- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
canım çok geçmiş olsun çokmu kısıyorsun yemenden yoksa neenbukadar düşük gerçi benimkide çok düşük çıkarcanım sağlık konusunda bugün birden kan şekerim düştü tokluk kanşekerim 83 çıktı yemekten 2 saat sonra ölçülen tokluk kan şekeriymiş normali110-140 arası benim 83 çıktı ki bu yediğim 2 tane küp şekerden sonra bu haldeydi o ilk anda ölçülse muhtemel dahada düşük çıkacaktıı işte böyle bakalım ne olacak ne çıkacak bu dönem dönem oluyordu ben tansiyon deyip geçiyordum ama artık bayılma noktasına geliyorum birde üzerine kocam ayaklşarını uzatıp oturuyor en çok bu zoruma gidiyor boşuyacam bu adamı bazen çıldırıyoruummmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
çok geçmiş olsunnbende iltihapli romatizma var canim 4.5 senedir cekiyorum gecen sene bio enerji uzmanina gittimve faydasini görmüstüm
canım ya sanada geçmiş olsun içim cız etti okurken ya gözümüzden sakınıyouz bu bıcırıkları ama anıda tehlikeye atıyorlar kendilerini bilmeden allahım herkesin çocuğunu esirgesinbaharcım çok saol canım.Ay bide düşünüyorum biraz daha büyüse ne yapacam,ay yaz geliyor ben pencereleri açmayacamı. Demir mi koysak ne .....
aman nasıl dayanmışsın bugün.yediklerin çok güzel proteyine ağırlıklı hm yarın ben de mi denesem. en azında sevdiğim şeyleri yemisin .
Anladım canım. Umarım istediğin gibi bir diyetisyen bulursun.
Canım salata da yeseydin keşke. Ama hazırlaması zor biliyorum.
Tebrikler canım
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Peynirli salata, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte (öğlen pynir yediğim için akşam köfteyi azalttım), 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 4 mandalina.
Yemek yanlışım yok.
Spor: Yok maalesef.
başlamasıyla son bulması nerdeyse bir oldu hayatım kaydirigubbakcemile3 2 öğün güzel gitti ama 3.öğüne doğru midem felaket şekilde bulanmaya başladı ben de bıraktım zaten tatsız tuzsuz bişeydi amaaannn zemuszemus mis gibi diyetime geri döndüm gayet ölçülü ve hafif bir gün geçirdim canım bir bardak nescafeyi saymazsak tabi o da derslerden başım ağrıdı iyi geldi ama
canım daha fazla kilo almadan iyi bir diyetisyenle yoluna devam etmen daha doğru olur bence zaten vermen gereken çok fazla kilo yok sana çok sıkı bir program vereceğini sanmıyorum tatlım bi araştır iyi diyetisyenleri
tebrik ederim canım sporunu da yapmışsın ohhh rahatlamışsındır
ay ne desem bilmemki.Eğer imkaın varsa bi dene derim 1 ay dene fazla kaybetmezsin.
yarım lahmacun falza değil incecik hamur bide et proteğin bir dergide okumuştumki daha hızlı zayıflamak için öğlende sebze akşam ise proteğinli gıdaları yenilcek bu şekilde vucut daha çok yağ yakarmış.
Afiyet olsun canım, güzel beslenmişsin :))geleim bana sabah (bu seferde sarımsak ceviz suyuna başladım 1 bardak onu içyim)çok az kahvaltı yaptım arda 1 elma yedim öğlen ne yedim unuttum yacidden unuttum
akşam karnı yarık 1 tane ufak ve 4 kaşık pilav bir kase cacık yedim yarım dilim ekmekle
sonrada 1 elma yedim
şekersiz çay bolca içtim
birazdanda egzersizlerimi yapıcam
kızım baya yürümeye başladı artık egzersizler çoğalcak galiba
ya dün DELİ DELİ OLMA fişlkmini izledim mahvetti beni psikolojimi bozdu film nasıl izlememişim bugüne kadar hayret ettimm ben bir sarmaşık olsaydım şarkısı
hoşafım çıktı valla eğer ilemediyseniz şiddetle tavsiye edrim
hepiniz öptüm iyi geceler
günaydın kızlar,
gününüz güzel geçmesini umarım. Geçmişi okuyamadım ama fikriyenin pencere lafları dikkatimi çekti bakındım biraz canım çok geçmiş olsun çok tehlikeli zamanları melis de yapıyor küçük sandalyesi var en büyük dostu üzerine çıkıp karıştırmadığı yer yok. Ben de çok dikkatsizlikler hatalar yaptım, anne olmak demek herşeye yetişebileceğin anlamına gelmiyor. Kendini suçlama sen iyi bir annesin bunu yakınen biliyoruz. Allah korusun yavruları, ona emanet.
melzeyitim sende mi hastasın geçmiş olsun tatlım.
Ben kötü grip oldum nefes bile alamıyoum dün dersim vardı diye gittim ama bugün yarın evdeyim gitmeyeceğim. Fırsat bu fırsat çalışayım bakıcımız da evde. Melis geçen hafta nezle gibiydi ondan bulaştı galiba o çok çöabuk atlatmıştı inşallah bende de öyle olur. Çok salgın var herkes hasta dikkat edin.
öpüyorum opuyorumnanaktan
kızlar kardeşim doğuma girdii dua edin lütfeeennnn
günaydıııınnnnn a.s.
erken kalktım kahvaltı klasikti
son bi kaç perde kaldı onları da yıkarsam işim bitti
melzeyit canım Allah kurtarsın hayırlıca kucağına alsın
akşam çok güzel kaynatmışsınız
şimdi eşim dışarı çıkalım diyo şu perdeyi de takayım gideceğim
öğlen hafif bişeyler yerim akşam hiç kaçamağım olmadı çnk erken yattım :))
bugün becerebilirsem hediyemi alacağım ama ne alacağım hiç bi fikrim yok :))
nac canım hangi semtte oturuyorsun
Şansa bak. Hava kapadı.
Hediye alanlara iyi alışverişler.
baharcım çok saol canım.Ay bide düşünüyorum biraz daha büyüse ne yapacam,ay yaz geliyor ben pencereleri açmayacamı. Demir mi koysak ne .....
Canım, aslında iyi etmişsin ayran detoksunu bırakmakla. Gereğinden fazla su atsaydın ya. Ben korkarım genelde :)) Nescafeden bi şey olmaz canım. Olsaydı ben obez usta olurdum :))
Diyetisyen konusuna gelince Baharım, 61 olduktan sonra herhalde gideceğim. Şu anki fikrim bu.
Canlarım, hava çok güzel. Hepinize güzel salılar..
Kahvaltım standart. 2 dilim ekmek, peynir ve kahve.
Melzeyitim, umuyorum daha iyisin bugün. Dosbikim, sen de dün çok yoruldun, bugün dinlen canım :))
Sevgiler..
Ben kötü grip oldum nefes bile alamıyoum dün dersim vardı diye gittim ama bugün yarın evdeyim gitmeyeceğim. Fırsat bu fırsat çalışayım bakıcımız da evde. Melis geçen hafta nezle gibiydi ondan bulaştı galiba o çok çöabuk atlatmıştı inşallah bende de öyle olur. Çok salgın var herkes hasta dikkat edin.
kızlar kardeşim doğuma girdii dua edin lütfeeennnn
Ay canım çok zor dayandım. Şimdi de karnım acıktı. Niyeti bozmadan yatayım bari.
canım çok geçmiş olsun çokmu kısıyorsun yemenden yoksa neenbukadar düşük gerçi benimkide çok düşük çıkar
o yüzdenmi acab canım sürekli şekerli şeyler istiyor helede kızımı emzirdikten sonra acccayip eşekilde canım tatlı istiyor
canım ya sanada geçmiş olsun içim cız etti okurken ya gözümüzden sakınıyouz bu bıcırıkları ama anıda tehlikeye atıyorlar kendilerini bilmeden allahım herkesin çocuğunu esirgesin
ben pencerenin önüne hiçbirşey koymayacağım yaklaşmasın
geleim bana sabah (bu seferde sarımsak ceviz suyuna başladım 1 bardak onu içyim)çok az kahvaltı yaptım arda 1 elma yedim öğlen ne yedim unuttum yacidden unuttum
akşam karnı yarık 1 tane ufak ve 4 kaşık pilav bir kase cacık yedim yarım dilim ekmekle
sonrada 1 elma yedim
şekersiz çay bolca içtim
birazdanda egzersizlerimi yapıcam
kızım baya yürümeye başladı artık egzersizler çoğalcak galiba
ya dün DELİ DELİ OLMA fişlkmini izledim mahvetti beni psikolojimi bozdu film nasıl izlememişim bugüne kadar hayret ettimm ben bir sarmaşık olsaydım şarkısı
hoşafım çıktı valla eğer ilemediyseniz şiddetle tavsiye edrim
hepiniz öptüm iyi geceler
günaydın kızlar,
gününüz güzel geçmesini umarım. Geçmişi okuyamadım ama fikriyenin pencere lafları dikkatimi çekti bakındım biraz canım çok geçmiş olsun çok tehlikeli zamanları melis de yapıyor küçük sandalyesi var en büyük dostu üzerine çıkıp karıştırmadığı yer yok. Ben de çok dikkatsizlikler hatalar yaptım, anne olmak demek herşeye yetişebileceğin anlamına gelmiyor. Kendini suçlama sen iyi bir annesin bunu yakınen biliyoruz. Allah korusun yavruları, ona emanet.
melzeyitim sende mi hastasın geçmiş olsun tatlım.
Dualarımız onunla olacak.Allah yardımcı olsun, bebeği çabuk kucağına alsın İnşallah.kızlar kardeşim doğuma girdii dua edin lütfeeennnn
selamlar şekerlerim
çok fazla katılamıyorum hala izmirdeyim eşimin işi uzadı
kızım iyice yaramazlaştı emeklediği gibi bi yerlerden tutunup kalkmaya çalışıyor tabiki düşüyor sürekli onun peşindeyim
otelde olduğum için istediklerimi yapıp yiyemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum ekmekten uzak duruyorum
geçmiş çok uzun geldi gözüme bu yüzden okuyamadım
malyezitim allah sağlıkla kurtarsın kardeşini inş.
günaydıııınnnnn a.s.
erken kalktım kahvaltı klasikti
son bi kaç perde kaldı onları da yıkarsam işim bitti
melzeyit canım Allah kurtarsın hayırlıca kucağına alsın
akşam çok güzel kaynatmışsınız
şimdi eşim dışarı çıkalım diyo şu perdeyi de takayım gideceğim
öğlen hafif bişeyler yerim akşam hiç kaçamağım olmadı çnk erken yattım :))
bugün becerebilirsem hediyemi alacağım ama ne alacağım hiç bi fikrim yok :))
Canlarım ben de dr.dayım. Kan serumlarımı yenileteceğlm. Oradan da canım arkadaşım, hediyeni alacağım ))) merak et bakalım...
küçük çocuk olan evlerde bende pencerelerin demirli olmasından yanayım canım çünkü her an gözünün önünde tutamazsın ki
Aslında ben de bunu çok düşünüyorum aslında demir olsa çok iyi olur rahat oluruz.Ama demir oluncA DA SANKİ HAPSANEYMİŞ GİBİME GELİYOR,KARARSIZIM BU KONUDA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?