Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş

süpppeeerrrr hadi hayatım yarım saat bir koşu harika olur gerçekten. bol ter at emi.

bol bol ter attım çokta rahatladım

canım haber vermene sevindim en kısa zamanda umarım sorunun hallolur

afiyet olsun
çoklu alıntıyı şöle yapıyoruz mesajlarımızın hemen sağ alt köşedeki MQ tıklıyosun her bir mesaj için en son alıntı yap diyorsun ...sonra herkese tek tek cevap yazabiliosun

şeey afedersinizz de bu şekilde netten yardım alınca kilo werilebiliomu yani sağlıksız değildir umarım?

hımmmmmmmm kitabımı bitirdim 160 sayfayı su içer gibi okudum
adcığım deryacığım bu hafta inanılmaz boş geçti benim adıma çalıştığım yeri adcığım az buçuk anlatmışımdır bazen oluyorki ioturmayı bırakın su içmeye vaktimiz olmuyor daha hava aydınlanmadan işe gittiğim oluyor bazen oluyorki böyle boş geçiyor bende çok üzülüyorum boş vaktimin olmasında işyerinde ama tek boş vakti olan ben olmadığım için vicdanım rahat
bu gece yeni bir kitaba başlıyorum kuantum olumlama ohhh kittapların ruhumu bukadar dinginleştirdiğini hayatıma bukadar yön vereceğini hiç düşünmemiştim lütfen herkes kendine yarım saatte olsun vakit ayırsın arkadaşlar hayat okadar hızlı akıyorki biz gözümüzü açarken 5 yıl kapatırken bir 5 yıl daha kaybediyoruz ruhumuzu beslemek zorundayız bu bize verilmiş bir görev
ben önceden bedenin bana emanet olduğunu ona nekadar iyi bakarsam okadar sağlıklı olacağımı düşünüyordum çoğu insan gibi ama şimdi ruhumu beslemeliyimki ruhum bana saygı duysun ve bedenim ruhumun güzel enerjileriyle sağlıklı olsun

şeey afedersinizz de bu şekilde netten yardım alınca kilo werilebiliomu yani sağlıksız değildir umarım?

canım hoşgeldin birincisi ikinccisi çekinnilecek bir durum yok
bizler bir grubuz ve birbirimizi kontrol altında tutmaya çalışıyor bir tür diyetisyen mantığı yani
gün içerisnde yediklerimizi yaptığımız sporları paylaşıyoruz ve birbirimizin eksiklerini ortaya çıkarıyorz böylece kilo veriyoruz birde kaçamaklar yapmasak çok güzel oluyor ama işte oda tadı tuzu

Benim pcde sorun var ikonları kullanamadığım gibi onuda kullanamıyorum . üzerine tıklıyorum bişey olmuyo neyse pc den heralde ben tek tek yazacam artık kusuruma bakmayın olurmu:)

umarım canım her gün devam edeceğim
artık bi dur demem lazım 2 haftadır kilo alıyorum

canım devam et tabi bak evdesin imkanın vaktin var ben imkansızlıktan fırsat yaratıyom kendime işe gelirken erken uyanıp yürüyorum. uykumdan fedakarlık yapıyorum. 1 saat yürüdüm bugünde yürüdüğüm mesafeyi bi biilsen azın açık kalır ben depar atıyorum :) neyse elinde imkan var vakit var tembellik şimdiye kadar neyimize yaradı dediğin gibi yapmamamnın verdiği suçluluk dahada yorucu :)

canım ne güzel sabah sabah o enerjiyi buluyorsun ...
ben izmirde okudum ve her sabah okula giderkende gelirkende yürüyordum ve 51 kilo idim
burda havalar biraz daha ii olsun bende dışarı çıkmayı planlıyorum

nasıl yaaa nerden biliyorsun ben kime çıktım (
çok gzel ipucu evrenim herkesin adında a var :kedi:

Nerden biliyosun melzeyitim kime çıktığını? Ben sana mı çıktım? Melisim kime çıktı?
Ben kime çıktım?

yaaa ben de bilmiyorum çok merak ediyorum ama bana çıkanı da söylemem guclubacismile

Canım diyetisyene başlayacak olmana çok sevindim. Çok kolay gelsin.

eğer haftaya kadar olayı çözemezsem başlayacağım taylorcum. annem bugün bana güç verdi kızıngenç bir hanımsın iraelisindir de dedi kilo problemimn de olmadı şimdiye kadar kendin yapabilirsin bunu falan dedi bakalım.

canım nasılsın sen bu aralar kariyer yapıyorsun takma kafanakiloları öpüldün

iyiyim hatyatım sağol. yok neler yediğpimi yazsam böyle demezsin dikkat etmem lazım aklinialirimsmile

birinci nokta çok önemli dikkat.
ikinci nokta hala kendini tanıtmayanlar var lütfen beliyoruzzzz

opuyorumnanaktan tatlı arkadaşım benim.

Şeniz tüm sevgiler seninle şekerim.

işte melzeyitin kilit cümlesi :)) şimdi anladım olayı melzeyitim.
ne güzel anlatmışsın kendini canım.kaydirigubbakcemile5

sağol canım arkadaşım yaaa çok öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3

inşallah canım yaa takımdan ayrıldıktan sonra kilo aldım gerçekten psikolojikmidir nedir anlamadım da. dönüşüm muhteşem olacak :jeyyar:

taylorcum hiç moralini bozma canım seni takip ediyorum çok güzel gidiyorsun kendini eleştirmen puan vermen harika pek açamağın da olmuyor.
ilk zamanlar çok güzel kilo verilir ama yerleşi kilolara geldikçe sıra işler bir hayli zorlaşır giecekler ama biraz yavaş sen hiç moralini bozma hepsi gidecek belki marta değil mayısa kaydirigubbakcemile3

dosbacım zaman uzadıkça heves azalıyor. Yaz geliyor ama bizler kilolarımızdan memnunmuş gibi yemeğe devam ediyoruz. Yazın heres zayıf çıtır olaca ama biz yine bol bol kıyafetler içinde bunu düşündükçe moralim bozuluyor. Sen çok iradeliydim 65leri gördün yine yapabilirsin. Tolere edebileceğin kiloadasın diye mi hevesin kaçtı acaba. İnternetten çıtır hanımlara bak belki motive eder seni :)))

kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum

8 ay güzel ben tam 9 ayda dönmüştüm.

bekliyoruz heyecanla.

Hadi canım İnşallah istediğin gibi olur.Biz de istanbuldayız sen, bekliyoruz.İnşalalh görüşürüz.SEn nerde kalcaksın burda,evimde yer var canım.Büyürün beklerim seni. a.s.

çok güzel olacak :)

insan hırs yapınca enerji buluyo dosbacım

bu arada arkadaşlar benim yürüyüşten sonra ellerim şişiyor normal bişeymi bu :)

bilmiyorum ki canım şişmek normalmi hiç duymamıştım bir bilene sormalı

Canlarım, geldim ama bittim.
Çookk yorgunum :))
Kızlar, 4. olduk.
Neler yaptım, ettim yazayım. Sonra da geçmişi okuyacağım.
Sabah da yazdığım gibi öğle yemeğim dahil tam bir disiplin içindeydim.
Akşamüstü derse gittim. Öğrencimin annesi börek yapmış, iki dilim yedim. Ama zaten giderken rejimi savsaklayacağımı biliyordum çünkü akşamüstü arası ile bu saate kadar dayanamam. Cuma akşamları mecbur rejimi esneteceğim.
Tabi, az önce acıktım. 4 tane kuru kayısı yedim. Birazdan da adaçayı falan içer yatarım.

Kızlar ben geldim geçmişi okuyorum. Bugün 1 saat tempolu yürüdüm. Ama sonra yemekte 1 dilim fazla ekmek yedim. Hem de beyaz ekmek yedim. Kilo veremeyince stres oluyorum, stres olunca yemek yiyorum, nasıl bir kısır döngüdür bu.

Melzeyitim, diyetisyene gitme karaına çok sevindim. Çok faydasını göreceksin canım :))) Mutlaka erteleme :))
İstediğin kadar izinli olursun canım. Yani kilonu yazmayız. Ama tabi sen burdasın, yoksa sapıklık yaparım..

kızlar günaydın
nac canım ben hesaplamayı bilmiyorum :kedi:
bugünki kilom 76.4 inş dahada fazla vermeye çalışacağım bu hafta

Anlatacağım canım. Çok basit :)))

Geçmiş olsun Fikoşum. Umarım bugün daha iyisinizdir. Canım, haftaya verirsin kilonu :)))
Birazdan gene geçen hafta koyduğumuz kuralları ortaya yapıştıracağım :))) Verirsin haftaya:)

Ahh şekerim, üşengecin önde gideniyim. Ama bu pazar yapacağım salatamı :)))) Beni takip etsene...

Canım, kolay gelsin. Bazen işlerimiz çok yoğun oluyor Umarım rahatlar işler.
Canım, kilo kolay verilemiyor maalesef. Aslında en iyisi ayda 2-3 kilo vermek. Bizim hedefimiz hızlı kilo vermek değil. Hızlı giden hızlı geliyor. Bu nedenle yavaş kilo verdiğini düşünme bence :))) Verdiğin kilo için de tebrik ediyorum

Canım, ne güzel beslenmişsin ama keşke kahvaltı yapsaydın... Su tüketimin de harika..
Canım, tahmin ettim yoğunolduğunu, dert etmem :))
Verdiğin kilo için de tebrik ediyorum, devamını da bekliyorum :)) Yaz geliyooo

slm
kusura bakmayın dün giremedim
sonra yazarım
kilom 69.1 aancak 300 gr vermişim
hiç hoşuma gitmiyor bu durum

Checim, 300 gr vermek hiç verememkten daha iyidir. Damlaya damlaya göl olur. Sen çok güzel kilo veriyorsun :))) 300 gr ı küçümseme canım. Kilo vermek zor iş :)) Tebrikler

Kızlar, bu hafta dosbikim ve melzeyitime destek oluyoruz :))) Biz destek için buradayız, arkadaşlarımızı yüreklendiriyoruzolumunekankayizsmile

Taylorcım, sen bilirsin tabi ama şok diyetlerden sonra şok alım olur genelde. Bence sen diyetisyenle devam et. Bu işin eğitimini almışlar.
Canım, bence kendine hedef koyma. Kilo verme süreci sancılıdır. Bazı haftalar hiç vermeyebiliriz. Zaten muhtemelen diyetisyenin ayda 2 kilo verebileceğin şekilde beslenmeni ayarlamıştır. Kilon ağır gitsin ama hiç gelmesin a.s.
Tabi spor her zaman işi kolaylaştırır :)))

Spor çok iyi fikir canım :))

Dsobikim, sen güçlü kızsın. Yaparsın. Yeter ki kafana koy. Koşuya başladın bile. Gör bak, haftaya çok daha iyi olacaksın :))

canım bozmayım diyorum ama 1 yıldır burdayım ,burda yaşlanacağım diye korkar oldum

Burada yaşlanmayacağız şekerim... Mezun olacağız. Bu hafta biri mezun olmuş, biz deyapacağız..

Valla, çıkmak falan yok, giren çıkamıyor sempatiksalakcinni İradeyle çalışmaya devammm

listenizi kontrol ettim canlarım verebilirsiniz paylaşıma.. biraz geç kaldım özür ama pc başkalarının elindeydi :))

Kallistem, sana da teşekkür edemedim. Foruma giremiyorum yoğunluktan sadece mesajları takip edebiliyorum.

kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum

Diyetisyen iyi fikir canım. Disipline sokuyorlar. Eğer şartların uygunsa git bence :)

Canım, çok güzel kararlar almışsın. İyi okumalar :)) Ve canım, günlük koşturmacan içinde okumaya da zaman ayırdığın için ayrıca tebrik ediyorum :)))

Bekliyorummm

Afiyet olsun canım :)))

Canım, kocan belki sana takılmıştır. Bi de onlar bizim kadar leğen kemiği genişliğinden falan anlamazlar. Gördüklerini söylerler. Bence eşin seni her halinle seviyordur :)))

kızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş

Ohh, kurtuldun kendini yemekten..

canım ne güzel sabah sabah o enerjiyi buluyorsun ...
ben izmirde okudum ve her sabah okula giderkende gelirkende yürüyordum ve 51 kilo idim
burda havalar biraz daha ii olsun bende dışarı çıkmayı planlıyorum

Ne çok İzmirli varmış burada :))) Nerden mezunsun canım? Bana ege diyeceksin gibi geliyor :))

insan hırs yapınca enerji buluyo dosbacım

bu arada arkadaşlar benim yürüyüşten sonra ellerim şişiyor normal bişeymi bu :)

Canım, ben de kilom fazlayken öyle oluyordu. Vücutta biriken fazla su ve tuz ellere hücum ediyordu. Suya devamm

Taylorcım, sen kilo verdin. Sadece beklentilerine uymadı.
Bence beklenti içinde olma. Takarsın, taktıkça daha fena olursun canım :))) Zaten eninde sonunda zayıflayacaksın, çok düşünme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…