Şekerim, iştahının açılmaya başlamasına sevindim, demek ki moralin düzelmeye başlıyor:))
Bence yemen gerekenleri yersen kilo almazsın canım.
Maalesef okulda yemek çıkmıyor. Ya kantinden ya karşıdaki köfteciden ya da evden yemek getirmem lazım. Aslında evden yemek götürürüm genelde. Ama bu iki haftadır tembelimmm tembell!!
Akşam kaçamak yapmadım, çilekli yoğurt yedim. ınşallah meyveli yoğurtla hata yapmıyorumdur :)))
Ve kilom istediğim gibi değil ama 62.1 Keşke 61.9 olsaydı(
Kaçamak yok canım, afiyet olsun :)))
günaydın herkese dün akşam misafirliğe gittik yedim biraz tatlı yemedim tuzlu merciek köftesi yedim 5tane kacamak oldu
kiloma gelirsebu hafat hiç spor yok bide malüm dönemdeydim ağrılı gectiği için fazla haraket etmedim almamışım sevindim
kilom 63.800 nacekleyebilirsem ekleyeyim ekleyemezsem burdan alırsın cnm
arkadaşlar,lütfen mızmayınız ama bu günlerde çok yoruluyorum sanırım bahar yorgunluğudur.Akşamları Sanberki babaannesine brakp bol bol sahil yürüyüşleri yaptım.Çok iyi geliyor hem moralime hem vucuduma. Kaçamaksız günler de oldu ama bazen yine herzamni gibi tatalı da yedim.Çikolatayı kestim ama bu sefer daha çok tatlı yemeyi ihtiyacı duydum.bu hafta knedimi kontrol etmekten çok zorlandım açıkçası.Ama yaptığım yürüyüşler çok iyi geldi bana. Fazla değil ama önceki haftalara bakarsak biraz kilo verdim akşam kilom 69 du bu sabah 69.100 çıktı.Ama kilom 69 sayalım moralime daha iyi gelir.:)))))))))))))) motive ediyor beni :)))))))))
taylor ,fikriye,nac tebrikler cnmlarım çıtır olcaz inşşşş
Ben de 69.5 kiloyum. Geçen haftaya göre 1.3 kilo verdim. Tabloya eklemiyorum şimdi yanlış birşey yapmıyım diye.
Körüm ben canım. Cumaları panik oluyorum okulda. Pardon canım
ben de en azından bugün daha iyiyim tartıda ama kilo almış şekilde(
sabah güne su içerek başladım
bugün yeni bi sayfa açıyorum bakalım becerebilcek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?