tamam melzeyitim.
dosbacım marifetli bacım,ellerine sağlık gönderde bizde yiyek börekten. sana misafir olmak var valla.
bu arada bende akşam yememiğimi yemiş oldum ama acıktım.çünkü yemekte 1 kase yoğurt,biraz marul salatası ve 3 yemek kaşığı türlü yedim. o yüzdende açım,aslında sadece salata ve diyet bisküvi dedim ama türlüyü oğlum yemeğince mecbur kaldım.neyse yeşil çay henüz içmedim,ama ilerleyen dakikalarda meyveden önce tüketirim,açlığımı bastırsın diye. neyse biraz işlerim var onları halledeyim öpüyorum sizleri.
ooo... ne güzel..tabii dersler için ii değil ama kalabalık aile toplantılarını hep sevmişimdir
Telaşen çokmuş canım. Gelen, giden... Özlemişsindir akrabalarını :)))) Kendine dikkat et Baharcım. Halsiz düşüp hasta olma, havalar da dengesiz zaten.
Canım arkadaşlarım çok incsiniz çok teşekkür ederim.Dün pc evde değildi format atılması gerekiyordu ondan dün giremedim.
Dün pastamdan yedim am aen küçğk parça kendime kestim :)))))) başka 2 köfte,1 servis kaşiğ domates salatası,1 s.k havuç salatası ve yarım patates kadar kızartması.Gündüz oturup yemedim ayakta atıştırdım hep.Zamn yaoktu hiç bütün gün gelen giden oldu çokçok neşeli bir gün geçirdim.Çok yoruldum ama çok da mutluydum. Bugün günüm iyi başlamadı 1 bardak ayran,1 ceviz ve 3 tane çiğ börek yedim :)))))) hafta sonral yaramıyor bana.
günaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım
selam.
3.lüğümüzü tebrik ederim. taylor,ela ve çhegue sizleri ayrıca tebrikediyorum.
taylor canım,bu hafta biraz daha iyiyim. çok amaçok şükür bugün adet oldum. kaç gündür dökülüyorum resmen.
nachtigal baya koşturuyorsun hayatım, dikkat et kendine,güçsüz kalma.
bhr cım gözün aydın canım. dikkat et kendine öpüldün.
ben geldiiiimmm
sabah kahvaltısını çook geç yapınca şimdi ye kadar bişi yemedim :)) sadece 1 elma :))
su böreği yaptım bi daha yapmayacağım canım çıktı yaaa :)) (her defa yaptıktan sonra böle derim de :))
akşam yemeğimde kuru fasülye,çorba var ama belki ben 1 dilim börek yerim çnk lezzetinde emin olmak istiyorum :)) eskiden böle şeylerin tadına eşim bakardı şimdi o benden daha azimli :))
neyse kızlar mutfağı toparlayacağım görüşürüz
Canım arkadaşlarım çok incsiniz çok teşekkür ederim.Dün pc evde değildi format atılması gerekiyordu ondan dün giremedim.
Dün pastamdan yedim am aen küçğk parça kendime kestim :)))))) başka 2 köfte,1 servis kaşiğ domates salatası,1 s.k havuç salatası ve yarım patates kadar kızartması.Gündüz oturup yemedim ayakta atıştırdım hep.Zamn yaoktu hiç bütün gün gelen giden oldu çokçok neşeli bir gün geçirdim.Çok yoruldum ama çok da mutluydum. Bugün günüm iyi başlamadı 1 bardak ayran,1 ceviz ve 3 tane çiğ börek yedim :)))))) hafta sonral yaramıyor bana.
canım nasılsın niye bunaldım diyorsun.Umarım herşey yolunda
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım okursam yazamam daha sonra inş okumaya çalışırım
fikriyrcim doğum günğün kutlu olsun dün giremedim cuma da olmadı nasılsınız görüşmeyeli kaçıncı olduk
son iki günüm çok yoğun geçti pc yi hiç açamadım
Herkesin keyfi yerinde görünüyor. Ben de bugün biraz sevindim. 300 gr. daha vermişim. 70.2 kiloya indim. Emin olmak için 2 kere tartıldım. Sanırım zaten bu kiloyu vermişim ama regl şişkinliğinden belli olmuyordu. Daha yeni tartıya yansıdı. Bu arada belim de 80.5 cm'e inmiş.
İçine giremediğim değişik bedenlerde kotlarım var. En büyük olanı birkaç haftadır deniyordum ama mümkün değil olmuyordu. Bugün zorlayarak da olsa oldu, sevindim.
ben de şiştim galiba öyle düşünmek istiyorum cuma günü diyetimi gayat güzel geçirdim tek kaçamağım 1kaşık fazladan pilav ve 3-5 çekidek yedim ama akşam yürüyüşe çıktık artık asansörü elimden geldiği kadar az kullanmaya çalışıyorum evim de 6. katta 6 katı çıktığım da dilim bir karış dışarıda soluk soluğa kalıyorum dün tartıya bir çıktım 1 kilo almışım birde sabah nasıl oluyor anlamıyorum bende kızdım oturdum helva ekkmek yedim günlerdir kahvaltıda uzaktan bakıyordum ve artık bir hafta tartımamaya karar verdim insan 1 günde 1kilo alırmı ya
Dün neler yaptım yazmayı unutmuşum:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 3 porsiyon tavuk, 1 dilim ekmek, yarım b. yoğurt, salata
Ara: -
Spor: Yok.
Yemek yanlışı olarak: En son aramda 2 porsiyon meyve yemeği unuttum.
kızlar bende çıkmak zorundayım
kuvvetli bir pazar kahvaltısı yaptım artık öğle yemeğini hafif birşeylerle geçiştiririm
selam.
taylor canım,bu hafta biraz daha iyiyim. çok amaçok şükür bugün adet oldum. kaç gündür dökülüyorum resmen.
bu arada açtığımız sayfa kapanmış, şaşırdım.
adcığım sayfanın kapanmasını ben istedim canım sebebini özelden anlatırımm
bu sabah kilasik kahvaltımı yaptım az biracık kızarmış sosis ve patates ek olarak çok değil ama. onun yanında yumurta ve çeyrek ekmekle tereyağ reçel yedim. şuan ceviz yiyorum birazdan yeşil çay içeceğim akşama sadece marul salatası ve kepekli bisküvi yiyeceğim. nasip olrsa tabi.
bundan sonra gün içinde yediklerimi bir gün önceden belirleyip ölçülere göre yicem bir nevi liste oluşturcam kendime. hadi bakalım haftada 500 gr olayıma geri dönüyorum deneyelim bakem.
ben geldiiiimmm
sabah kahvaltısını çook geç yapınca şimdi ye kadar bişi yemedim :)) sadece 1 elma :))
su böreği yaptım bi daha yapmayacağım canım çıktı yaaa :)) (her defa yaptıktan sonra böle derim de :))
akşam yemeğimde kuru fasülye,çorba var ama belki ben 1 dilim börek yerim çnk lezzetinde emin olmak istiyorum :)) eskiden böle şeylerin tadına eşim bakardı şimdi o benden daha azimli :))
neyse kızlar mutfağı toparlayacağım görüşürüz
Canlarim bi merhaba demeye geldim arladasin I phonu nu dwnitorum ve uc g joIn bakiyorim uc g daha o kadar hizli degilmis ogle yemeginde bir kaseden az corba icyim bir de ufak etli dolma yedim birazdan da meyve yiyevegim dokunmatik tuslar FEM
FEMA degilmis aksam eve geldigimde konusuruz
of odert bendede var galiba kan şekerim düşük helee kızımı emzirdikten sonra gözüm katrarıyor ve çok fena tatlı istiyor5-6 kaşı kurufasülye salata yoğurt 1 dilim ekmek
bu kadarcık yedim
yatana kadar meyve yerim bu kadar
canım çooookkk tatlı çekiyor ama dayanacağım :))
kolay gelsin fıstıkkızlar nasılsınız bugün öyle yorgunumki istanbuldan amcamlar halamlar babannemler geldi tüm gün ayaktaydım hiç oturmadım ancak dinlenebildim bi babannem bizde kaldı diğerleri halamlara geçtiler yarın biz de oraya geçicez koşturmaca devam ediyor anlayacağınız pek sık gelemiyorum o yüzden şekerler bi yandan da dersler çok yoğunum aklım burda ama diyet deseniz hiç tartılmadığım için bilemiyorum durumumu :) hepiniz öpüldünüzzz
afiyet olsunslm kızlar sabah gene erkenciydim yarım dilim yeşil elma yedim.şimdi de klasik kahvaltı yumurta var hemde sucuklu.azcık yerim sanırım
normal bence çünkü cuma günü tartıldım 68.2 geldim dün tartıldım 67.4 üm şişmiş demekkigünaydın
sabah karın ağrısıyla uyandım hala devam ediyo malüm dönem kötü geçiyoo cnm yemek felan istemiyo
kahvaltı çavdar ekmeğinden tost yağsız yeşil cayyyy
karnım şiş kilo fazla cıktı normal mii
hadi hadi hadii songaz devam süpersin umarım önceki syfalarda sana yazdıklarımı okumuşundurHerkesin keyfi yerinde görünüyor. Ben de bugün biraz sevindim. 300 gr. daha vermişim. 70.2 kiloya indim. Emin olmak için 2 kere tartıldım. Sanırım zaten bu kiloyu vermişim ama regl şişkinliğinden belli olmuyordu. Daha yeni tartıya yansıdı. Bu arada belim de 80.5 cm'e inmiş.
İçine giremediğim değişik bedenlerde kotlarım var. En büyük olanı birkaç haftadır deniyordum ama mümkün değil olmuyordu. Bugün zorlayarak da olsa oldu, sevindim.
ya ben desem dünde giremeedim zatengünaydın desem çok ayıp olur.... :)) güzel pazarlar
klasik kahvaltımın dışına çıkmadım kızlar şimdi işim yoğun salı günü misafirlerim var...hazırlıklara başlayacağım buralardayım
şeker beni niye tebrik ediyorsun kilo aldım diyemiselam.
hadi hadi hadii songaz devam süpersin umarım önceki syfalarda sana yazdıklarımı okumuşundur
canlarım bugün çok çok güzel bir gün geçirdim.Kahvaltı dışında kaçamak yoktu bundan çok positif oldum.Oğlumun hergün yeni kelime söylemsi beni daha da murlu ediyor.Bugün ilk Can CAnsu(cantu),ağaç(ağat),bolut(bout) söyledi bizi çok çok mutlu ettim.
Bugün çok gezdik çok yoruldum.Bi iyi akşımlar deyip çıkıyorum.Artık yarın daha sık gelerim,gidip uzanayım.
Herkese iyi geceler.
slm kızlar öğlen yemeğimle akşam yemeğim bir oldu maalesef çünkü dışarıdaydım.16:30 gibi şinitzel yedim bir parça kepekli ekmek ve yeşillik.sonra 1.5 saat spor yaptım şimdi de meyve yiyeceğim.bugün pek iyi olmadı ama hafta içi oturturum inş.gene düzenimi.
ay bende aynıyım bayılırım yemek yapmaya hiçte üşenmem ben uzak kalamyırum malesef yemekleri ben yaptığımdantaylorcum daha ii olduğunu düşünüyorum
elacım telafi edeceğini biliyorum afiyet olsun... nice güzel yılları beraber geçirin
bahrım çok çalışıyosun yoğunsun dikkat et kendine...
nac canım çoookkk çalışıosun dikkat emelisin vitamin ii olmuş...eşinle vakit geçirmende doping olmuştur...umarım haftaya daha az çalışır çok kilo verirsin
bu arada çok hamarat değilim canım isterse ii işler yaparım ama genel anlamda çok mutfağa girmemeye çalışıyorum...
bazı arkadaşlar temizliğe çok düşkün (mesela adcım) bende mutfağa çok meraklıyım
her duyduğumu denesem ve tatsam ... hiç erinmem üşenmem :)) kendime bile misafir sofrası gibi hazırlarım :)) yani kilolarım öyle havadan gelmiyo kendi ellerimle yapıyorum
uzun zamandır mutfaktan uzak kaldığım için zorlandım bugün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?