Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya canım ne oldu? Birine kızmışsın belli. Anlatmak istersen daha çok destek olabiliriz.

Sakın hırsını yemekten çıkarma olur mu? Dertler, stresler hepsi geçiyor, kilolar kalıyor. İnaşllah en kısa zamanda düzelirsin canım.

Oh oh maşallah Makaleler bitmiş de sıra kitaba gelmiş. Çok kolay gelsin canım.

taylorcum beni de hesaplarmısın şekercim zahmet olmazsa merak ettim hangi kategorideyim.
kilo 64 (yazaren utandım)
boy 163
yaş 31
ne lazım bilmiyorum başka.a.s.

Canım hesaplaması çok kolay. Kilonu boyunun karesine bölüyorsun [ 64 / (1.63 X 1.63)]. Senin şu anda 24.09, yani 24.1 sayılır.

18.5'tan az olursa: Zayif
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez.

Listede ad1 1., CheGuevera 2. Sen de 3. oluyorsun canım. Yani kilo almış halin bile normal kategorisinde hala. Ama canım 66.5 kilo olursan fazla kilolu kategorisine giriyorsun. Aman fazla alma canım yaa.

Canım kahvaltıda dünden kalan hamburger yersen miden kötü olur tabii. Bi de üstüne çay, kahve, gingko. Ne yapsın mide :))) O da şaşırıp "n'oluyo laa?" demiştir :))

İnşallah şimdi iyisindir, düzelmişsindir canım.

Ben de tam buğday ekmeği yiyorum. Diyetisyen şart koşmadı ama bana çok fark yaptırıyor gibi geliyor. Bi de bunların organik olanları var, ekşi mayayla yapılan. Çok lezzetli oluyorlar.

canım sabah sabah 2 tane minik milka çikolata yedik,1 yumurta paylaştık fazlası o yedi ama

Kahvaltılık bir tek yarım yumurta yediysen az olmuş canım. Gerçi yumurta tok tutuyor.

haftasonu sessizliği gelmiş
buzdolabımı sildim darısı fırına :))
mantı yedim kızlar ama küçük bi kase kadar (

İnşallah günün geri kalanında toparlarsın canım. Aslında akşam yemeğinde ekmek yemesen güzel olur.

mrb arkadaşlar misafir gelecek hazırlık yapıyorum ancak girebildim bi selam vereyim kızlar nasıllar bi sorayım dedim öpüyorum hepinizi sonra tekrar girerim görüşürüzzzzz

sağolun nachtigallcim taylorcum hesaplamışsınız.
korktum ama sınırdayım neredeyse fazla kilolu sınıfına gireceğim eskiden zayıfa yakın sınırdaydım kategori değiştirmişim ben en iyisi kilo almayayım daha duraklatayım 1-2 ay sonra vermeye başlarım :))
nachtigallim iyi melis de ne yapsın cadılık ve şımarıklık :)) bugün anneannesine verdim sabahtan beri iyi oldu çalışıyorum. babası da nöbetçi.
herkesin annesi bakıyor benim annem teklif bile etmiyor dün bayaa sitem ettim bugün sabah aradı istedi melisi:)

öpüyorum kocaman herkesi güzel hafta sonlarıopuyorumnanaktan
dosbacım aşağıdasın seni de öptün canımın içikaydirigubbakcemile3

melisciğim merhaba bitirmişsin makaleleri harikasın canım tebrik ediyorum bende işten geldim 5 dakika dinleneyim de çocuğu almaya gidecem soluğu burda aldım

Dosbikim, bilgin olsun kepek ekmeği kansızlık varsa arttırıyormuş.
Ben kaçamak yaptım ( dürüst olayaım. Utanıyorum. Öıleye doğru 2 light ekmek arası peynir yedim. Sonra 2 browni ve az önce de kaşarlı tost... Takip et beni... Bi de azar bekliyorum

günaydın arkadaşlar,daha kahvaltı edemedim oğluma sağolsun kucağımda gezdi hep.Neyse şimdi oturcaz sofraya bakalım neler yedircek bana :))))))))))))

Hehhee :))) bu saate yapmışsındır kahvaltı sanırım ))))

canım sabah sabah 2 tane minik milka çikolata yedik,1 yumurta paylaştık fazlası o yedi ama

Fikoşum, bugün 1. sayacağım bu hafta kaç defa çikolata yiyeceksin :))) sonra kalorisini hesaplayacağım )))

afiyet olsun canım
o kadar küçük ise milkalar sorun yok çnk diyetisyenim bana gün aşırı çikolata veriodu

Ne yiyebiliyordun canım? Benimki haftada bir gofretli çikolata veriyordu

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM
Canım, umarım önümüzdeki hafta kilo verirsin. kolay gelsin )))

haftasonu sessizliği gelmiş
buzdolabımı sildim darısı fırına :))
mantı yedim kızlar ama küçük bi kase kadar (

Lokmalarını sayacağım dosbik.)))) Bugün sen de ben de kaçamak yaptık. Bakalım daha ne kadar kaçamak yapacağız?

Annene bırakmakla iyi yapmışsın canım. Kafanı da dinlersin canım. Çalışmaların da daha verimli geçer... Ahhh ahh, nerede o zayıf günlerimiz...

Kızlar, okuldan çıktım, şimdi karşıya geçiyoruz. Bir akrabamız düşmüş, biraz da yaşlı. Geçmiş olsun diyeceğiz. Trafik çokk yoğun. Akşam geç gelebiliriz. Yol boyunca buralardayım

Taylorcım, sağol midem iyi. O neler atlattı. Kaç yıldır o mide neler neler gördü ))))
Canım, bilgin olsun, kepek ekmeği kansızlığı arttırıyor.

nac... evet canım ii kaçamak yapöışsın ...hoş benimkide az değil mantı sonuçta ama inan miktarı çok azdı
bana diyetisyenim sütlü veya bitter çikolatadan gün aşırı 25gr veriyodu... ama fıntıklı fıstıklı olmayacak
25gr=2 sıra yani 6 minik kare yapıyor... aslında onun dediğini yapsam hem tatlısız kalmam hemde zayıflarım... kendimi sıkıyorum sıkıyorum sonra patlıyorum

meliscim bende seni öpüyorum canım... geldiğini farketmedim sayfayı uzun süre yenilememiştim...
melisi annene vermen ii olmuş rahat çalışırsın işlerini daha çabuk halleder aramıza dönersin ) nasılda pay çıkardım dimi :))

baharcım misafir geliyormuş dikkaatttttt !!!!
ama biliyorum ki en az 1 kaçamak yapılıyo misafir olunca... benimde bu ay misafirlerim var bakalım sonum ne olacak...

Senin diyetisyenininki çok iyi. Canım, acaba gene bir diyetisyene mi gitsem diyorum. Bu kiloyla olmaz ama. 61 i görmem lazım. Ne bileyim durumumuz ne kadar elverecek. Kendime 1 ay mühlet vereyim bari.

Senin diyetisyenininki çok iyi. Canım, acaba gene bir diyetisyene mi gitsem diyorum. Bu kiloyla olmaz ama. 61 i görmem lazım. Ne bileyim durumumuz ne kadar elverecek. Kendime 1 ay mühlet vereyim bari.

canım bende mart sonu gibi düşünüyorum aslında ... bende bi 65i takrar görsem 5 kilo için giderim

merhabalar arkadaşlar beni hatırlayanız vardır bu gruptaydım hamile kaldım ve gruptan çıktım malesef 4 aylık bebeğimi kaybettim toparlanmam baya zaman aldı bu arada hamileliğimin ilk üç ayında çok kilo aldım şimdi bu kiloları vermek istiyorum sizlerinde desteğiyle azimliyim kararlıyım verecem fazla kiloları :):)

ben hatırlayamadım canım en eskilerdenim ama olsun belki hatırlayan çıkar :)
çok üzüldüm canım yaa Allah sabır versin.

melzeyitim dosbacım nachtigallcim tam mesai yaptım iyi oldu 11den beri kalkmadım bil. başından sadece yemek molası. Ama yoruldum gideyim annemlere. Böyle giderse çabuk toparlarım dönerim aranıza kilolu kategorisine girmeden, yollarım imzalı kitabımı da sizlere de desteğiniz için :))kaydirigubbakcemile3

güzel çalışmışsın canım
biraz dinlen,yemek ye kızınla ilgilen :))
kitabını bekliyoruz sonra :))
ben de akşam için çorba ve karnıbahar (haşlama) düşünüyorum
aslında canım bişi istemio ama yemezsem geç saatlerde çok acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…