Hadi bakalım hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Kızlar inanın imkanım olsa kızları bırakacak birini bulsam bu halimle giderim spor salonuna. Özellikle bekar olanlar ihmal etmeyin böyle şeyleri. Özen gösterin biraz kendinize. Spor hayatın her dönemi olmalı bence çünkü sadece kilo olarak bakmayın sağlıklı kalabilmek için hareket çok önemli.
Siz böyle sporları yazdıkça ben yapmışım gibi seviniyorum. Su içinde tebrik ederim. Bol bol içmek lazım. Benimde 2,5 lt oldu. Bugün 3 litreyi geçerim kesin
Yok işte öyle tutmayı öğreneceğiz boğazımızı. Tutamazsak zaten boşuna kürek çekmiş oluruz. Aktiflik konusuna gelince bu hafta herkesten en az 5 mesaj istiyorum. Lütfen kimse 5 mesajın altına düşmesin. Beni düşünün biraz yaaa bi sürü işim var iki tane çocuk ev işi normal iş ama ben bile gelebiliyorum. O nedenle kimseden mazeret istemiyorum.
Kar kardır canım ne yaparsan ödül olarak dönecektir sana. Bel için sağ sol ön arka hareketini yap, bir de önce belden altını yere sabitle (ayakta) belden üstünü daireler şeklinde çevir. Sonra belin altını çevir aynı şekilde. Önce sağdan sola yap sonra soldan sağa. Çok işe yarıyor. Kadın dediğinin beli ince olacak![]()
Teşekkür ederim ebrucum bayramda çok sarsıldım ben dün 86 küsür çıktım tartıda mafoldum resmen durmak yok artık bugün 85.3 çıktım bol su Spor diyet derken inşallah cumaya fazla + olarak çıkmam
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)