Canım, sağlık konusunda mı keyfin yok? Burnun nasıl, hala akıyor mu?
ay canim cok gecmis olsun cocuklar iste cok dikkat istiyorlarbugün ne oldu biliyormusunuz büyük bir şoka geçirdim.Sabah evi toparlayınca balko penceresini açmıştım(balkon kapalıda)
sanberk de balkonda paspasla siliyordu birden dışırdan kadın sesler geldi bağrıyorlar sanberk de bağrmaya başlayınca bi bakayım dedim.Ne göreyim sandalyeyi çekmiş kalkmış bakıyor balkondan.MEr kadınlar bana bağrıyormuş beni çağrıyorlarmış.Ben de kavga ediyorlar diye hiç bakmamıştım.% dk öyle durmuş beyefendi.Allah kurudu yavrumu bana kalsaydı ......... hala çok kötüyüm kendimi affedemiyorum.
canim oglusunun dogum günü kutlu olsun nice nice yillara kendini fazla yormaselam kızlar umarım iyisinizdir.ben felaket yorgunum,oğlumun doğumgünü dolasıyla iyice pestilim çıktı.geçmişi okuyamam vaktim yok,tekrar yazmaya çalışırım herkesi öptüm.
ohhh mis gibi oldun desene bende dün biraz yaptim ciceklerin topraklarini fala degistirdimben geldiiiimmmm
hala temizlikçi kadınlar var
ben mi pisim yoksa onlar mı yavaş.... ama bütün halı ve kolutuklarıda sildirdim
neyse az kaldı mis gibi oldu evim içim rahatladı :))
bugün yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım
öğlen yarım kase çorba
3yk pilav
3yk taskebabı
salata yoğurt
ara yapamadım
akşama halim olursa görüşürüz :))
kuzum sen kendine hic dikkat etmiyorsun iyice dinlen 3 gün kendine iyi bak sen istanbula ne zaman gidiyorsun insalah diyabet faan yoktur kendini cok ihmal ediyorsunkızlar mrhaba kaç gündür ki rahatsızlığım sonucu bugün tekrar kan şekerim düştü acile gittim ve doktor 3 gün rapor verdi çarşamba günü içinde randevu verdi dahiliyeye birazda korkuttu diyabetten bahsetti daha öncede kan şekim çok düşüyordu bakalım 2 gün evdeyim
canım sağlık konusunda bugün birden kan şekerim düştü tokluk kanşekerim 83 çıktı yemekten 2 saat sonra ölçülen tokluk kan şekeriymiş normali110-140 arası benim 83 çıktı ki bu yediğim 2 tane küp şekerden sonra bu haldeydi o ilk anda ölçülse muhtemel dahada düşük çıkacaktıı işte böyle bakalım ne olacak ne çıkacak bu dönem dönem oluyordu ben tansiyon deyip geçiyordum ama artık bayılma noktasına geliyorum birde üzerine kocam ayaklşarını uzatıp oturuyor en çok bu zoruma gidiyor boşuyacam bu adamı bazen çıldırıyoruummmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım sağlık konusunda bugün birden kan şekerim düştü tokluk kanşekerim 83 çıktı yemekten 2 saat sonra ölçülen tokluk kan şekeriymiş normali110-140 arası benim 83 çıktı ki bu yediğim 2 tane küp şekerden sonra bu haldeydi o ilk anda ölçülse muhtemel dahada düşük çıkacaktıı işte böyle bakalım ne olacak ne çıkacak bu dönem dönem oluyordu ben tansiyon deyip geçiyordum ama artık bayılma noktasına geliyorum birde üzerine kocam ayaklşarını uzatıp oturuyor en çok bu zoruma gidiyor boşuyacam bu adamı bazen çıldırıyoruummmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Canım, senin neyin var? Geçmiş olsunkuzum sen kendine hic dikkat etmiyorsun iyice dinlen 3 gün kendine iyi bak sen istanbula ne zaman gidiyorsun insalah diyabet faan yoktur kendini cok ihmal ediyorsun
ben iyiyim ama agrilarim var biraz
nachtigall canim sen nasilsin
bende iltihapli romatizma var canim 4.5 senedir cekiyorum gecen sene bio enerji uzmanina gittimve faydasini görmüstüm
Geçmiş olsun canımAğrıları geçirmek için yapılacak şeyler var mı?
canim cok kötü agridigi zaman ilac aliyorum ama gecen sene gercekten cok faydasini gördüm onun yaninda ayrik kökü iciyorum onun icin martin sonunda tekrar gelmeyi istiyorum bakalim
Üzüldüm, kolay gelsin canım. Geldiğin zaman umarım hepimiz buluşuruz, tanışırız :)))
Karamanlıcım, kardeşim şimdi bilgisayarı istiyor ben de bu vesile ile bisiklete bineyim.
Sevgiyle kal...
Taylorcum, aldım özel mesajını :)) Ama bana biraz uzak burası. Merterden Feneryoluna gideceğimi sanmıyorum :)))
Canlarım, yoksunuz :))
Yarım lahmacun yedim ve ayran içtim.
45 dk bisiklete bindim ve acıktım( 1 bardak ayranla biraz leblebi yiyorum
Baharım, evdeyim ama iş getirdim. Hem iş yapıyorum hem de sizinle çene çalıyorum :)))) Sen bugün başlayacaktın değil mi ayran detoksuna, başladın mı? Nasıl gidiyor?
Ben acayip bisboğazım. Az önce yarım paket etiform yedim, şimdi de 1 muz yedim
Baharcım çok saol canım.moral veriyorsun bana.Ama bir anne böyle durumların olmasını izin vermemlidir.Hep duymuştum buna benzeyen olaylar hep annelere suçlamıştım,böyle bişeye nasıl izin vermişler diye duüşünüyordum ama bak ben de o annelerden oldum.
Beni de çarşıda kaybetmişlerdi 5 yaşlarındayken. Sonra bir sürü de azar işitmiştim, niye kayboldun diye :)))
kızlar bir süre önce bir diyetisyen bulmuştum internetten. Çalışmaları vs vardı. Fiyat almak için aramıştım. Aslında aklıma yatan şeyler söylemişti sekreter. Diyete başlangıçta her hafta görüşmeye çağırıyormuş. Her görüşmesi 1 saat sürüyormuş. Diyetin yanı sıra eğitim de veriyormuş. Amacı kiloyu verdikten sonra bir daha almamak için nasıl davranmak gerektiğini anlatmakmış. Bunlar bana yabancı konular. Çünkü benim gittiğim diyetisyen bunları bana anlatmamıştı. Başlangıçta her hafta gitmek de insanı istim üstünde tutar ama fiyatı hafif tuzlu kızlar(( Off. Bir yandan da düşünüyorum, bir ileri bir geri gidiyorum. İcraat yok. Bahar geliyor. Görüşmelerden biri kontrol gibi ücretsiz olsaydı ya. Ben böyle diyince (tabi direk böyle demedim) sekreter de dedi ki kontroller aslında iki haftada bir diyetisyene gelin demenin bir başka yolu, doktor her hafta size 1 saat ders verecek dedi. Bilemiyorum ama şunu biliyorum ki tekrar 61 kiloyu görmeden ben diyetisyene falan gitmem.
45 dk bisiklete bindim ve acıktım( 1 bardak ayranla biraz leblebi yiyorum
evet evet şaka maka yok ben güzelce kendimi sıkmalıyımki en azında senden fazla geride kalmayım.geçerim tabi olumunekankayizsmile
Tebriklerrr
Çikolatayı bıraktın ya, 24 lere inersin artık :))) evet sorma bugün sanerkiin olaydan sonra çikolata aklıma bile gelmedi(((((((((
Canım, size de geçmiş olsun(( Sizinki de can sıkıcıymış
Tamam canım, bekliyoruz :)))
Suçu sana atmışlar direk yaaa :))
Tamam canım, bekleriz :))
kızlar bir süre önce bir diyetisyen bulmuştum internetten. Çalışmaları vs vardı. Fiyat almak için aramıştım. Aslında aklıma yatan şeyler söylemişti sekreter. Diyete başlangıçta her hafta görüşmeye çağırıyormuş. Her görüşmesi 1 saat sürüyormuş. Diyetin yanı sıra eğitim de veriyormuş. Amacı kiloyu verdikten sonra bir daha almamak için nasıl davranmak gerektiğini anlatmakmış. Bunlar bana yabancı konular. Çünkü benim gittiğim diyetisyen bunları bana anlatmamıştı. Başlangıçta her hafta gitmek de insanı istim üstünde tutar ama fiyatı hafif tuzlu kızlar(( Off. Bir yandan da düşünüyorum, bir ileri bir geri gidiyorum. İcraat yok. Bahar geliyor. Görüşmelerden biri kontrol gibi ücretsiz olsaydı ya. Ben böyle diyince (tabi direk böyle demedim) sekreter de dedi ki kontroller aslında iki haftada bir diyetisyene gelin demenin bir başka yolu, doktor her hafta size 1 saat ders verecek dedi. Bilemiyorum ama şunu biliyorum ki tekrar 61 kiloyu görmeden ben diyetisyene falan gitmem.
Canlarım, yoksunuz :))
Yarım lahmacun yedim ve ayran içtim.
Bol bol dinlen canım iyi gelir.Ama yemek öğünlerine dikkat et sık ve az ye.afiyet olsun canımm benim pek keyfim yokk bugün yarın evdeyimm bolca uyuyacam
bende iltihapli romatizma var canim 4.5 senedir cekiyorum gecen sene bio enerji uzmanina gittimve faydasini görmüstüm
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: Peynirli salata, 1 dilim ekmek, yoğurt
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte (öğlen pynir yediğim için akşam köfteyi azalttım), 1 dilim ekmek, salata.
Ara: 4 mandalina.
Yemek yanlışım yok.
Spor: Yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?