kızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş
süpppeeerrrr hadi hayatım yarım saat bir koşu harika olur gerçekten. bol ter at emi.
kızlar merhaba bilgisayarım bozuk o yüzden birkaç gündür giremedim henüz yapılmadı tam olarak ne zaman yapılır bilemiyorum şu an internet cafeden girdim sizlere de haber vereyim dedim geçmişi okuma şansım yok bilgisayarım yapılınca okurum hepsini öpüyorum herkesleri kendinize iyi bakın görüşürüz....
kızlar bu birden fazla alıntıyı nasıl yapabiliyonuz ben onuda beceremiyom zaten ikonlarıda kullanamıyom :) neyse bugün yediklerim
sabh 2dl kepekli ekmek arasına yağsız peynir ve domates
ara: 1 muz
öğlen: 2 kepçe Şehriye çorbası
2 servis kaşığı pilav 2çk yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: sardalya yicem ama sanırım kızarmış olacak annemlerde yicez bugün ama sardalyada pek kalori yok sanırım yanına 1 dl ekmek yerim ve de salata
ara yapmayacağım akşam yağda kızarmış balık yiyeceğim için :)
süpersiiiiiiinnnnnnnnnnn hergün böle istiyoruz:)
şeey afedersinizz de bu şekilde netten yardım alınca kilo werilebiliomu yani sağlıksız değildir umarım?
bol bol ter attım çokta rahatladım
canım haber vermene sevindim en kısa zamanda umarım sorunun hallolur
afiyet olsun
çoklu alıntıyı şöle yapıyoruz mesajlarımızın hemen sağ alt köşedeki MQ tıklıyosun her bir mesaj için en son alıntı yap diyorsun ...sonra herkese tek tek cevap yazabiliosun
umarım canım her gün devam edeceğim
artık bi dur demem lazım 2 haftadır kilo alıyorum
canım devam et tabi bak evdesin imkanın vaktin var ben imkansızlıktan fırsat yaratıyom kendime işe gelirken erken uyanıp yürüyorum. uykumdan fedakarlık yapıyorum. 1 saat yürüdüm bugünde yürüdüğüm mesafeyi bi biilsen azın açık kalır ben depar atıyorum :) neyse elinde imkan var vakit var tembellik şimdiye kadar neyimize yaradı dediğin gibi yapmamamnın verdiği suçluluk dahada yorucu :)
ben bu sefer kendimi tanıtmayacam nasıl olsA kime çıktığımı anladımm artık bekliyorum arkadaşım ne deyim 4 gözle ama galiba en son ben alacam hediyemi anladın sen onu :))))
dosbacığım ve nach bana çıktınız siz ne alayım kızlar sizeee melisimide unutmayım melisciğim aarayacaktım seni bugün ama elim bir türlü telefona gitmedi canımm
ben kime çıktım bu arada benim kurbanımın adının içinde a harfi var hadi burdan buyrun:))
Nerden biliyosun melzeyitim kime çıktığını? Ben sana mı çıktım? Melisim kime çıktı?
Ben kime çıktım?
Canım diyetisyene başlayacak olmana çok sevindim. Çok kolay gelsin.
canım nasılsın sen bu aralar kariyer yapıyorsun takma kafanakiloları öpüldün
arkadaşlar artık kimsecikler uğramıyor oldu nerdeyse şunu yedim bunu yedim deyip kaçıyoruz iyice koptuğumuzun farkındamısınız şekerler
hediye çekilişi ile ilgili herkes çekilişe katılan arkadaşlar kendini ayrıntılı anlatırsa sevinirim
şimdi kendimi anltamaya sıra geldi
ben 29 yaşındayım yay burcuyum... tam burcumun özelliklerini taşıyorum
en belirgin özelliğim gezmeyi severim... renklerden her rengi severim bu konuda sınırım yoktur...
kitap okumayı severim her türlü kitaba açığım...
uçuk her fikre açık olmama rağmen tarzımı klasik diye tanımlayabilirim
iddialı şeyleri severim (sanırım aslan burcu insanlarla da bu nedenle çok ii anlaşıyorum :))
takmayı takıştırmayı severim ...
spor yapmayı bir zamanlar çoook seviyordum
evim; oturma grubum lila, salonum siyah beyaz,yatak odam krem
dosbayı ancak bu kadar anlatabildim :))
bu sene 29u geride bıraktım
kitaplara aşığım özellikle buaralar kuantum ilgi alanım r.şanalın bütün serisini aldım bana kitap almak isterseniz r.şanalın eşinin kitaplarına hayır demem (ışık elçi)
takıları çok seviyorum ama takamıyorum ama saatleri özelllikle erkeksi saatleri çok seviyorumm
şıkır şıkırım fıkır fıkırım ruhum çocuk ama evimde klasiğim neden sürekli taşındığımız için eşyaya çok ihtiyaç duymuyuroum 8 yıldır aynı eşyaları kullanıyorum ve ev hediyesi muhabbeti hiç hoşuma gitmiyor(( 8 yıl içerisende 3 il ve 8 taşınma gördü eşyalarım en büyük üzüntüm değer verdiğim eşyaların kırılması başıma geldiği için ev hediyeleri bende acı bırakıyor
bir tane kızım var bildiğiniz üzere bütün hayatım onu yetiştirmekle geçerken bi gece uyandım ve artık kendimi yetiştiriyorum kızımada yardım ediyorum
bana hediye alacak arkadaşım lütfen sevgiyle alsın hediyesini herşeyden önemlisi o paketi açmak bana ayrı bir heyacan veriyor
Melzeyitim, seni annemle tanıştırmam lazım. Tam onun kafadasın. Reiki hocası, Işık Elçi'nin takipçisi.
Ne güzel dosbikim ve sen kendinizi tanıttınız. Ben de artık kendimi tanıtabilirim. Nereden başlayacağımı bilememiştim :)))
Canlarım, biyolojik yaşım 34 e az kaldı. Ruhum da 24. Ama fiziksel hızım 24 yaş hızına maalesef yetişemiyor. Kitap okumayı severim, şu anda Doğan Cüceloğlu'nun onlar benim kahramanım isimli kitabını okuyorum. İlgi alanım biyografiler, tarihsel kitaplar, eğitim psikolojisi, coğrafya. Anlayacağınız herşeyi merak ediyorum. Elif Şafak'ın aşk kitabı son zamanlarda okuduğum ve ruhumu okşayan bir kitap oldu. Pinhan'ı merak ediyorum.
Müziksiz hayatım geçemez. Dünya müziğini çok severim. Folklorik müzik çok ilgimi çeker. Çiçekli, böcekli cıvıl cıvıl şeyleri severim, renkli kalemler, çıkartmalarla okul dolabımı süslerim. Ruh yaşımın küçüklüğünü söylemiştim. Evim sadedir, çok mobilyam yoktur. Filleri ve ayçiçeklerini çok severim. Hareketliyim.
Canım evet ayrılma lütfen sen olmayınca topikte büyük bir eksiklik hissedilcek.Bak Ferde sık gelemiyor ve büyk boşluk hissediliyor ene azından ben.Yanlıiş anlamayın arkadaşlar.Hepinizin yeri bu kadar değerli başka birisi gelmeyince aynı boşluklar yaşınıyor.:1no2:
kariyer yollarında emin adımlarla ilerliyorsun ne güzel. kolay gelsin canım. kilo işi umarım yakında hallolur. bireysele kalma sen biz seni takımda birinci yaparız hayatım.
bizim prens bu seferde yerinde durmuyor, yine çekemiyorum. ama bi cinlik düşünüyorum bakalım. kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar 1 Mart'ta 69 kilo olma hedefimi tutturamayacağım diye çok üzülüyorum. O hedefler hep bir sebepten konulmuştu. Hedefleri tuttura tuttura yaza ince girecektim. Yani mesele rakam tutturmak değil. Hedefler tutmayınca hayallerim de uçup gidiyor. Daha da bir sürü ay vardı. Hatta siz son aylarda o kadar veremezsen üzülme demiştiniz. Daha ilk aydan tutturamayacağım yaaa.
Aslında ben hep aklına koyanı yapan bir insanım. Şimdi niye böyle oldu bilmiyorum. Diyetisyen desem, birkaç ay önce yine böyle veya daha fazla yemek veriyordu ama ben zayıflıyordum. Gerçi o zaman haftada 5 gün spor yapıyordum. Ama bu hafta da 2 gün spor yaptım, sadece 200 gram vermişim. Ay ağlıycam yaa. Yemek yanlışım da fazla yok gördünüz. Ne tatlı yedim ne birşey. Kaçamaklarım da ekstra meyve falan.
Bu hafta sporu arttırayım bakalım ne olacak.
selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum az da olsa herkes vermiş adcım ve derya ayrıca tebrik
bana ise domates atın :tomato:
çok sıkıldım bende melzeyit gibi ama ayrılmayı gözüm yemiyor nedense??
çnk bi kere yaz tatilinde ayrılmıştım ozaman sıcaktan yiyemediğim halde ipin ucu kaçmıştı(
neyse canların bende taylor gibi sıkıntıya düştüm
koşu bandımı açtım artık şimdi biraz çıkayımda kendimden hırsımı alayım
kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum
çok mutluyum inanılmaz planımı yaptım istanbula geliyorum istanbul benn geliyorumm bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim demekki isteyince gönülden isteyince oluyormuş umarım hayal ettiğimden daha güzel olacak
allahıma binlerce şükrediyorum bana hayallerimi gerçekleştirmek için gönderdiğim yardımlar ve meleklerim içinnn çokk muttluyummm ayaklarım yerden kesildi
Hadi canım İnşallah istediğin gibi olur.Biz de istanbuldayız sen, bekliyoruz.İnşalalh görüşürüz.SEn nerde kalcaksın burda,evimde yer var canım.Büyürün beklerim seni. a.s.
insan hırs yapınca enerji buluyo dosbacım
bu arada arkadaşlar benim yürüyüşten sonra ellerim şişiyor normal bişeymi bu :)
özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var
kızlar günaydın
nac canım ben hesaplamayı bilmiyorum :kedi:
bugünki kilom 76.4 inş dahada fazla vermeye çalışacağım bu hafta
günaydın arkadaşlar,dün akşam oğlum rahatsızlandı ve nete giremedim.Ukusuz bir gece geçirdik.Şuan biraz daha iyi en azından moralli ve neşeli.Biraz ateşi var burnu akıyor.Akşam 1 kes kustu umarım tekrarlanmaz.Dün aşı oldu ona bağlıyorum ateşi ama burnu akıntısı ve kusması grip olmuştur hep böyle oluyor çünkü.
Çok üzgünüm ama bu hafta kilo veremedim kilom ayne 69.500 gr.
Geçen hafta sonu çok kaçamk yapmıştım ve sanki daha çok iştahım açıldı...bu hafta size söz daha iyi olacam.Ve tüm kurallara uygulamaya çalışacam.
çok üşengeç gördüm seni nacthticim. bak ne güzel hazır kaplarında var 1 hafta saklarsın yeşilliklerini taptaze. benim yok ama ben normal yoğurt kabına yapıp 3 gün saklıyorum.sen benden daha rahatsın bu konuda.
çok sağol hayatım. hastamızın düzelmesi gereken bir bölgesi vardı çok sıkıntı veriyordu ona onu hallettirdi. şimdi iyi epeyde rahatlamış.
valla gençlik elden gidiyor,bir an önce form tutmamız lazım yaş ilerledikçe zorlaşıyor herşey.
Selam kızlar merhaba valla dünden beri başımı kaşıyamıyom patron tepemde defterleri basıyom malum mali defterler çok yoruldum doğru düzgün giremedim ama bugünden itibaren rahatlıcam yine sık sık girerim kilom 81,2 800 gr vermişim okadarr kaçamaksız düzgün bir hafta olmasına rağmen bana az geldineyse önümüzdeki haftalara bakıcaz artık. herkes iyi demi.
herkese selam. dün çok yoğun birgün geçirdim kızlar. pc başındada değildim,diğer taraftaki pc de çalıştım.msn açık kalmış.açtığımı bile hatırlamıyordum. akşam kapatmak için geldiğimde baktım birçok arkadaşım msn den yazmış. melzeyit,nactigal kusura bakmayın kızlar.
dün klasik kahvaltı,öğlen 1 kepçe ezogelin,2 ad küçük baget. akşam 1 ks çorba 4 ad piliç kroket 1 servis kaşığı pilav yedim. gün boyu ara olarak 2 bardak yeşil çay içtim.1 ad elma yedim. 1 lt su içmişimdir suyu çoğaltmam lazım. hasta ziyaretine gittiğim zaman ince dilim sütlü tatlı yedim.
bu sabah kahvaltı yapmadım ama yarımpaket eti kakaolu bisküvi yedim.1 bardak çayla beraber. şimdi bir elma yemeği düşünüyorum. buralarda olurum öpüldünüz.
slm
kusura bakmayın dün giremedim
sonra yazarım
kilom 69.1 aancak 300 gr vermişim
hiç hoşuma gitmiyor bu durum
13.TAKIM 144. ETAP
ad1 (55.7 / 54.9 /0.8 /1.44 %)
dosba (67.8/68.1 /-0.3/-0.44 %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 / 0.63%)
melzeyit (77.8 / -- / -- / --%)geri dönmek üzere ayrıldı
fikriye_bg (69.5 / 69,5 / 0,0 /0,0 %)
CheGuevera (69.4 / 69.1/0.3/0.43%)
taylor(72.5/ 72.3 / 0.2 / 0.28%)
nur_84 (77.0/76,4/0,6/0,78%)
derya_julia (82.0/81.2/0,8/0,98%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (556,9/554.1/2,8 /0.50%)
listemiz hazır kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı benim başıma diyorum
bu hafta ençok kilo veren arkadaşlarımız
ad1 ve derya_juliayı kutluyorum
en az kilo veren olarak kendimi ilan ediyorum eksilere tekrar düşmüş bulunuyorum
Sadece 200 gram vermişim.
Yemek puanıma bakıyorum: 10, 10, 10, 10, 10, 8.5, 8. Ortalamada tam 9.5 puan almışım diyetisyenin verdiği diyete uymada.
Spor: 1 saat hızlı yürüme ve 45 dakika aralıksız spor (hızlı templolu yürüyüş ve crosstrainer) var.
Spor puanım için spor yaptığım gün sayısını 2 ile çarpmaya karar verdim. Sadece 2 gün spor yaptığımdan kendime spordan 4 puan veriyorum.
Geçen hafta kendime verdiğim ortalama notum, yemek ve sporda 9.5 ve 4'ün ortalamasını alınca 6.75.
O kadar da kötü değilmişim yaa. Neden sadece 200 gram verdim ki.
Gerçi geçen haftada 300 gram vermiştim ama belden 2 cm gitmişti. Bu hafta da 1.5 cm. gitmiş ve belim 82.5 cm. e inmiş. Başka yerlerde de zayıflama var. Mesala bacağımın en tepe noktasında da 1.5 cm. zayıflama olmuş.
Ama ben 1 Mart'ta 69 kilo olmayı hedefliyordum yaa benneyaptımki :1no2: :gitme:
O hedefi çok büyük ihtimalle tutturamayacağım bari santim hedefi koyayım. 1 Mart 10 gün sonra. 1 Mart'a kadar belimi 4.5 cm inceltip, belimin 78 cm olmasını hedefliyorum. Bu da zor ama bari en azından 10 günde 3.3 kilo verip 69 kilo olmak gibi imkansız gözükmüyor.
Yaa kızlar 1 Mart'ta 69 kilo olma hedefimi tutturamayacağım diye çok üzülüyorum. O hedefler hep bir sebepten konulmuştu. Hedefleri tuttura tuttura yaza ince girecektim. Yani mesele rakam tutturmak değil. Hedefler tutmayınca hayallerim de uçup gidiyor. Daha da bir sürü ay vardı. Hatta siz son aylarda o kadar veremezsen üzülme demiştiniz. Daha ilk aydan tutturamayacağım yaaa.
Aslında ben hep aklına koyanı yapan bir insanım. Şimdi niye böyle oldu bilmiyorum. Diyetisyen desem, birkaç ay önce yine böyle veya daha fazla yemek veriyordu ama ben zayıflıyordum. Gerçi o zaman haftada 5 gün spor yapıyordum. Ama bu hafta da 2 gün spor yaptım, sadece 200 gram vermişim. Ay ağlıycam yaa. Yemek yanlışım da fazla yok gördünüz. Ne tatlı yedim ne birşey. Kaçamaklarım da ekstra meyve falan.
Bu hafta sporu arttırayım bakalım ne olacak.
selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum az da olsa herkes vermiş adcım ve derya ayrıca tebrik
bana ise domates atın :tomato:
çok sıkıldım bende melzeyit gibi ama ayrılmayı gözüm yemiyor nedense??
çnk bi kere yaz tatilinde ayrılmıştım ozaman sıcaktan yiyemediğim halde ipin ucu kaçmıştı(
neyse canların bende taylor gibi sıkıntıya düştüm
koşu bandımı açtım artık şimdi biraz çıkayımda kendimden hırsımı alayım
canım bozmayım diyorum ama 1 yıldır burdayım ,burda yaşlanacağım diye korkar oldum
Valla, çıkmak falan yok, giren çıkamıyor sempatiksalakcinni İradeyle çalışmaya devammmValla ben de düşündüm çıkmayı. O kadar diyetisyene git, yaz yaz şunu yaptım bunu yaptım de sonra sadece 200 gr. ver. Ama dediğin gibi daha kötü oluruz.
Ya hadi normal sınırındayken vermek daha zordur. Ben bir de fazla kilolu kategorisindeyim. Belden bakınca obezim. Ben neden zor veriyorum anlayabilmiş değilim. Bu hafta çok spor yapacağım. En az 5 gün. Yani hala doğru düzgün kilo veremezsem sırf "demek sporsuzluktan değilmiş" diyebilmek için.
Sporsuzluktan değilse, diyetisyenle konuşacağım. Hala da veremezsem eskiden yaptığım Montignac diyeti vardı, ona geçerim artık napıyım.
listenizi kontrol ettim canlarım verebilirsiniz paylaşıma.. biraz geç kaldım özür ama pc başkalarının elindeydi :))
kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum
arkadaşlar kafamıza taktığımız için kilo veremiyoruz ben burn karar verdimm ve artık kedimi kitaplarıma ve kızıma verecem elimdeki bütün kitaplarımı bitirecem sonra diyetisyen hikayemi sizinle paylaşacam
taylorcuğum acaba kas yapmış olabilirmisin diyetisyenin ne diyor inceldiğine göre yağ kaybına uğruyorsun ve muhtemelen kas yapıyorsun
elimdeki kitabı bitirdim bugün sabah ve hemen yeni birtanesine başladım
r.şanal$ışık elçi EŞRUHUMUN EŞ ZAMANI aşklarını ne kadar güzel ifade etmişler saat 11 gibi başladım ve muhtemelen akşama engeç yarına bitirmiş olurum okumanızı tavsiye ediyorum arkadşlar pişman olmazsınız
çok mutluyum inanılmaz planımı yaptım istanbula geliyorum istanbul benn geliyorumm bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim demekki isteyince gönülden isteyince oluyormuş umarım hayal ettiğimden daha güzel olacak
allahıma binlerce şükrediyorum bana hayallerimi gerçekleştirmek için gönderdiğim yardımlar ve meleklerim içinnn çokk muttluyummm ayaklarım yerden kesildi
ben sadece 1 avuç leblebi yedim başkada bişi yemedim...
yeşil çayımı içtim senin adına sevindim :)) eşimde geçen çilekli almış bende içemedim o paketi o içip bitirdi ben sadesini seviyorum
şimdi de lahana yağı sürünüp koşu bandıma çıkacağım
gelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim akşamada makarna ve haşlama yapıcam salatada tabiki biraz biraz yerim
giremiyorum ve kendimi suçlu hissediyorum kızlar
kkusura bakmayın lütfen
ya kocam nededi biliyormusunuz senin kilo fazlan yokşu yanlarını erit teter dedi
ama erimiyorki leğen kemiklerim geniş ya
sevinsem zayıf dediği için yanlarımı beğenmediği için üzülsemmi
anlamadım gitti
ikilemde kaldım ben napacam ya valla artık estetik imkanım yok hızara giderim heralde iki yandan biçerler boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
kızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş
canım ne güzel sabah sabah o enerjiyi buluyorsun ...
ben izmirde okudum ve her sabah okula giderkende gelirkende yürüyordum ve 51 kilo idim
burda havalar biraz daha ii olsun bende dışarı çıkmayı planlıyorum
insan hırs yapınca enerji buluyo dosbacım
bu arada arkadaşlar benim yürüyüşten sonra ellerim şişiyor normal bişeymi bu :)
Kızlar ben geldim geçmişi okuyorum. Bugün 1 saat tempolu yürüdüm. Ama sonra yemekte 1 dilim fazla ekmek yedim. Hem de beyaz ekmek yedim. Kilo veremeyince stres oluyorum, stres olunca yemek yiyorum, nasıl bir kısır döngüdür bu.
nac... canım evet egeden mezunum :))
Senin okul tıbbın oradaydı galiba o zaman :))
Ben de edebiyattan mezunum :)) Okulumu özledim bir anda... O zamanlar 52 kiloydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?