tamam canım sagol. bilmiyodum yazdım oyle, ogrenıyorum :)![]()
öğrenceksin canım merak etme pazartesi bi kalabalık olsun buralar
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım sagol. bilmiyodum yazdım oyle, ogrenıyorum :)![]()
tatlım menülerimizin akşam hepsini birlikte yazıyoruz
burcuuuuuuuuuuu![]()
kuzucuuum napıyorsun, nasılsın? ne var ne yok? anlat bakem accııık
özledim burayı vallaaaaa![]()
öğrenceksin canım merak etme pazartesi bi kalabalık olsun buralar![]()
Bencede yaramasın canım, yaramasınki birazda biz dereceye girelim demiiöyküüüüüüübayram yaramadı hiç birinizeeee yaaa
![]()
Tatlım naptın bir haftada 2 kilo çok ya gel şunu 200 gr yapalımevet kızlarrr, sabah sekersız bı bardak kahve ıctım . çok severım , kahve metabolizma çalıştırır zaten bılırsınız, tabı abartmamak kaydıyla. 1 saat sonrada meyveli nesfıt61 kıloyum suan bu hafta ıcınde en az 2 kıloyu hedef yaptım kendıme
![]()
Aaa evet sen mezun oldunaaaa buseeeeeee gelmişşş kuzum aynı bıraktığın gibi zayıflamalar filan bende mezun oldum geçen hafta 59 kiloyla biraz toplarlanma lazım sonra devam etcemm sen nasılsın naptın koruyabildin mi kilonuuuuu![]()
ayy hadı bakalım ınsallh. agustosta mı senın dugunun ? nısanlıyım demıstın yanlıs hatırlamıyosam
Bencede yaramasın canım, yaramasınki birazda biz dereceye girelim demii
Tatlım naptın bir haftada 2 kilo çok ya gel şunu 200 gr yapalım
Aaa evet sen mezun oldundemi ee hala takımda devam ediyomusun canım ??
akrep33'cüm hoşgeldin canım ilk 3 ten düşmemeliyiz ama bu hafta sanırım iyi olmayacak. mezun oldum tatlım ama bi süre daha buralardayım en azından derslerim yoğunlaşana kadar![]()
Bravo canikomtakımına destek vermen hoşuma gitti harikasın
![]()
aaaa buseeeeeee gelmişşş kuzum aynı bıraktığın gibi zayıflamalar filan bende mezun oldum geçen hafta 59 kiloyla biraz toplarlanma lazım sonra devam etcemm sen nasılsın naptın koruyabildin mi kilonuuuuu![]()
agustos diye düşünüyoruz canım kısmet nasipsözlüyüm ben nişanım ocak şubat arasında
![]()
Bencede yaramasın canım, yaramasınki birazda biz dereceye girelim demii
Tatlım naptın bir haftada 2 kilo çok ya gel şunu 200 gr yapalım
Aaa evet sen mezun oldundemi ee hala takımda devam ediyomusun canım ??
burcuuuu
sorma ne haldeyiiiim sormaaa kederdeyiiim sormaaa yangınlardayııım zaman zamaaannn
6,5 kg aldım :18: tatlı manyağı oldum, 12 mayısta tatile çıkmıştım sanırım o günden beri kremalı kahveler, pastalar, börekler...
her günüm böyle geçiyorkendime dur diyemiyorum. şuanda önümüzdeki pazartesi tekrar diyete başlama kararı aldım. yine dukan yapcam. ben güçlendirme evresini yapmadım. bu defa onu da yapıcam harfiyen. şuan 55 kg ım :26: hala 36 bedenim ama popom iyice büyüdü
34 bedendim öncesinde
kaç kilo verdin toplamda sen? sakın burdan ayrılma. ben 19 nisanda mezun olmuşum burdan ve 6,5 kg geri aldım![]()
agustos diye düşünüyoruz canım kısmet nasipsözlüyüm ben nişanım ocak şubat arasında
![]()
ahhh hadı hayırlısı. o kosturmacadada gıder zaten bı kac kılo.:)
buseeeee almamalıydın kuzum yaaaaaben 17 kilo verip mezun oldum canım almama gibi bi kararım yok 38 bedenim şuan ama doktor ara ver dedi 3 ay kadar sonra devam et dedi bende mezun oldum
kilolar çok nankör, yemeğe başladın mı alıyorsun valla. ama ben aşırı abarttım. mesela sarmayla kahvaltı ettim bugünnormalde hiç tatlı düşkünü olmayan biriydim ama diyetten sonra tam bir tatlı çiçkolata canavarı oldum. annem bile inanamıyor bana
neden böyle oldu bilmiyorum. dukanda hiç şekersiz vermiştim 9 kg yani bi 2 ay kadar vücudum hiç şeker almadı. belki de bu yüzden canım bu kadar tatlı istiyor olabilir. ama bu bahane olamaz. tekrar başlıycam bayramdan sonra. hafta sonu alışveriş yapıp başlıyorum p.tesi.
onu geç de anlat bakim noldu sana ne doktoru kuzum? geçmiş olsun çok :26:
geçen haftaki kilom 80 di
şimdiki kilom 79,55:44:
nihalcim şekercim çok güzel haftaya bomba bekliyorum senden ha gayret
nur nur nurkıtır kıtır doğramak değilde çok farklı şeyler yapabilirim sana 1 kilo ne demek ne demek yaaa yemieksin yoksa haftaya listeyi kötü etkilememkle kalmayıp izne ayrılcaksın sanırım
![]()
Mrb kızlar cumartesi den beri giremedim
Yarın sabah yolculuk izmite 8 saat yol trafik çok yoktur inşallah
Gecen hafta
82.6
Bu hafta
83.6
1 kilo almışım toplamaya başlıyorum kendimi((
burcuuuuuuuuuuu![]()
kuzucuuum napıyorsun, nasılsın? ne var ne yok? anlat bakem accııık
özledim burayı vallaaaaa![]()
burcuuuu
sorma ne haldeyiiiim sormaaa kederdeyiiim sormaaa yangınlardayııım zaman zamaaannn
6,5 kg aldım :18: tatlı manyağı oldum, 12 mayısta tatile çıkmıştım sanırım o günden beri kremalı kahveler, pastalar, börekler...
her günüm böyle geçiyorkendime dur diyemiyorum. şuanda önümüzdeki pazartesi tekrar diyete başlama kararı aldım. yine dukan yapcam. ben güçlendirme evresini yapmadım. bu defa onu da yapıcam harfiyen. şuan 55 kg ım :26: hala 36 bedenim ama popom iyice büyüdü
34 bedendim öncesinde
kaç kilo verdin toplamda sen? sakın burdan ayrılma. ben 19 nisanda mezun olmuşum burdan ve 6,5 kg geri aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/rekse...9__cb=c62cb433d8__oadest=http://goo.gl/Tlj9Wo
tebrikler bebeğiiimmmm :))
bayramdandır kuzum ama almaman bile çok güzel bu arada isim neydi kuzum senin :44: