How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah kahvalti yap(a)madim...canim bir sey istemiyor.Dunde davet vardi,baklava borek,yemedim ama.
Nur kizin cok tatli masallah.Benim oglumda yakisiklidir ama teyzesi.Ben de simdiden gelin adayi bakiyorum:34:
Arkadaslar evde karinca var.sinir bozucu oluyor.bir iyi yonu varsa istahimi kapattilar.daynmasi zor.evin tamaminin ilaclanmasi lazimmis.Karinca ilaci fayda etmiyor.ozellikle mutfak.sabahleyin kizim gidelim bu evden diyor.tamam olur simdi hazirlarim ben esyalari aksam tasiniriz:47:
Neyse ben yine dr a gidiyorum.

seda cok iyi gidiyorsun canim ya masallah.biz seninle 70 li rakamli yakaliriz ins bu gidisle...sen spor da yapiyorsun.ben bu aralar yurmede biraz tembellik yapiyorum yaa.

Kızlar nasılsınız?
Çalışamadan gireceğim ne yazık ki yarın ki sınava :(
Canım sıkılıyordu dışarı çıktık biraz :S
Dans figürlerini gösterdiler biraz bana.
Cumartesi günü kursa başlıyorum.

günaydınlar kızlar. kimseler uyanmadan bir mesaj atayım dedim. gerçi oğluş uyandı bile:) görümcem yatılı misafirliğe geldi, kayınvaldem de zaten 10 gündür burda. birkaç gün biraz az uğrayabilirim. şimdi bakabildiğim kadar geçmişe bakacağım.

adcım ben çekilişe katılmıyorum,msj atamadım canım bekletmiş bulundum:49:
aynen asumancım bende katılamıyorum:59:
günaydınlar kızlar. kimseler uyanmadan bir mesaj atayım dedim. gerçi oğluş uyandı bile:) görümcem yatılı misafirliğe geldi, kayınvaldem de zaten 10 gündür burda. birkaç gün biraz az uğrayabilirim. şimdi bakabildiğim kadar geçmişe bakacağım.
günaydın canım

günaydın kızlar
akşam yemeğim,
4 yk tavuklu pilav
ayran

kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek

dün yediklerim:

kahvaltı yapamadım, spora geç kalıyordum. 1 elma yedim.
ara: (spor sonrası) 1 mandalina, 1 muz
öğle niyetine kahvaltı: sosisli yumurta ve peynir. az ekmek. 2 bardak çay
ikindi: 1 kase mercimek çorbası, 2 tane lahana sarması ama iriydiler. yanına havuçlu turp salatası.
ara: armut, elma, mandalina(yeni ekip)

gece yatmadan 1 bardak ayran içtim. oğlum 1.5 saat uyumayarak salata öğünümü atlamama sebep oldu.

nihancım, günaydın. akşam yemeğin gayet güzel. kahvaltın da aynen öyle. güzel gidiyorsun. benim gördüğüm kadarıyla.

sağol canım

sende süper gidiyosun özellikle ara öğünlere dikkat edip meyve yemen çok güzel ben üşenip yiyemiyorum meyve okonuda hatalıyım düzeltmem lazım

bu arada gariptir ki yazamadan edemicem, duşta resmen susuzluktan ölcektim...cıktım 2koca bardak(1bardak 250ml) su ictim.... acaba ilactan mı diyorum...cunku dun aksam 2koca gundur wcye cıkamayan ben ishal oldum:53:sabah kalktım hala bagırsaklarımdan ses geliodu... sonra bi su istegi...
ay varya bu eger o ilac sayesindeyse süper, hem bagırsaklarım calıscak hemde zorlamadan su icebilicem...

ilacın işe yaramasına sevindim, fiyuce. diyet yaparken sindirim problemleri maalesef oluyor. sen bu durumu çözmüş görünüyorsun.

Bugun kan tahlili icin kahvalti yapmadim.3 tup kan aldilar.araba kullanirken basim doner diye findik buyuklugunde bir cukulata yedim.
Oglen 2 yemek kasigi blgur pilavi
bol salata
cay ve kk kadar kek::50:
aksam da 3 yagsiz kofte
3 dilim ekmek
2 kasik yogurt
bitki cayi
aralarda 3 tana de meyve yedim
saat 6 oldu yemek isi bitti.
simdi bir saat yuruyecegim ins.
Kizlarr sabah tartildim 1 kilo vermisim.:65:

kilo verebilmene sevindim canım. tahlil sonuçların nasıl oldu? bence güzel beslenmişsin. o minik çikolata da olmak zorundaymış, bir şey olmaz.

29.11.2010 pazartesi
akşam
yarım porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim peynirli börek
2 mandalina
1 mineralli su

aralarda yeşil çay,2.5 lt su

30.11.2010
sabah kahvaltım
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 minik zeytin
1 kaşık pekmez
yeşil çay

öğlen
salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

ekmek kadayıfını yorumlamıştık diye hatırlıyorum. menülerin güzel senin. böreğin de yağsız falansa iyi ama tabi diyette börek pek iyi durmuyor. ben de şimdi misafire yaptım ama yesem mi yemesem mi emin değilim.

günaydın kızlardün bakamadım buğünde dr felan gitcem bakamam herhalde fazla
dün kötüt kötü seyler yaptımm
dün sabah ark gittiim biraz sabah ıhlamurla bir parca börek yedim
öğlen yok
akşamda içli köfte yaptım ilk yapışımdı ama süperoldu herkes bayıldı eşim komsularada verdim cok yapmışımm:34:
bende 2tane küçük yedim ama
akşamda mandaline 6tane küçüktü ama çok tatlıydı:))
gecmişe bakamadımm herkes iyidir inşş
:67::67: emine hanımlar kaçırmışlar yine. bu arada içli köftenin gğzel olmasına sevindim, beni yanıltmadın:61:

nihancım meyve dışında her şey yasaklı nerdeyse:)) meyve bile porsiyonla da o kısmı çok düşünmüyorum. meyve yerken biraz özgür hissediyorum kendimi, ondan aklıma geldikçe yiyorum.

nihancım meyve dışında her şey yasaklı nerdeyse:)) meyve bile porsiyonla da o kısmı çok düşünmüyorum. meyve yerken biraz özgür hissediyorum kendimi, ondan aklıma geldikçe yiyorum.

anladım canım benimde kendimi alıştırmam lazım meyveye annem önüme koyunca yiyorum da :1: mutfağa gidip almak ay ne üşengecim :57:

off akşama da misafir gelcek börek yapçaz eşimle nasıl tutacam kendimi bilmiyorum :77:

asuman birazcık yesem olurmu acaba:17: :78::78:

buarada rabiacım umarım iyisindir,hiç sesin soluğun çıkmıyor.

misafirlerim var canım ya. aslında kalabalık değil. kaynanam zaten burdaydı, 10 gündür. dün de görümcem geldi. yatılı misafir. yemeği, meyvesi şunu bunu ortalığı topla, bir de sporunu aksatmamaya çalış zor oluyor. ben fırsat buldukça bakıcam yine de canım. sen nasılsın? geçmişi okurken fazla mesajını görmedim, dün çalışabildin demek bu sanırım. inşallah işlerini kolaylamışsındır.

Günaydın Neyneyse ..
Kalabalıksınız desene ..

aynen asumancım bende katılamıyorum:59:

günaydın canım

günaydın kızlar
akşam yemeğim,
4 yk tavuklu pilav
ayran

kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Günaydın Nihan ..
Bu sabahları çorba olayı pek güzel geldi ah bir zor gelmese içim dışım tost oldu ..

dün yediklerim:

kahvaltı yapamadım, spora geç kalıyordum. 1 elma yedim.
ara: (spor sonrası) 1 mandalina, 1 muz
öğle niyetine kahvaltı: sosisli yumurta ve peynir. az ekmek. 2 bardak çay
ikindi: 1 kase mercimek çorbası, 2 tane lahana sarması ama iriydiler. yanına havuçlu turp salatası.
ara: armut, elma, mandalina(yeni ekip)

gece yatmadan 1 bardak ayran içtim. oğlum 1.5 saat uyumayarak salata öğünümü atlamama sebep oldu.

Tebrik ederim misafir varken bile çok güzel gitmişsin..

sağol canım

sende süper gidiyosun özellikle ara öğünlere dikkat edip meyve yemen çok güzel ben üşenip yiyemiyorum meyve okonuda hatalıyım düzeltmem lazım

Ben de ara öğünlere hep Neyneyse sayesinde alıştım

Gunaydınnnnnnn
Sabah bır kahvaltı yapamasdım canımda ıstemıyor
sadece wasa ekmegı yıcem
cunku ogleden sonra kıyma ıle ılgılı bırseyler yapıcam kofte yıyebılırım sanırım

Back