ah bu börekler ah:) ben yemesem millet ye diyecek, bakalım ne etcem?
çok zor arkadaşım o böreklere karşı koymak allah kolaylık versin hepimize....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bu börekler ah:) ben yemesem millet ye diyecek, bakalım ne etcem?
Gunaydınnnnnnn
Sabah bır kahvaltı yapamasdım canımda ıstemıyor
sadece wasa ekmegı yıcem
cunku ogleden sonra kıyma ıle ılgılı bırseyler yapıcam kofte yıyebılırım sanırım
günaydın seda afiyet olsun
gnaydınnn
nasılsınız kızlarr
bende kalktım kahvaltımı yapacağım ve temizliğe başlayacağım hemen buğün işim cok yarın misafir var sabahtan kahve günü 2 hafta üst üste bana geldi kuradan 1. cıkıncaa
bu akşamda bişafirliğe gitcez tatlımı felan gitmeden yapmam lazım sabah olmazz
yaraın sbahtan gün,öğlen sonu kızımı aşıya felan götürcemm fazla bakamam
bişey olursa okuyamazsam felan özelden msj atarsınız ad cekilişi felan haber verirsin kaçırabilirim okuyamazsammm
waww dans dıyorsun yanııı
Süper valla :)
Gunaydınnnnnnn
Sabah bır kahvaltı yapamasdım canımda ıstemıyor
sadece wasa ekmegı yıcem
cunku ogleden sonra kıyma ıle ılgılı bırseyler yapıcam kofte yıyebılırım sanırım
gnaydınnn
nasılsınız kızlarr
bende kalktım kahvaltımı yapacağım ve temizliğe başlayacağım hemen buğün işim cok yarın misafir var sabahtan kahve günü 2 hafta üst üste bana geldi kuradan 1. cıkıncaa
bu akşamda bişafirliğe gitcez tatlımı felan gitmeden yapmam lazım sabah olmazz
yaraın sbahtan gün,öğlen sonu kızımı aşıya felan götürcemm fazla bakamam
bişey olursa okuyamazsam felan özelden msj atarsınız ad cekilişi felan haber verirsin kaçırabilirim okuyamazsammm
30.11.20100
sabah kahvaltım
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 minik zeytin
1 kaşık pekmez
yeşil çay
öğlen
1,5 kepçe sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 domates,salatalık (söğüş)
ara
1 elma
akşam
1 kepçe mantar çorba
2 yemek kaşığı tavuk
1 yemek kaşığı pilav
ton balıklı salata (yaklalık yarım kase)
1 mineralli su
ara
1 minik dilim baklava (arkadaşa gittik oturmaya yeni gelin 2 haftalık çok ısrar etti valla tabak önümde durdu hatırı için sadece 1 dilim yedim.ama inanın irademle öyle bir savaştım ki.hatta bi ara yüzümü asmışım böyle hasta gibi hayırdır reyhan rahatsızlandınmı ne oldu dediler tam o sırada gözüm tatlı tabağındaydı ve tatlı gerçekten çok güzeldi hayır şu an savaş halindeyim duygularım şu tatlıdan 2 dilim daha ye diyor mantığım da hayır diyor dedim.mantığım kazandı yemedim 2. ve 3. dilimi
01.12.2010
sabah
tam tahıllı ekmek arasına çok incecik bir kaşar tost ve yanında çay
şimdi yeşil çayımı içiyorum.
arada da 1 ayva yiyeceğim
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Kolay gelsin Neyneysecimm ..kahvaltı hazırlamam lazım kızlar. hepinizi öptüm, görüşmek üzere.
yapma yevruumm alacağın kalorileri düşün zayıflamak için verdiğin mücadeleyi düşün o kaçamakta bngıl bıngıl oluşacak yağları düşünBugün kaçamak yapmaya çok elverişliyim durdurun beni ..
Evet düşünüyorum bunu ..
Çıkmayacak bugün aklımdan ..
Çikolata istiyorum pasta sütlü tatlı kokoreç çiğköfte cheese burger patates off hepsi :S
Ne oldu ki bugün bana ..
Ahh bir düşsem 55 e hemen kaçamak yapacağım
sedacım içecek kola felan olmasın cnm meyve suyu olsunn
Yok canım 1 günlük bir kaçamak sadece ve tabiki hepsini yemeyeceğimoo baya şey istiyormuş ya 55 e düş sonnra yine al sonra yine vermeye gelirsin buraya
Aaa Eminecim Eskişehire mi gideceksin ..yapma masalcım yeme sakınn
reyhantuana cnm sen nasılsın denk gelmiyoruz ben bu ara giremiyorum fazla kahvaltımı yapıp temizliğe başlıyorum öğlen oldu bilee
menun güzel dengelemişsin baklava 1dilim olsun seker ihtiyacınıbiraz fazla ablmışsın ama 2.3. olmamış allahtan tebriklerr:)))
benimde bu haftadan sonra asılmam lazım esk gitme olasılığımız yükseldi subatta 22 felan olabilirmiş benim eski halime dönem lazım herkes sokkk olsun demiii
masalcım
kalkar kalkmaz ne yazıkkı yıyemıyorum ben
mıdem cok fena bulanıyor sabahları ancak beklemem lazım
Bu arada tm yumurta yapcakdım tupum bıttı :d
demekkı kacamak yapmamam gerekıyor
bugun pek bısey yıyemıcem koftede
cunku sımdı tel geldı arkadasımıza surprız dogum gunu yapıcakmısızzz
yanı bır dılım pasta ve ıcecek ıcıcıem
bunun yanı sıra pasta + içecek= 4 dilim ekmek ve 1 porsıyon meyve
bunlrı yemeyıp pasta yıcemmm