Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 ad1 22.6
2 CheGuevera 24.2
3 Nachtingall 24.5
4 dosba 25.0
5 fikriye_bg 26.2
6 nur_84 27.7
7 taylor 28.6
8 derya_julia 31.7

18.5'tan az olursa: Zayif
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez.

2 arkadaşımız çıktı. Onun dışında sıralama değişmemiş.

kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum

arkadaşlar kafamıza taktığımız için kilo veremiyoruz ben burn karar verdimm ve artık kedimi kitaplarıma ve kızıma verecem elimdeki bütün kitaplarımı bitirecem sonra diyetisyen hikayemi sizinle paylaşacam
taylorcuğum acaba kas yapmış olabilirmisin diyetisyenin ne diyor inceldiğine göre yağ kaybına uğruyorsun ve muhtemelen kas yapıyorsun
elimdeki kitabı bitirdim bugün sabah ve hemen yeni birtanesine başladım
r.şanal$ışık elçi EŞRUHUMUN EŞ ZAMANI aşklarını ne kadar güzel ifade etmişler saat 11 gibi başladım ve muhtemelen akşama engeç yarına bitirmiş olurum okumanızı tavsiye ediyorum arkadşlar pişman olmazsınız

selam. buralardayım ama yazamıyorum haberiniz ola. topik sürekli açık biraz mola verdim bi bakayım dedim.
evet kızlar bu hafta çok şükür kilo verebildim ama biliyorsunuz kaç haftadır düzensizdim. bu hafta ne hikmetse hiç sıkmadım kendimi. yeni canım bişey isteseydiki çok istedi ve yiyebilirim tabi dedim kendime. ama sonra yazın giymek isyediğim mini kot eteğim ne olacaktı diye düşündüm,onu yine giyemiyecektim,yada giymek istediğim diğer şeyleri. ve her yasaklı şeyleri canım istediğinde böyle düşündüm ve işe yaradı. aralarda da çok kasmadım kendimi belki biraz daha üstünde dursaydım hani misafirlikte falan yemeseydim belki 1 kilo olurdu ama o kadarda sıkamam açıkçası. dolapta eşimin aldığı antep fıstıklı çikolatalar hala duruyor. amma velakin kilo verdim ya ben acep bu hafta şımarırmıyım ki diye düşünüyorum. şımarmak istemiyorum. devam etmek istiyorum bakalım nasip ama söz vermiyorum.
hehe. demem oki sıkmak gerçekten çok yoruyordu beni bu hafta yaptığımı alışkanlığa dönüştürsem sorun kalmıcak sanırım. dosbacım haftaya çorba diyetine devam edelimmi balıımm..

oh ne güzel melzeyit kitap okucak kadar fırsatın var benim olsa yutucam hepsini ama malesef olmuyor. zaman yaratmam lazım ama nasıl.

çok mutluyum inanılmaz planımı yaptım istanbula geliyorum istanbul benn geliyorumm bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim demekki isteyince gönülden isteyince oluyormuş umarım hayal ettiğimden daha güzel olacak
allahıma binlerce şükrediyorum bana hayallerimi gerçekleştirmek için gönderdiğim yardımlar ve meleklerim içinnn çokk muttluyummm ayaklarım yerden kesildi

adcım çorba ii oluyordu ... o hafta 1.1 vermiştim
melzeyit canım şimdi bi istanbul benimde ayaklarımı yerden keser ama şu an plan da yok
benim yerimede gez canım
bende adcım istediğimi giymek istiyorum

gözünaydın canım artık bol bol stres atarsın.senden güzel fotolar bekliyorum.şöyle benimde içim açılsın.
dosbacım evet iyi oluyor hayatım. biz bu işi alışkanlık haline getirirsek süper olur.
az önce öğle yemeğimi yedim.1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı musakka.1 dilim ekmek.
ara olarak elma yemiştim. birazdan yeşil çay içeyim. sağolsun çaycımız sade yeşilçay almış.

ben sadece 1 avuç leblebi yedim başkada bişi yemedim...
yeşil çayımı içtim senin adına sevindim :)) eşimde geçen çilekli almış bende içemedim o paketi o içip bitirdi ben sadesini seviyorum
şimdi de lahana yağı sürünüp koşu bandıma çıkacağım

süpppeeerrrr hadi hayatım yarım saat bir koşu harika olur gerçekten. bol ter at emi.

kızlar merhaba bilgisayarım bozuk o yüzden birkaç gündür giremedim henüz yapılmadı tam olarak ne zaman yapılır bilemiyorum şu an internet cafeden girdim sizlere de haber vereyim dedim geçmişi okuma şansım yok bilgisayarım yapılınca okurum hepsini öpüyorum herkesleri kendinize iyi bakın görüşürüz....

canım benim git tabi sağlığını kontrol ettir bilmediğin birşey var belkide. bence çok iyi düşünmüşsün kendini daha fzla yıpratmadan dinlenmeye çek ama bu arada sakın nefsine yenilip yeme düzenini bozma canım. kendini topla ve öyle başlangıç yap sıfırdan. umarım iyi olursun canım...

canım iyi düşünmüşsün. kendni topla sağlığını düzelt herşeye sıfırdan başlarsın moralinii bozma biz insanoğlunun başaramayacağı hiç bişey yok. yeterki sağlığın yerinde olsun. bir an önce toparlanıp kilo vermeni diliyorum ama sağlıklı bi şekilde.

haklısın valla bende de hedef yok artık sinir olacam çünkü
ne verirsem o kar
amaaan
evet mesela ben çok takıyorum kafaya bide versem ona yanmıycam zaten benimde bir huyum var taktığıma takarım
ne güzel kitap okumaya fırsatın olacak süpersin devam
istanbul yolculuğunda iyi geçetr umarım
sende kendine ii bak güzel kızz
Sağol canım. bana az geldi kaçamak bilem yapmadım :)
okadar güzel pastalar yapıpta kaçamak yapmıyorsun adaşım helal olsun ben olsam hiç yemeden duramam
zaten biraz su nefsime hakimolsam şimdiye çoktan 65 olmuştum

gelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim akşamada makarna ve haşlama yapıcam salatada tabiki biraz biraz yerim
giremiyorum ve kendimi suçlu hissediyorum kızlar
kkusura bakmayın lütfen
ya kocam nededi biliyormusunuz senin kilo fazlan yokşu yanlarını erit teter dedi
ama erimiyorki leğen kemiklerim geniş ya
sevinsem zayıf dediği için yanlarımı beğenmediği için üzülsemmi
anlamadım gitti
ikilemde kaldım ben napacam ya valla artık estetik imkanım yok hızara giderim heralde iki yandan biçerler boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Hadi canım İnşallah istediğin gibi olur.Biz de istanbuldayız sen, bekliyoruz.İnşalalh görüşürüz.SEn nerde kalcaksın burda,evimde yer var canım.Büyürün beklerim seni. a.s.

canım ne güzel inceliyorsun önemli olan incelmen zaten :) görüntün kilona takılma bu kadar elbet o da gidecek ama gerçekten çok güzel incelmişsin tebrik ederim. böyle devam et sakın bozma. :) ayrıca 10 günda 3.3 kilo fazla değilmi tatlım

:) canım benim ya bölgesel haraketlerle başarabilirsin aslında netten araştır güzelce yapabilirsin.

kızlar bu birden fazla alıntıyı nasıl yapabiliyonuz ben onuda beceremiyom zaten ikonlarıda kullanamıyom :) neyse bugün yediklerim

sabh 2dl kepekli ekmek arasına yağsız peynir ve domates

ara: 1 muz

öğlen: 2 kepçe Şehriye çorbası
2 servis kaşığı pilav 2çk yoğurt

ara: 1 portakal

akşam: sardalya yicem ama sanırım kızarmış olacak annemlerde yicez bugün ama sardalyada pek kalori yok sanırım yanına 1 dl ekmek yerim ve de salata

ara yapmayacağım akşam yağda kızarmış balık yiyeceğim için :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…