günaydıııınnnngünaydın kızlar nasılsınız hava burdada kapalı bende temizlik yapacağım kosum kahveye çağırdı ordan gelince başlarım arık
ben sık sık tartılıyordum ama şimdi bıraktım canımklasik kahvaltı yaptım cumaya kadar hiç tartılıyomusunuz
ayyy şimdi o pamuk pamukturah canım hiç sorma aynı şeyibende yaşıyorum düşünsene kardeşim doğum yaptı daha yiğenimin kokusunu içime çekemedim herkesler orda ben yokum geldiklerinde gitmeseler keşke
slmSlm canlarım nasılsınız
ben çok şükür evimdeyim artık aranızada daha çok katılacağım inş bugün tartılacağım bakalım kilo almış mıyım izmirde alışveriş merkezinde tartıldım akşam tok şekilde 76.3 gelmiştim
arkdaşlar hediyemi cumartesi günü yolladım arkadaşa inş bugün elinde olur
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN a.s. a.s. a.s.
günaydın kızlar. umarım iyisinizdir.bende iyi sayılırım. az önce dişçiden geldim. dolgu yaptırdım.amanın ne iğrenç birşeymiş bu dolgu yaptırma. sağ tarafım hala uyuşuk. 4-5 saat birşey yeme dedi dr.
dişçiden geldikten sonra hediyemin gelmiş olduğunu gördüm. çok mutlu oldum. bir müddet düşündükten sonra açtım hediyemi.almayı istediğim kitap,çok şık 2 ad mumluk ve oğluma 4 ad takım halinde arabalar. canım arkadaşım çok teşekkürederim. beni çok mutlu ettin.
yalnız ufak bir sorun var.ben kargomun elde olmayan sebeplerden dolayı bugün gönderiyorum. canım arkadaşım inan ufak bir sıkıntı oluştu. sırf bu yüzden kargomu veremedim. ne olur bana kızma. bunu telefi edeceğim. hediyen yarın elinde olacak nasip olursa. tekrar çok özürdiliyorum.
hediyemi kimin gönderdiğini yazmak istiyorum ama belki diğer arkadaşlardan da ulaşmayan vardır diye yazmıyorum. yada yazayımmı bilemedim. neyse yarın söylerim artık.
ağzımı,çenemi hissetmiyorum. çok sinir oldum. karnım aç.başımda ağrımaya başladı. çok kastım kendimi. valla bugünü nasıl atlatırım bilmem.
sen nasıl dayandın öyle dosbacım.ben uyuştuğu halde zor dayandım.tam bir ızdırap,kendime çok kızdım neden dikkat etmedim diye,aslında dişlerimi sürekli fırçalarım ama bir ara günde 2 sefer fırçalama işini askıya almıştım.genelde akşamları yatmadan önce fırçalıyordum, sabahları nadir fırçaladım. ne olduysa o sırada oldu. ilk defa dolgu yaptırdım.aslında gargara falan yapsak düzenli fırçalasak sorun olmaz sanırım bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah.
selam kızlar nasılsınız hepinizin kadınlar günü kutlu olsun a.s.
alıntı yapamadım ama aklımda kalanları yazayım
taylorcum hakikaten çok yemişsin 1 haftada toparlanırsın umarım canım bencede bu aralar tartıya çıkma moralin motivasyonun düşmesin
adcım geçmiş olsun sana da canım ben de nefret ederim dişçilerden bir kere ben de dolgu yaptırırken tam uyuşturamamış gerizekalı resmen oyduğunu hissettim elini itti ama çok az kalmıştı mecburen az daha dayanmak zorundaydım o gün bugündür dolgu deyince içim ürperir eyvahedigeldismile
ben de ders başına gideceğim kızlar gitmeden size bi bakayım dedim öpüyorum herkesi görüşürüzzzz
kadınlar gününüz kutlu olsun
öğlen 1dilim ekmek tavuk çorbası yarım kase
slm kızlar nasılsınız bugün hiç iyi değilim hem bir halsizlik var hemde şu üzücü haberi duydum sabah sabah iyice kaybettim kendimi.ve tabi bugün hala spor yapamadım ve o gücü de bulamıyorum kendimde nedense.eşim hasta belki bende olacağımdır ayyy inşallah olmam.neyse sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 2 zeytin biraz bal salatalık ve çay içtim.arada da 1 armut ve 3 kaşık yoğurt.bol su içiyorum tabi.az sonrada öğle yemeğini yiyecem.o da tavuk sote yeşillik ve 1 ekmek olur sanırım.gene yazarım
Canım, resmen hırs çıkarmışsın. Normal şartlar altında bu kadar ynmz. Cidden senin çok planlı v programlı olman gerekiyor. 3 hafta sonraki iş için şimdiden bi şeyler yapman çok iyi fikir, yoksa gene de ja vu yaşardın :)))
Artık bugün yarın tartıya bakma canım. Olan oldu. Senin canın sağolsun. Bir daha böyle bir şey yaşamayaya bak :))
selam kızlar nasılsınız hepinizin kadınlar günü kutlu olsun a.s.
alıntı yapamadım ama aklımda kalanları yazayım
taylorcum hakikaten çok yemişsin 1 haftada toparlanırsın umarım canım bencede bu aralar tartıya çıkma moralin motivasyonun düşmesin
adcım geçmiş olsun sana da canım ben de nefret ederim dişçilerden bir kere ben de dolgu yaptırırken tam uyuşturamamış gerizekalı resmen oyduğunu hissettim elini itti ama çok az kalmıştı mecburen az daha dayanmak zorundaydım o gün bugündür dolgu deyince içim ürperir eyvahedigeldismile
ben de ders başına gideceğim kızlar gitmeden size bi bakayım dedim öpüyorum herkesi görüşürüzzzz
fikriyecim sendemi hediyeni bugün gönderdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?