günaydıngünaydın kızlar.dün baya sıkıldım ayran detoksundan.bu detokslar bana göre değil ya.neyse akşama kadar yaptım akşam bıraktım ama bişi yemedim sonrasında.çay 2 kuru kayısı ve biraz da beyaz leblebi.sabah da 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin salatalık azıcık bal yedim.1 çay kaşığı bile olmamıştır yani.
günaydıngünaydın
nac cnm ben yemedim tutuyoru kendimi inş zayıflamıştım bu hafta malum sebepten şişkinlik vardı spor hiç yapmadım gibi bişe inş vermişimdir
günaydın canlarım,bikaçgündür kopuğum sizden. geliyorum ama iş oluyor yazamıyorum,aslında topiğiaçık bırakıyorum ama malum sebepler yüzünden yazmakta sıkıntı çekiyorum. neyse bu sabah klasik kahvaltı ile güne başladım. şuançay içmek istiyorum. ama önce yarım elma yiyeyim. buralarda olurum öpüldünüz.
canımmm gerçekten yediklerimden pişmanlık duygusu oluştu ve kiloya dönmese bile kendimi sürekli suçlarken buluyorum...uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor...
yediklerimden tatda alamıyorum artık...sürekli hata yaptığını düşünen çocuklara döndüm(
günaydın kızlar.dün baya sıkıldım ayran detoksundan.bu detokslar bana göre değil ya.neyse akşama kadar yaptım akşam bıraktım ama bişi yemedim sonrasında.çay 2 kuru kayısı ve biraz da beyaz leblebi.sabah da 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin salatalık azıcık bal yedim.1 çay kaşığı bile olmamıştır yani.
günaydın
nac cnm ben yemedim tutuyoru kendimi inş zayıflamıştım bu hafta malum sebepten şişkinlik vardı spor hiç yapmadım gibi bişe inş vermişimdir
günaydın canlarım,bikaçgündür kopuğum sizden. geliyorum ama iş oluyor yazamıyorum,aslında topiğiaçık bırakıyorum ama malum sebepler yüzünden yazmakta sıkıntı çekiyorum. neyse bu sabah klasik kahvaltı ile güne başladım. şuançay içmek istiyorum. ama önce yarım elma yiyeyim. buralarda olurum öpüldünüz.
bende şimdi bi elma yiyeyim sonra hava güzel yürüyerek gidebilirim ...tabii terlemezsem :))
kızlar buğün
kahvaltı 1dilim ekmek peynir zeytin 4tane yarım domates
ara yeşilcay 1kupa
öğlen 1kase mantar corcadı yarım dilimekmek yarı domates
arada krakeryemeği düşünüyorum yürümek istiyoru inş başarırım
akşam misafirliğe gitcez ondan orda yerim diye yemem ne varsa artık yazarım yarın yada gece
ankaradayım bebişim sevdim banyo yaptırdık bi rhatladı sormayın gitsin şimdide annesiyle mışıl mışıl uyuyorr buda bebeğin bir tane resmi teyzeleri
ankaradayım bebişim sevdim banyo yaptırdık bi rhatladı sormayın gitsin şimdide annesiyle mışıl mışıl uyuyorr buda bebeğin bir tane resmi teyzeleri
evet canim haftaya kardesimin yanindayim insallah evet ya birkac gündür canim birsey istemiyorAbla-kardeş gelmişsinix :)))))
Nurcum, afiyet olsun. Dondurmadan bi şey olmaz :)
gerçekten az yemişsin karamanlıcım. İyi sporlar.
Ben de şimdi kabak yiyeceğim, ayran içeceğim :)
ayyy süper düşünmüşsün canımdobacım,işten 6 da çıkıyorum.hergün yanımda spor ayakkabı ve sırt çantası getirip iş çıkışlarında 1 saat eve yürüyeyim diyorum. tempolu bir şekilde yürürsem 1 saatte varırım yada 5-10 dk daha geç. eve gider gitmezde duşumu alırım. sırt çantama elimde poşet falan olursa onları koyarım yada kol çantamı koyarım. :))bişeyler yapmam lazım. böyle olmuyor. takarım kulaklığıda mis gibi hava hem sahil keyfide yapmış olurum böylelikle.ama önemli olan yapabilmem. :)) çok istiyorum,inşallah yapabilirim.
afiyet olsun gayet dengeli beslenmişsin umarım akşam kaçırmazsınkızlar buğün
kahvaltı 1dilim ekmek peynir zeytin 4tane yarım domates
ara yeşilcay 1kupa
öğlen 1kase mantar corcadı yarım dilimekmek yarı domates
arada krakeryemeği düşünüyorum yürümek istiyoru inş başarırım
akşam misafirliğe gitcez ondan orda yerim diye yemem ne varsa artık yazarım yarın yada gece
ayyy maşallahankaradayım bebişim sevdim banyo yaptırdık bi rhatladı sormayın gitsin şimdide annesiyle mışıl mışıl uyuyorr buda bebeğin bir tane resmi teyzeleri
afiyet olsun canımCanlarım, neler yediğimi yazayım sizlere. Kahvaltımı geç yaptığım için ara yapmadım. Öğlen içi çıkarılmış pide arası köfte yedim. (pidenin hepsini bitirmedim)
Şimdi de bir ara yapacağım. Ne yesem diye düşünüyorum
evet canim haftaya kardesimin yanindayim insallah evet ya birkac gündür canim birsey istemiyor
canim cok tatli allah anasina babasina bagislasin
ben yeni isten geldim kizlar haftaya cumartesi türkiyedeyim icim icme sigmiyor nact canim türkiyeen dönünce takima katilirim insallah izini kilo alamadan atlatirim insallah
evet canim haftaya kardesimin yanindayim insallah evet ya birkac gündür canim birsey istemiyor
canim cok tatli allah anasina babasina bagislasin
ben yeni isten geldim kizlar haftaya cumartesi türkiyedeyim icim icme sigmiyor nact canim türkiyeen dönünce takima katilirim insallah izini kilo alamadan atlatirim insallah
bana gelince
menüde çorba
tavuklu pilav ve 2 çeşit salata vardı
pilavdan 1 servis kaşığı yedim tahmini 3yk kadardır
tek kaçamağım sütlü tatlı yedim(
ama umduğumdan az oldu... şimdi de sadece çorba düşünüyorum
Canlarım, dün akşam bi ara midem kötü oldu. Maalesef 1 dilim ekmek ve peynir yedim.
Şimdi de klasik kahvaltı yapıyorum.
Bu sabah güneş kendini bi gösteriyor, bi saklanıyor :)))
Hepinize güzel günler :)))
alkisalkisalkisgünaydın bugünden sonra salıya kadar yokumm cuma istanbuldayım
merhaba kızlar bu gün şu ana kadar bir kaçamak yapmadım çok şükür ama birazdan arkadaş gelecek inş kaçamak yapmam yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek pennirve yeşillik yedim
öğle hardal otunu haşladım limon biraz yağ tuz onu yedim herhalde salata yemiş sayılırım
Canım, bu akşam erken yatmaya çalış. Gecen haftalarda 3 hafta sonra yapmam gereken bir işim var demiştin, ne oldu canım?
selam kızlar ya şu ayran detoksuna başaldım ama içim bayıldı valla.bırakıyorum.ayrıca bugün walk at home 5 mil yürüdüm ardındanda 250 mekik.baya iyi spor oldu.bakalım cumaya ne olacak
ben geldim buğün koşturmaca geçti 3gündür misafir vardı hergün değişik börek tatlı derken aatlattım bu akşamda akşam yemeğim küçük börek yarım cay bardağı kola
Tebriklerrrrrhihoyyyt
Dıyetisyenin sana kızacak şekerim :)))
Taylorcım, bu sabah ilk günaydınımız senden geldi, günün bol güneşli geçsin :)))
Dosbikcim, sen nerelerdesin? Merak ettim.
Klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.
Hepinize bol güneşli, az soğuklu günler :)))
canımmm gerçekten yediklerimden pişmanlık duygusu oluştu ve kiloya dönmese bile kendimi sürekli suçlarken buluyorum...uzun süre diyet yapmak insanı yıpratıyor...
yediklerimden tatda alamıyorum artık...sürekli hata yaptığını düşünen çocuklara döndüm(
dobacım,işten 6 da çıkıyorum.hergün yanımda spor ayakkabı ve sırt çantası getirip iş çıkışlarında 1 saat eve yürüyeyim diyorum. tempolu bir şekilde yürürsem 1 saatte varırım yada 5-10 dk daha geç. eve gider gitmezde duşumu alırım. sırt çantama elimde poşet falan olursa onları koyarım yada kol çantamı koyarım. :))bişeyler yapmam lazım. böyle olmuyor. takarım kulaklığıda mis gibi hava hem sahil keyfide yapmış olurum böylelikle.ama önemli olan yapabilmem. :)) çok istiyorum,inşallah yapabilirim.
Canlarım, neler yediğimi yazayım sizlere. Kahvaltımı geç yaptığım için ara yapmadım. Öğlen içi çıkarılmış pide arası köfte yedim. (pidenin hepsini bitirmedim)
Şimdi de bir ara yapacağım. Ne yesem diye düşünüyorum
bana gelince
menüde çorba
tavuklu pilav ve 2 çeşit salata vardı
pilavdan 1 servis kaşığı yedim tahmini 3yk kadardır
tek kaçamağım sütlü tatlı yedim(
ama umduğumdan az oldu... şimdi de sadece çorba düşünüyorum
evet kızlar arada bir ceviz 1 kayısı sonra öğlen kurufasulye 1 dilim tam buğday ekmeği ve marul arada maalesef bir muuhallebi yedim ama küçüktü kase.sonra 2 fincan yeşil çay 1 kayısı ve yarım galeta akşam da 1 kaseden fazla çorba ve haşlama bakla ve 1 dilim ekmek ve yeşillik.bugün bir türlü doymadım nedense.hadi hayırlısı
Bugün ben de doyamadım. Bi şeyler yememek için kendimi tutyorum :))) Meyveli yoğurt mu yesem acaba?
Yaa doğru söylüyorsun canım. Gelecek hafta Cuma gününe o iş. Neredeyse 1 hafta kaldı ve ben hala başlamadım bile. Şu canımı sıktığım konu yüzünden kendimi sosyal hayata verdim. Öyle olunca da işler kaldı. Normal gündelik işlerim bile birikti. Off inşallah yine aynı duruma düşmem. Çok sağol canım hatırlattığın için.
Yaa kızcak evet. Ama iştahım yeniden normale döndü. Bugün eksik yemedim çok şükür. Şimdi normal yiyince o verdiklerimi geri almam inşallah.
Canım öğlenleri hep bu tarz yiyorsun. İşyerinde hep böyle mi çıkıyor? Yediğin kötü birşey değil ama keşke yanında salata sebze falan yeme imkanın da olsa.
ethos bence gayet sağlıklı olmuş. Bugün benim de iştahım açıldı kızlar. Daha doğrusu normale döndü. Nachtigall meyveli yoğurt iyi fikir bence de.
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 1.5 elma
Öğle: 3 porsiyon et, yarım bardak yoğurt, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 küçük sayılabilecek yumurta (2 porsiyon et yerine), 1 d. ekmek, söğüş salatalık, 1 bardak süt
Ara: 2.5 elma
Spor: Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?