pazartesiden itibaren canım yeni listeyi pazr günü yayınlayacağım
ahh ahhh ne diyim nelere gidiyim hanife ben şimdi gerçekten en zarar veren sensin
ezgicim hoşgeldin tekrardan 65 le başlıyorsun o zaman biz hedefine 58 dedimişiz o zaman sen şimdi 58 te tut sonra istediğin kadar düşebilirsin merak etme hepsi geçip fıstık gibi bi hatun olcaksın
günaydin kizlar,
gecen hafta kilom 1.8 kg
bugün 72.7
fark + 0,9 kg
dün fark daha coktu ama ben su bildirim yaptgmdan itibaren kitir kitir dogranmaysi bekliyorum
Mrb kızlar cumartesi den beri giremedim
Yarın sabah yolculuk izmite 8 saat yol trafik çok yoktur inşallah
Gecen hafta
82.6
Bu hafta
83.6
1 kilo almışım toplamaya başlıyorum kendimi((
Diyecek bişey bulamıyorum size gerçekten bu bayram yaramadı hiç birimize ben dahil. Hatta ben üstüne birde regl oldum sabah tartıldığımda hiç iyi değildi tartıdaki kilo. Şuan hatırlamıyorum ama yarın sabah tartılıp yazacağım buraya ki beni iyice bir kınayın yoksa bende çok kötü durumdayım. Birilerinin de bana dur demesi lazımbayramı zararlı kapatanlardanım ben
geçen hafta : 89
bu hafta : 90
gelen 1 kilo var maalesef
Kızlar merhabalar, belki bir kaçınız beni hatırlar bi iki gün gruba girmiştim sonra düzeni oturturamadığım sürekli aktif olmadığım için katılamadım gruba. Belki yorum yazmam ve yardım istemem gruptan olmadığım halde yanlış ama size ihtiyacım var. Kızlar ben gruba o zamanda yazmıştım 65 kiloyum diye, bi ara bi iki kilo verdim onları da bayramda aldım yine 65imboyum 1.68. Hedefim 57 gibi. Aslında 55di ama yine gurptan idealin 57 olduğunu söylemiştiniz.
Şimdi kızlar ben üniversite öğrencisiyim okulum her gün 9-12.40 arasında. Kasım itibariyle okulun spor salonuna yazılacağım. Öğle yemeklerini okulda yiyiroum 2 liraya bayağı güzel menü oluyor. Çikolataya tatlıya asla hayır diyemiyorumVe sürekli bir şeyler yeme isteği var içimde. Özellikle evdeyken resmen boğazım durmuyor. Sigara kullanmıyorum ama bazen arkadaş ortamında bir bira falan içiyorum. Kızlar lütfen lütfeen bana örnek bir beslenme programı önerin. Bitki çaylarını falan çok severim. Bana midemi küçültecek tok tutacak tatlı aratmayacak şeyler önerin nolursunuz aşırı derecede ihtiyacım var sizeee ( Ve söz ne derseniz yapıcaam bu kiloları vermem lazım.
Son olarak kızlar bacaklarımın ve kollarımın üst kısmı aşırı kalın, yapısal olarak. Özellikle kolu aşırı takıyorum kafaya kiloma göre olması gerkenden aşırı kalın. Onun içinde yapabilceğim bir şey var mı?
Hoş geldin Buse' cim ama üzüldüm kilo almana. Çok almışsın. İnşallah kurtulursun en kısa zamanda.burcuuuuuuuuuuu
kuzucuuum napıyorsun, nasılsın? ne var ne yok? anlat bakem accııık
özledim burayı vallaaaaa
Slm kızlar evime geldim nihayet
Eşyaları yerleştirdi m oğlumu yikadim duş aldım yemek yaptım sbh 5.30da çıktım yola 6 saate izmite geldim çok yorgunum
Aramıza yeni katılanlar var galiba ben kendimi tanıtım adım öykü 20 yaşındayım ogrenciyim evliyim 14 aylık oğlum var doğumdan önce 60 kiloydum takıma geldiğimde 86.6 şimdi 83.6 hepiniz his geldiniz bayram hepimizi biraz sarstı inşallah güzel sonuçlar görürüz bu hafta
Burcucum ebrucum diğer takım arkadaşlarım iyiki varsınız :)))
pazartesiden itibaren canım yeni listeyi pazr günü yayınlayacağım
ahh ahhh ne diyim nelere gidiyim hanife ben şimdi gerçekten en zarar veren sensin
ezgicim hoşgeldin tekrardan 65 le başlıyorsun o zaman biz hedefine 58 dedimişiz o zaman sen şimdi 58 te tut sonra istediğin kadar düşebilirsin merak etme hepsi geçip fıstık gibi bi hatun olcaksın
Diyecek bişey bulamıyorum size gerçekten bu bayram yaramadı hiç birimize ben dahil. Hatta ben üstüne birde regl oldum sabah tartıldığımda hiç iyi değildi tartıdaki kilo. Şuan hatırlamıyorum ama yarın sabah tartılıp yazacağım buraya ki beni iyice bir kınayın yoksa bende çok kötü durumdayım. Birilerinin de bana dur demesi lazım
Merak ettik şimdi senin vücudunu resmini eklesene yüzünü kapatabilirsin ama gerçekten çok merak ettim kollarını :26:
Hoş geldin Buse' cim ama üzüldüm kilo almana. Çok almışsın. İnşallah kurtulursun en kısa zamanda.
Butun gun o kadar cok mısafırım wardıkı anca acabıldım.bugun
Sabah: peynır domates salatalık cay
Ogle : greyfurtsuyu ( duzenlı tuketıldıgınde mutlaka yag yakımına yardımcı oluyo)
Aksam : salata 5kofte cok mınımınnacık fasulye
Sanırım bıraz duzensız yıyorum. Ama mısafırden , cocukdan, işden gucden bı turlu duzenede sokamıyorum kendımı. Hep 2 ogun nerdeyse ve hıc su ıcemıyorum
bayramdan sonra düzeleceğine inanıyorum esracım
benım kılom bu hafta ilk hafta olduğu için sanırım listede yok dimi? kuralları unutmuşum gruptan çıkalı çok oldu tabiiii
Merhaba arkadaslar uzun zamandir giremedim siteye cok yogun geciyor izniniz olursa ben 12 ayda tekrar gelsrm olur mu bu sekilde paylasim yapamiyorum
nihalcim şekercim çok güzel haftaya bomba bekliyorum senden ha gayretburcugncy
Günaydın Kızlar. Benim için gün hiç güzel başlamadı. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmak oldu ve çok kötü bir sonuç aldım. Şimdiye kadar tartıda gördüğüm en kötü sonuç. Kilom bu sabah itibariyle 65.8 şöyle ya da böyle diye bahanelere sığınmak istemiyorum Ciddi ciddi iki kilo almışım. Bunun bir sürü sebebi var ama dediğim gibi hiç bir şey mazeret olamaz. İstediğiniz her cezayı verebilirsiniz. İstediğiniz kadar da kızabilirsiniz. Fazlasıyla hakkettim. Bu cuma eğer - kiloya geçemezsem büyük ihtimal bildirimsiz izne ayrılacağım.
ebrucum 2 kilo mu aldınnn hiiiiiiiiiiiiinası yaparsın bunu tüm emeklerin boşa gitti bildirimsiz izne ayrılmak yok sabit diye izne ayırırız ki o zaman herkesi izne ayırmak gerekir mümkünse - olmasa ile sabit olmaya çalış
Hiç sorma Burcu nasıl olduğunu bende bilmiyorum büyük çoğunluğu ödem diye düşünüyorum. İklim değişikliği regl derken şiştim iyice. İnşallah çoğunluğu ödemdir. Cumaya kadar bakacağız ne kadar gidecek. İnşallah - ye geçerim. Diyet yaptığım süre boyunca ilk defa böyle bir şey geliyor başıma. Bir yönden de iyi oldu. Oldukça şokladım vücudumu.
umarım ödemdir ebrucum yoksa olmadı yyani biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?