- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.601
- 798
- 43
Çok kötü olmuş bu Hanife. Hem de cuma öncesi. Ne desem boş. Olan olmuş artık inşallah yarın tartıda büyük bir sürprizle karşılaşmazsın. Ne olursa olsun uygun bir dille anlatsaydın keşke. İlla bişey yiyeceksen diyete uygun bir şey yeseydin. Evlerinde hiç mi uygun bişey yokmuş senin için. Bu son olsun lütfen artık kim ne derse desin kaçamak yapma çünkü emin ol kaçamak yapıp yapmamak tamamen bizim elimizde. Ama çok kızdım sana haberin olsunKızlar ya bişey dicem özelliklede kaptancım
dershane çıkışı sözlüm beni almaya geldi yemeğe gidiyoruz dedi saçmalama lütfen dedim ikna ettim felan sonra beni görümceler aradı nerdesin diye bende aliyle eve gidiyoruz beni bırakıcak eve dedim. Bırakmasın bize gelin dedi hayırdır abla dedim gelince görürsünüz dedi . bi gittik pizza söylemişler bizsiz boğazlarından geçmemiş tüm görümceler toplanmış benide istediler ben abla yok valla diyetteyim zaten çok kilo aldım bayram dediysemde dinletemedim bizi mi kırıcaksın dediler yok felan dedim ama en büyük ablası hanife lütfen felan dedi en azından 1-2 dilim ye dedi bende peki dedim yedim çok ısrar ettiler hatta alide abla bende yemeğe götürcektim ısrar edince vazgeçtim zorlamayın dedi ama ablaları sen ayrısın biz ayrıyız dedi![]()
ben bu akşam sadece yoğurt yesem bişey olur mu![]()
gerçekten çok zorladım lütfen yemim felan dedim ama ablası hanife bu 2 oldu bunuda geri çevirirsen konuşmam bak bida dedi
öncelerini hem geri çeviriyodum oda bu sefer alınmış benim evimde niye yemiyo diye![]()
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Dikkat et canım kendine. Hasta edersin böyle devam edersen kendini. Doktorla tekrar görüşsene belki daha erken yapar tedavini.Kızlar bugun zaman gectikçe dersler zorlasıyor, basım ve dişim agrıdıgı için.. Simdi son dersim kaldı belki dayanamayıp erken cıkarım
sabah kahvaltı yapamadım, ciğneyemediğimden.. Zaman da.azdı.. Okulda kahve içtim, birde.cay içtim.. Oğlen de yiyemezdim aslında ama hepten halsiz dusmeyeyim diye zorladım kendimi...
Sakın haaa Burcu uzak dur tatlıdan. Hasta olunca öyle oluyor insana. Ama nişanı düşün kilocukları ne zor verdiğini düşün. Yaklaşma sakın tatlılara.teşekkür ederim ebrucum ama çok fenayım yaaaa canım deli gibi tatlı istiyo
ay inş. kuzucum bi iiyileşiyim tığ gibi olmaya çalışcam![]()