kızlar karnım ağrıyoo yarın dr gidecektim araba eşimde salıya kaldı artık zaten erteleye erteleye bi hal oldum (kadın doğuma gidecemde)
melonkoli iyiyim kızla oturyoz
Evet fderya grup arkadaşı olduk ben geceleri genelde burada oluyorum sen de saatten dolayı öyle oluyorsun sanırım.
İnşallah Aralık sonuna kadar istediğin kıyafete girersin.
Ben de şimdi hedef koyuyorum aralık sonunda en faz 52 olacağım!
kızlar tekrar merhaba hafta sonu giremedim nete.evde internet yok kızım bilgisayara fazla kaptırdığı için kendini kaldırdık çünkü yasak koysakta aklı hep nette bu sefer nutsuz oluyo.bizde tamamen kaldırdık sorunu çözdük.ben işten bağlanıyorum artık.şimdi hafta sonu yediklerimi yazmak istiyorum.
cumartesi günü akşam
ızgara tavuk (derisiz)
yoğurtlu közlenmiş biber
bol salata
5 yudum kola
bir avuç çerez
pazar (28.11)
sabah çok sıkı bir kahvaltı.valla yememeye çalıştım ama eşim kızdı.hafta sonu rejim olmaz dedi.birlikte dışarıda kahvaltı yaptık.kızlar o kadar etkili ki burası aslında normalde banakimse engel olamazdı çok yerdim ama hernekadar 2 parça hamur kızartması ve biraz patates kızartması yesemde yinede az yedim ya kızmayın kendimi suçlu hissediyorum valla.hep takım arkadaşım ela ya ve kızlara nasıl hesap vericem diye vicdan azabı çektim.
kahvaltıda 2 bardak çay
2 hamur kızartması
birkaç parça patates kızartması
bir kibrit kutusu beyaz peynir
3-4 zeytin
biraz reçel
2 kuru incir ve ceviz
1 parça sosis haşlanmış(of sosisi unutmuştum)
domates
salatalık
hiç ekmek yemedim :)))
akşam
kızarmış 10 küçük hamsi(az yağda kızarmış)
brokoli ve karnıbahar salatası
2 mineralli su
bu arada 1 saat temizlik yaptım ve gece eşimin kuzeninin nişanı vardı evde bütün gece ayaktaydım gelen gidene hizmet,tabak hazırla,servis yap,kahve pişir...bütün gece koştum
nişan pastası ve kuru pastalardan bile yemedim kendime engel oldum sadece hatır için ayıp olmasın diye çatalın ucuyla pastanın tadına baktım
işte bu kadar acaba cezayı hakettimmi
bu sabah
çavdar ekmeğinden yağsız ince kaşarlı tost
9 minik zeytin
öğlen sadece salata ve çorba yerim
sizce çok mu yiyorum
cnm kahvede çayda şekersiz icmek bence ck iyi oluyor. ben 18yasına geldiimde annem demisti yeter artık caya seker atma ilerde bırakırken zorlanırsın diye, taa ozaman bıraktım sonra 20li yaslardada kahveden kestim...tavsiye ederim gercekten en azından şeker deposu yapmadıgını biliyorsunArkadaslar nasilsiniz? internette problem vardi, haloldu cok sukur.
once ki sayfalara goz atiyordum
grup arkadasligi yapilmis, begendim.benim diyet guzel gidyor. Sali gunu tekrar dr a gidicegim. kan tahlili ve ultrasoun falan..burda dr isi cok yavas.uzun suruyor hersey
bu arada pazar gunu barbeku olayi vardi. hic ekmek yemedim.
simdi de iki yulaf la kahvaltimi yaptim.sekersiz icmeye karar verdim cayi kahveyi .kahverengi seker kullaniyordum onu da biraktim,
günaydın:)günaydın kızlar.
ela günaydın takım arkadaşım.hafta sonumu yazdım incelersen sevinirim.bu hafta neler yapıcaz seninle zayıflamak için.günaydın kızlar
bu arada kızlar, kardeş takımdan takyon annesini kaybetmiş. gözünüzden kaçabilir. malum sayfalar hızlı ilerliyor. buraya yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?