Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 porsiyon mandalina
Öğle: Barbunya, 1 bardak yoğurt, salata, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, salata, yarım bardak süt
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Artık gitmem lazım. Yarın bir hafta olacak spor yapmayalı.

Düzeltme: 2 dilim ekmek-1 dilim peynir olan ara öğünü yemeyi unutmuşum. Hazırlayıp yememişim. Buzdolabında görünce hatırladım.

Son düzenleme:
bende öğlen yarım kase corba
ara forum çubuk kraker yarısını kızım yedi saolsun:)
akşam kaçırdım yemeğe gittmiştiik kebp ama çok deil

Spor hariç tüm beslenmen tamam canım, afiyet olsun.
Taylorcım, muz beni 2 saat kadar götürüyor. Mandalina, elma da beni tok tutan meyveler. Düşünüyorum: beni çabuk acıktıran meyve yok. Muzda da hafif sert, yeşile yakın olanlarını seviyorum.

Elacım, kebap tereyağlı falan değilse bi şey olmaz. Bir porsiyon da bi şey yapmaz :) İçin rahat olsun.

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim neler yapıyosunuz diye okudum ancak cevap yazamadım çok yorgunum başım ağrıyor erken yatıcam bugün hepinizi öpüyorum görüşürüz...

Baharcım, çok yoruluyorsun. Umuyorum yaza bu çalışmalarının meyvesini alacaksın canım :))

selam kızlar.aynen klasik kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin salatalık 1 yumurta biraz bal ve çay.peynir yemedim yumurta olduğu için.

günaydın arkadşlar iyi bir gün geçirmenizi diliyorumm
cuma akşam istanbuldayım nerede kalacağıma gelince kozyatağında umarım sizlere yakındır arkadaşlar

günaydın kızlar. soğuk bir güne uyandık. dolu yağdı bir ara sonra yağmuraçevirdi.çok soğuk. umarım herkesler iyidir. melzeyit canım gözünaydın.ist.seni bekliyor tadını çıkar tatlım.

Kızlaaaaaaarrr 69.8 kiloyum.

Hala kahvaltı yapmadım uyanalı 2 saati geçti. Kötü yaptım evet. Şimdi yapacağım hemen.

Ama kilomu yazmadan edemedim. Yine 2 kere tartıldım. 69.8 kiloyum hihoyyyt

Afiyet olsun. Bugün dengelersin, zaten az yedim demişsin.

Canım sen iyi yapıyorsun onu. Kendi bünyene bakıp ona göre seçiyorsun. Benim de öyle yapmam aslında. Ama çok kiloluyumya korkuyorum cesaret edemiyorum. Biraz daha vereyim ben de deniycem muz yemeyi.

Canlarım, klasik kahvaltı yapıyorum. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 tk zeytin ezmesi ve kahve.
Güneşiniz bol olsun :)))

Afiyet olsun, güneşin bol olsun canım.

selam kızlar.aynen klasik kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin salatalık 1 yumurta biraz bal ve çay.peynir yemedim yumurta olduğu için.

Afiyet olsun.

cuma akşam istanbuldayım nerede kalacağıma gelince kozyatağında umarım sizlere yakındır arkadaşlar

Hoş geliyorsun canım. İnşallah hava falan güzel olur. Ben Avrupa tarafındayım.

günaydın kızlar. soğuk bir güne uyandık. dolu yağdı bir ara sonra yağmuraçevirdi.çok soğuk. umarım herkesler iyidir. melzeyit canım gözünaydın.ist.seni bekliyor tadını çıkar tatlım.

Burası da dün daha sıcaktı. Bugün üşüyerek uyandım ben de.

günaydın
sabah 1dilim ekmek 4 zeytin 1 yumurta

Günaydın afiyet olsun.

Hee kilo vermenin enerjisiyle bir sürü mesaj yazdım :) Uzun zamandır yapamadığım işleri bugüne alıyım, bu gazla herşeyi yetiştiririm :)

merhaba kizlar nasilsiniz birkac gündür gelemedim ben iyi degilim 66 kilo olmusum ama adet dönemin deyim ondan olabilir belki öglen yemegine geldim aksama yine gelirirm kendinize iyi bakin

Ya ben hala kahvaltı yapmadım yaa. Çok zararlı. Yapayım şimdi. Görüşürüz.

Canım benden biraz uzak.Ben auropa yakısındayım kozyatak ise karşıda.ama pazar günü İstanbuldamısın ben pazar günü karşıya geçecem.
Ferda oraya yakın sayılır.
Canım gezmek için vaktin olcakmı,nerelere gezmeyi düşünüyorsunuz.Eğer sultanahmet,kapalı çarşı tarafa geliyorsanız bana yakın.Eşim olmadan da gelebilirm.Özelden tel no gönderiyorum sana gelince mutlaka ara beni.Görüşmeye çalışalım.

taylor cnm ne güzel veriyosun kiloları tam gaz devam
ama kahvaltı yap cnmen önemli öğün

merhaba kizlar nasilsiniz birkac gündür gelemedim ben iyi degilim 66 kilo olmusum ama adet dönemin deyim ondan olabilir belki öglen yemegine geldim aksama yine gelirirm kendinize iyi bakin

Adet dönemindendir canım, nasılsa gidecek.

taylor cnm ne güzel veriyosun kiloları tam gaz devam
ama kahvaltı yap cnmen önemli öğün

Çok sağol canım. Doğru söylüyorsun.

Bu arada hava şu an çok güzel burada. Hep böyle gitse keşke.

burdada hava çok güzel planım vardı öğleden sonra yürücektim ama kaldı arkadaş gelicem dedi neyse evde yaparım haraket buğün yarın inş

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım
dün annem geldi o yüzden gelemedim inanın bana içim gidiyor gelme için
bugün yediklerimi yazayım sizlere
saat 11 gibi yaptım kahvaltımı
3 dilim kepek ekmeği bir miktar yarım yağlı peynir
2 adet zeytin yarım yumurta ve çay
aralarda bol su ve 1 adet elma
akşamada az yağlı bakla yemeği ve fırında tavuk birde salata

slm kızlar ara olarak armut yedim öğlende etli patates yemeği marul ve 1 dilim ekmek sonra spora gittim.35 dk yürüyüş 10 dk bisiklet bel çevirme ip atlama 300 mekik.iyi yani bugün.çünkü uykumu aldım.spor sonrası 1 bardak portakal suyu.akşamda 1 tabak çorba karnıbahar yağlı limonlu yarım dilim kmek ve marul.

slm kızlar ara olarak armut yedim öğlende etli patates yemeği marul ve 1 dilim ekmek sonra spora gittim.35 dk yürüyüş 10 dk bisiklet bel çevirme ip atlama 300 mekik.iyi yani bugün.çünkü uykumu aldım.spor sonrası 1 bardak portakal suyu.akşamda 1 tabak çorba karnıbahar yağlı limonlu yarım dilim kmek ve marul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…