gözünaydın canım artık bol bol stres atarsın.senden güzel fotolar bekliyorum.şöyle benimde içim açılsın.
dosbacım evet iyi oluyor hayatım. biz bu işi alışkanlık haline getirirsek süper olur.
az önce öğle yemeğimi yedim.1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı musakka.1 dilim ekmek.
ara olarak elma yemiştim. birazdan yeşil çay içeyim. sağolsun çaycımız sade yeşilçay almış.
ben iyiyim deryacım sağol,sende yoğunsun kolay gelsin canım. ne güzel 800 gr vermişsin tebrik ederim canm.
özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var
özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var
haklısın valla bende de hedef yok artık sinir olacam çünküBunu bilmiyordum. Hedef koymanın zararlı olduğunu. Aman hedef koymam artık napıyım. Yeterki kilo vereyim. İnşallah hep beraber veririz kiloları. Sinirlerim bozuldu ağladım yaa.
Geçmişi de okuyamadım. Sonra okuyup yazacağım. BMI tablosunu çıkarttım. Onu yazıp çıkacağım. Sonra gece gelebileceğim.
evet mesela ben çok takıyorum kafaya bide versem ona yanmıycam zaten benimde bir huyum var taktığıma takarımarkadaşlar kafamıza taktığımız için kilo veremiyoruz ben burn karar verdimm ve artık kedimi kitaplarıma ve kızıma verecem elimdeki bütün kitaplarımı bitirecem sonra diyetisyen hikayemi sizinle paylaşacam
taylorcuğum acaba kas yapmış olabilirmisin diyetisyenin ne diyor inceldiğine göre yağ kaybına uğruyorsun ve muhtemelen kas yapıyorsun
elimdeki kitabı bitirdim bugün sabah ve hemen yeni birtanesine başladım
r.şanal$ışık elçi EŞRUHUMUN EŞ ZAMANI aşklarını ne kadar güzel ifade etmişler saat 11 gibi başladım ve muhtemelen akşama engeç yarına bitirmiş olurum okumanızı tavsiye ediyorum arkadşlar pişman olmazsınız
sende kendine ii bak güzel kızzkızlar merhaba bilgisayarım bozuk o yüzden birkaç gündür giremedim henüz yapılmadı tam olarak ne zaman yapılır bilemiyorum şu an internet cafeden girdim sizlere de haber vereyim dedim geçmişi okuma şansım yok bilgisayarım yapılınca okurum hepsini öpüyorum herkesleri kendinize iyi bakın görüşürüz....
okadar güzel pastalar yapıpta kaçamak yapmıyorsun adaşım helal olsun ben olsam hiç yemeden duramamSağol canım. bana az geldi kaçamak bilem yapmadım :)
çok mutluyum inanılmaz planımı yaptım istanbula geliyorum istanbul benn geliyorumm bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim demekki isteyince gönülden isteyince oluyormuş umarım hayal ettiğimden daha güzel olacak
allahıma binlerce şükrediyorum bana hayallerimi gerçekleştirmek için gönderdiğim yardımlar ve meleklerim içinnn çokk muttluyummm ayaklarım yerden kesildi
Sadece 200 gram vermişim.
Yemek puanıma bakıyorum: 10, 10, 10, 10, 10, 8.5, 8. Ortalamada tam 9.5 puan almışım diyetisyenin verdiği diyete uymada.
Spor: 1 saat hızlı yürüme ve 45 dakika aralıksız spor (hızlı templolu yürüyüş ve crosstrainer) var.
Spor puanım için spor yaptığım gün sayısını 2 ile çarpmaya karar verdim. Sadece 2 gün spor yaptığımdan kendime spordan 4 puan veriyorum.
Geçen hafta kendime verdiğim ortalama notum, yemek ve sporda 9.5 ve 4'ün ortalamasını alınca 6.75.
O kadar da kötü değilmişim yaa. Neden sadece 200 gram verdim ki.
Gerçi geçen haftada 300 gram vermiştim ama belden 2 cm gitmişti. Bu hafta da 1.5 cm. gitmiş ve belim 82.5 cm. e inmiş. Başka yerlerde de zayıflama var. Mesala bacağımın en tepe noktasında da 1.5 cm. zayıflama olmuş.
Ama ben 1 Mart'ta 69 kilo olmayı hedefliyordum yaa benneyaptımki :1no2: :gitme:
O hedefi çok büyük ihtimalle tutturamayacağım bari santim hedefi koyayım. 1 Mart 10 gün sonra. 1 Mart'a kadar belimi 4.5 cm inceltip, belimin 78 cm olmasını hedefliyorum. Bu da zor ama bari en azından 10 günde 3.3 kilo verip 69 kilo olmak gibi imkansız gözükmüyor.
okadar güzel pastalar yapıpta kaçamak yapmıyorsun adaşım helal olsun ben olsam hiç yemeden duramam
zaten biraz su nefsime hakimolsam şimdiye çoktan 65 olmuştum
gelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim akşamada makarna ve haşlama yapıcam salatada tabiki biraz biraz yerim
giremiyorum ve kendimi suçlu hissediyorum kızlar
kkusura bakmayın lütfen
ya kocam nededi biliyormusunuz senin kilo fazlan yokşu yanlarını erit teter dedi
ama erimiyorki leğen kemiklerim geniş ya
sevinsem zayıf dediği için yanlarımı beğenmediği için üzülsemmi
anlamadım gitti
ikilemde kaldım ben napacam ya valla artık estetik imkanım yok hızara giderim heralde iki yandan biçerler boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?