iyi geceler kızlar eni bu hafta izinli yazın moralim sıfır paylaşımdada bulunamıyorum gördüğünüz gibi haksızlık etmek istemiyorum size izinde olmaz derseniz çıkarırsınız takımdan kendinize iyi bakın
iyi geceler kızlar.
bir süredir gelemedim işlerin yoğunluğundan ama aklım burada hep hepinizi çok özledim, kilo alıyorum 64 kiloyum(
çalışmalarım güzel gidiyor. makalelerim bitti itap yazıyorum :)) aştım sormayın.
nachtigallcim çok yoğunmuşsun bugün şekercim dersin çok sanırım cumaları ben de söz vermiştim genel sıralamada buralarda olurum diye ama aklımdan çıkmış kusura bakma ama halletmişsin, ellerine sağlık. Bana ne zaman ihtiyacınız olursa bir alo yeter, melzeyitim senin de işin çıkar aklınızda olsun ben cumaları evdeyim biliyorsunuz yardıma hazırım. Ama bugün dışarıdaydım babamların hastane devretmişti 8 aydır tadilattaydı görkemli bir açılış yaptılar bugün kokteyl falan herşey çok güzeldi, en güzel yeri de pediatri servisi olmuş o kadar güzel bir oyun parkı koymuşlar ki çocuklar için melis hiç çıkmadı oradan. Akşam da yemeğe gittik eve geldiğimizde saat 10 olmuştu.
bu hafta hemen hemen herkes kilo vermiş harika durumlar ama izinler artmış. kızlar önümüz yaz biraz kilo vermeye odaklanın az kaldı yaza 3 ay falan (söyleyene bakın ama ben son anda mayıs haziran sıkı diyetle 7 kilo vereceğim öyle kararım o zamana işlerimi toparlarsam dönerim aranıza)
karamanlım beni sormuşsun canım, doçentliğe hazırlanıyorum çok yoğun çalışıyorum bu sebepten bir süre ayrıldım. arkadaşlar kal yardım ederiz dediler ama bir kaptan tüm üyelerle ilgilenmeli okumalı yazmalı ben bunu yapamıyordum son zamanlarda ve huzursuzdum işte böyle. nachtigallcim çok iyi idare ediyor, tam tahmin ettiğim gibi. Senin de gözün aydın Allah kavuştursun kayınvalidenler gitmişler. Takıma gelirsin artık özledik.
öpüyorum herkesi çok daha sık gelmeye çalışacağım
taylorcum beni de hesaplarmısın şekercim zahmet olmazsa merak ettim hangi kategorideyim.
kilo 64 (yazaren utandım)
boy 163
yaş 31
ne lazım bilmiyorum başka.a.s.
Canlarım, ben şimdi ufak ufak okula gideceğim :)))) Sonra görüşürüz.
Sevgiler..
Dosbikim: kahvaltıda eşimin dünden kalan çeyrek hamburgerini yedim. Zencefilli çayımı, kahve ve efervesan gingko bloba içtim. Midem caldır culdur.
Adcım: sen de sen de limonlu zencefilli çay alacaktın. Aldın mı, beğendin mi?
Kızlar, 3. takımın ceza sistemini çok beğendim. Biz de bir varyasyon mu yapsak?
günaydıııınnnnn a.s.
sabah kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 dilim keçi peyniri
domates
ben ekmekleri eşime göre yiyorum diyetisyeni ne derse artık :))
eşimin bu haftaki yeşil çayına ilave olarak bi de biberiye çayı eklnemiş durumda... bende deneyeceğim
buralardayım kızlar
nac.. canım ben de her lokmamı yazacağım canım
canım sabah sabah 2 tane minik milka çikolata yedik,1 yumurta paylaştık fazlası o yedi ama
haftasonu sessizliği gelmiş
buzdolabımı sildim darısı fırına :))
mantı yedim kızlar ama küçük bi kase kadar(
günaydıııınnnnn a.s.
sabah kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 dilim keçi peyniri
domates
ben ekmekleri eşime göre yiyorum diyetisyeni ne derse artık :))
eşimin bu haftaki yeşil çayına ilave olarak bi de biberiye çayı eklnemiş durumda... bende deneyeceğim
buralardayım kızlar
nac.. canım ben de her lokmamı yazacağım canım
günaydın arkadaşlar,daha kahvaltı edemedim oğluma sağolsun kucağımda gezdi hep.Neyse şimdi oturcaz sofraya bakalım neler yedircek bana :))))))))))))
canım sabah sabah 2 tane minik milka çikolata yedik,1 yumurta paylaştık fazlası o yedi ama
afiyet olsun canım
o kadar küçük ise milkalar sorun yok çnk diyetisyenim bana gün aşırı çikolata veriodu
Canım, umarım önümüzdeki hafta kilo verirsin. kolay gelsin )))slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM
haftasonu sessizliği gelmiş
buzdolabımı sildim darısı fırına :))
mantı yedim kızlar ama küçük bi kase kadar(
Annene bırakmakla iyi yapmışsın canım. Kafanı da dinlersin canım. Çalışmaların da daha verimli geçer... Ahhh ahh, nerede o zayıf günlerimiz...sağolun nachtigallcim taylorcum hesaplamışsınız.
korktum ama sınırdayım neredeyse fazla kilolu sınıfına gireceğim eskiden zayıfa yakın sınırdaydım kategori değiştirmişim ben en iyisi kilo almayayım daha duraklatayım 1-2 ay sonra vermeye başlarım :))
nachtigallim iyi melis de ne yapsın cadılık ve şımarıklık :)) bugün anneannesine verdim sabahtan beri iyi oldu çalışıyorum. babası da nöbetçi.
herkesin annesi bakıyor benim annem teklif bile etmiyor dün bayaa sitem ettim bugün sabah aradı istedi melisi:)
öpüyorum kocaman herkesi güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan
dosbacım aşağıdasın seni de öptün canımın içikaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar misafir gelecek hazırlık yapıyorum ancak girebildim bi selam vereyim kızlar nasıllar bi sorayım dedim öpüyorum hepinizi sonra tekrar girerim görüşürüzzzzz
nac... evet canım ii kaçamak yapöışsın ...hoş benimkide az değil mantı sonuçta ama inan miktarı çok azdı
bana diyetisyenim sütlü veya bitter çikolatadan gün aşırı 25gr veriyodu... ama fıntıklı fıstıklı olmayacak
25gr=2 sıra yani 6 minik kare yapıyor... aslında onun dediğini yapsam hem tatlısız kalmam hemde zayıflarım... kendimi sıkıyorum sıkıyorum sonra patlıyorum
Senin diyetisyenininki çok iyi. Canım, acaba gene bir diyetisyene mi gitsem diyorum. Bu kiloyla olmaz ama. 61 i görmem lazım. Ne bileyimdurumumuz ne kadar elverecek. Kendime 1 ay mühlet vereyim bari.
merhabalar arkadaşlar beni hatırlayanız vardır bu gruptaydım hamile kaldım ve gruptan çıktım malesef 4 aylık bebeğimi kaybettim toparlanmam baya zaman aldı bu arada hamileliğimin ilk üç ayında çok kilo aldım şimdi bu kiloları vermek istiyorum sizlerinde desteğiyle azimliyim kararlıyım verecem fazla kiloları :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?