayet güzel bir koruma menüsü. tebrikler
Afiyet olsun Esra' cım güzel olmuş menün. Kaçtır mesaj sayıları için uyarıyorum sen göndermedin. Paylaşımların düzelmezse eğer listeye giremezsin biliyor sun dimi? Sporun güzel olmuş bu arada.
Telefondan alıntı yapamadım kısaca yazayım aklımda kalanları Buse cim geçmiş olsun dikkat et kendine. Canan cım yaklaşık 8 ay olmadı bebegimiz Hanife cim iki ögün olmamış herkes söylemiş zaten bugün gayet güzel olmuş Tuba cım menümü beğenenlere teşekkür ederim
aksam acıkmıyacagın sekılde yesendaha ıyıolur bence. cunku ben suan acıktımmmmm:44::44::44: sutsuz koca bı bardak kahve ıcıyorum suanınsallh yeterlıolurda daha yemm
Bugunku menume gelince
orucluydun, sahur yapamadım
Aksam 17:30
1 kase domates corbası
1 tabak ıspanak yemegi
sonradan 19:00
1 dilim ekmek
2 kasık kabak yemeği
biraz beyaz peynir
Gözüm açtı resmen:) hele bide okulda yemekhane bi guzel kofte kokuyordu:) nryse boyle devam, bi gunnu tuttum bile:)
spor karın bel hareketleri
40 ip atlama
50 squat
Su simdilik 1 lt, içicem ama yatana kadar
anladım canım bugün itibari ile dikkat etmeye çalış
yok canım biz karadenizliyiz öyle yapmıyoruz
köyde olsam bol tereyağlı yapardım tabiki ama burda öyle olmaz burda adım atcak yer yok orda dağ bayır koş orda temiz hava var hem öyle olsa bol tereyağlı felan yerdim
kız yok ya valla canım çekmedi ama şimdi kahve içicem ne zamandır canım çekiyodu türk kahvesi
yesil cay iyi gelebilir.bugün büyük tuvaletimi yapmadığımı farkettim :26:
napıcam naısl yapıcam :18:
Bugunku menume gelince
orucluydun, sahur yapamadım
Aksam 17:30
1 kase domates corbası
1 tabak ıspanak yemegi
sonradan 19:00
1 dilim ekmek
2 kasık kabak yemeği
biraz beyaz peynir
Gözüm açtı resmen:) hele bide okulda yemekhane bi guzel kofte kokuyordu:) nryse boyle devam, bi gunnu tuttum bile:)
spor karın bel hareketleri
40 ip atlama
50 squat
Su simdilik 1 lt, içicem ama yatana kadar
bizim 3 yıldır olmuyor.ama kilo olayını bir arkadaşım daha söylemişti.zayıflayınca hamile kalmıştı o da.
yeşilçay bana cok tokluk hissi veriyor.o da güzel olur bak:)
45 dk leslie ablamla beraberdik.gerçekte 3 millik yaktım mı acaba???????????
kahve metabolızmayıda calıstıryo bılıyosundur. benıde yesıl cay acıktırıyo walla, kahve daha tok tutuyo. o yuzden yememem gerektımı nerde olsam varsa kahve hemen :)))
ınsallh yakmıssındır . ama ınan o yaptıgımız ufacık kacamaklar bıle kendımızı hırpalasak anca yakıyoruz. ben gecen gun salon tıpı makınede tartıldım verdıgım kılomun 3,200 gramını yagdan yakmıs ayy nasıl sevındım anlatamam. ama tabı onu goruncede baya kacamak yaptım, sımdı onu toparlamaya calsıyorum, o yuzden menum azcık azcık bugun :) bı hafta yemesem o kacamakalr anca gider heralde.
bugün büyük tuvaletimi yapmadığımı farkettim :26:
napıcam naısl yapıcam :18:
Kızlar Merhaba...
Cuma günü 3 senelik iş hayatımın en kötü gününü geçirdim.. 2 ay önce yöneticim değişti.. 3 yıllık emeğimin yanında ufacık bir olay yüzünden kimseden gelmesini kabul edemeyeceğim bir muamele ile karşılaştım ve bu yüzden istifa ettim..
Genel müdürümüz 1 hafta izin almamı ve iyice düşünüp taşınmamı söyledi... Annemin yanında Silivrideyim, kafamı dinlemeye ve en doğru kararı vermeye çalışıyorum.. Ayrılmam maddi anlamda bizi sıkıntıya sokacak ama bu adamla çalışmaya nasıl devam ederim bilemiyorum..
Pazar günü döneceğim evime.. Aynı izni sizden de rica ediyorum..
Ebrucum geçen hafta için tekrar özür dilerim... Kendinize iyi bakın..
Seda cım umarım herşey biran önce yoluna girer bu cuma bildirim yapabilirsen izinli yazmayayim yok eğer gelemem dersen izin yazayımKızlar Merhaba...
Cuma günü 3 senelik iş hayatımın en kötü gününü geçirdim.. 2 ay önce yöneticim değişti.. 3 yıllık emeğimin yanında ufacık bir olay yüzünden kimseden gelmesini kabul edemeyeceğim bir muamele ile karşılaştım ve bu yüzden istifa ettim..
Genel müdürümüz 1 hafta izin almamı ve iyice düşünüp taşınmamı söyledi... Annemin yanında Silivrideyim, kafamı dinlemeye ve en doğru kararı vermeye çalışıyorum.. Ayrılmam maddi anlamda bizi sıkıntıya sokacak ama bu adamla çalışmaya nasıl devam ederim bilemiyorum..
Pazar günü döneceğim evime.. Aynı izni sizden de rica ediyorum..
Ebrucum geçen hafta için tekrar özür dilerim... Kendinize iyi bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?