Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

liste çok güzel canım,elene sağlık. Tamam bundan sonra dosbaya geçmeye çalışırım ve Melzeyitin beni geçmemesine izin vermmeye çalışırım.Ama o bir süre listede olmayacak. Ozaman nur ve Sen kalıyorsunuz.Bak yine benim rakibimsin...kız senden kurtulamadım aaaaaaolumunekankayizsmile

Canım ne güzel söyledin,çok da dpğru söylüyorsun.Normal çevremdekiler ne kadar iyi olsalarda bazıların iyi niyetin arkasında başka düşünceleri de oluyor ne yazıkki.burda kim ne okumuş ne bitirniş kimse ilgilenmiyor,evi nasılmış ,mallı ne kadarmış hiç kimsenin umrunda değil.Burda tek isanın düşünceleri içi önemlidir.
Canım evet ayrılma lütfen sen olmayınca topikte büyük bir eksiklik hissedilcek.Bak Ferde sık gelemiyor ve büyk boşluk hissediliyor ene azından ben.Yanlıiş anlamayın arkadaşlar.Hepinizin yeri bu kadar değerli başka birisi gelmeyince aynı boşluklar yaşınıyor.:1no2:

Kallistem, tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz :))
Listwn doğru, ellerine sağlık canım

13.TAKIM 144. ETAP

ad1 (55.7 / 54.9 /0.8 /1.44 %)
dosba (67.8/68.1 /-0.3/-0.44 %)
Nachtigall ( 63.0 /62.6 /0.4 / 0.63%)
melzeyit (77.8 / -- / -- / --%)geri dönmek üzere ayrıldı
fikriye_bg (69.5 / 69,5 / 0,0 /0,0 %)
CheGuevera (69.4 / --/--/--%)
taylor(72.5/ -- / -- / --%)
nur_84 (77.0/76,4/0,6/0,78%)
derya_julia (82.0/--/--%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (556,9/--/ -- /--%)

çok üşengeç gördüm seni nacthticim. bak ne güzel hazır kaplarında var 1 hafta saklarsın yeşilliklerini taptaze. benim yok ama ben normal yoğurt kabına yapıp 3 gün saklıyorum.sen benden daha rahatsın bu konuda.
çok sağol hayatım. hastamızın düzelmesi gereken bir bölgesi vardı çok sıkıntı veriyordu ona onu hallettirdi. şimdi iyi epeyde rahatlamış.
valla gençlik elden gidiyor,bir an önce form tutmamız lazım yaş ilerledikçe zorlaşıyor herşey.

kariyer yollarında emin adımlarla ilerliyorsun ne güzel. kolay gelsin canım. kilo işi umarım yakında hallolur. bireysele kalma sen biz seni takımda birinci yaparız hayatım.
bizim prens bu seferde yerinde durmuyor, yine çekemiyorum. ama bi cinlik düşünüyorum bakalım. kaydirigubbakcemile3

canım eline sağlık. sanırım en kısa boy bende. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

seni ancak diyetisyen paklar diye düşünüyorum. diyet diye diye iyice sıkıldın bu işten. diyetisyen gerekli yardımı gösterecektir. belki kafanda rahatlar. fırsatın varsa git derim diyetisyene.

canım geçmişolsun inşallah kısa sürede düzelir yakışıklı. benim oğluşta bira nezle gibi.hırıltısı var,burnu tıkanıyor ama çok fazla değil çok şükür.
en azından aynı kiloda kalmışsın hayatım.

Selam kızlar merhaba valla dünden beri başımı kaşıyamıyom patron tepemde defterleri basıyom malum mali defterler çok yoruldum doğru düzgün giremedim ama bugünden itibaren rahatlıcam yine sık sık girerim kilom 81,2 800 gr vermişim okadarr kaçamaksız düzgün bir hafta olmasına rağmen bana az geldi neyse önümüzdeki haftalara bakıcaz artık. herkes iyi demi.

herkese selam. dün çok yoğun birgün geçirdim kızlar. pc başındada değildim,diğer taraftaki pc de çalıştım.msn açık kalmış.açtığımı bile hatırlamıyordum. akşam kapatmak için geldiğimde baktım birçok arkadaşım msn den yazmış. melzeyit,nactigal kusura bakmayın kızlar.
dün klasik kahvaltı,öğlen 1 kepçe ezogelin,2 ad küçük baget. akşam 1 ks çorba 4 ad piliç kroket 1 servis kaşığı pilav yedim. gün boyu ara olarak 2 bardak yeşil çay içtim.1 ad elma yedim. 1 lt su içmişimdir suyu çoğaltmam lazım. hasta ziyaretine gittiğim zaman ince dilim sütlü tatlı yedim.
bu sabah kahvaltı yapmadım ama yarımpaket eti kakaolu bisküvi yedim.1 bardak çayla beraber. şimdi bir elma yemeği düşünüyorum. buralarda olurum öpüldünüz.

13.TAKIM 144. ETAP

CheGuevera (69.4 / --/--/--%)
taylor(72.5/ -- / -- / --%)
derya_julia (82.0/81.2/0,8/0,98%)

ben iyiyim deryacım sağol,sende yoğunsun kolay gelsin canım. ne güzel 800 gr vermişsin tebrik ederim canm.

slm
kusura bakmayın dün giremedim
sonra yazarım
kilom 69.1 aancak 300 gr vermişim
hiç hoşuma gitmiyor bu durum

13.TAKIM 144. ETAP

CheGuevera (69.4 / 69.1/0.3/0.43%)
taylor(72.5/ 72.3 / 0.2 / 0.28%)

13.TAKIM 144. ETAP

CheGuevera (69.4 / 69.1/0.3/0.43%)
taylor(72.5/ 72.3 / 0.2 / 0.28%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (556,9/554.1/2,8 /0.50%)

listemiz hazır kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı benim başıma diyorum
bu hafta ençok kilo veren arkadaşlarımız
ad1 ve derya_juliayı kutluyorum
en az kilo veren olarak kendimi ilan ediyorum eksilere tekrar düşmüş bulunuyorum

Sadece 200 gram vermişim.

Yemek puanıma bakıyorum: 10, 10, 10, 10, 10, 8.5, 8. Ortalamada tam 9.5 puan almışım diyetisyenin verdiği diyete uymada.

Spor: 1 saat hızlı yürüme ve 45 dakika aralıksız spor (hızlı templolu yürüyüş ve crosstrainer) var.

Spor puanım için spor yaptığım gün sayısını 2 ile çarpmaya karar verdim. Sadece 2 gün spor yaptığımdan kendime spordan 4 puan veriyorum.

Geçen hafta kendime verdiğim ortalama notum, yemek ve sporda 9.5 ve 4'ün ortalamasını alınca 6.75.

O kadar da kötü değilmişim yaa. Neden sadece 200 gram verdim ki.

Gerçi geçen haftada 300 gram vermiştim ama belden 2 cm gitmişti. Bu hafta da 1.5 cm. gitmiş ve belim 82.5 cm. e inmiş. Başka yerlerde de zayıflama var. Mesala bacağımın en tepe noktasında da 1.5 cm. zayıflama olmuş.

Ama ben 1 Mart'ta 69 kilo olmayı hedefliyordum yaa benneyaptımki :1no2: :gitme:

O hedefi çok büyük ihtimalle tutturamayacağım bari santim hedefi koyayım. 1 Mart 10 gün sonra. 1 Mart'a kadar belimi 4.5 cm inceltip, belimin 78 cm olmasını hedefliyorum. Bu da zor ama bari en azından 10 günde 3.3 kilo verip 69 kilo olmak gibi imkansız gözükmüyor.

Yaa kızlar 1 Mart'ta 69 kilo olma hedefimi tutturamayacağım diye çok üzülüyorum. O hedefler hep bir sebepten konulmuştu. Hedefleri tuttura tuttura yaza ince girecektim. Yani mesele rakam tutturmak değil. Hedefler tutmayınca hayallerim de uçup gidiyor. Daha da bir sürü ay vardı. Hatta siz son aylarda o kadar veremezsen üzülme demiştiniz. Daha ilk aydan tutturamayacağım yaaa.

Aslında ben hep aklına koyanı yapan bir insanım. Şimdi niye böyle oldu bilmiyorum. Diyetisyen desem, birkaç ay önce yine böyle veya daha fazla yemek veriyordu ama ben zayıflıyordum. Gerçi o zaman haftada 5 gün spor yapıyordum. Ama bu hafta da 2 gün spor yaptım, sadece 200 gram vermişim. Ay ağlıycam yaa. Yemek yanlışım da fazla yok gördünüz. Ne tatlı yedim ne birşey. Kaçamaklarım da ekstra meyve falan.

Bu hafta sporu arttırayım bakalım ne olacak.

selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum az da olsa herkes vermiş adcım ve derya ayrıca tebrik
bana ise domates atın :tomato:
çok sıkıldım bende melzeyit gibi ama ayrılmayı gözüm yemiyor nedense??
çnk bi kere yaz tatilinde ayrılmıştım ozaman sıcaktan yiyemediğim halde ipin ucu kaçmıştı (
neyse canların bende taylor gibi sıkıntıya düştüm
koşu bandımı açtım artık şimdi biraz çıkayımda kendimden hırsımı alayım

Canlarım, listemizi kallisteye verdim. Sonra da paylaşım alanına koyacağım. Hayırlısı..
Yazdıklarınızı okuyorum ama yanıt yazamıyorum, malun,m en yoğun günüm
Akşam sizler de bilgisayar başında olursanız konuşuruz
sevgilerimle..

Senin canın sağolsun dosbikim. Moralini lütfen çok bozma. Bu hafta 4 gün koşu bandına binsen sorun düzelir bence. Su tüketimin nasıl?

canım bozmayım diyorum ama 1 yıldır burdayım ,burda yaşlanacağım diye korkar oldum

sağlığına dikkat et canım... bencede git bi yardım al... devlet hastanesi bile olsa dene derim
izinli ol sana ii gelirse bi süre bende izin alcam bu gidişle

canımm geçmiş olsun...kilonu takma canım en önemlisi sağlığın ve bebişinin sağlığı...
bende tüm kurallara uymaya çalışacağım

kolay gelsin canım
tebrik ediyorum valla a.s.
ben diyetisyene giderken bile haftada en ii verdiğim rakam 800 idi
bence harika

özledim ben seniiii a.s.
dün sanki yoktun dimi??
afiyet olsun canım bu arada tebrik ediyorum gayet ii vermişsin...
bu hafta bende seni takip edeceğim en son kilo vermem çorba diyetinde kaldı.. :))

slm
kusura bakmayın dün giremedim
sonra yazarım
kilom 69.1 aancak 300 gr vermişim
hiç hoşuma gitmiyor bu durum
tebrikler canım bi de benim gibi 300 aldığını hayal et emin ol kendini daha ii hissedeceksin
:))

biliyorsun bütün diyetisyeneler hedef konmasına karşı çnk vücudu strese sokuyormuşuz
takma kafana daha ii vereceksin rahatla biraz sen elinden gelenin en iisini yap gerisini düşünme bak haftaya 1 kilo vereceksin
kendimden örnek verdim :))
beslenmen ii ve sporun var
havalarda düzleliyor hareketlerimiz de hızlanır artık
hep beraber vereceğiz inan buna canım

Valla ben de düşündüm çıkmayı. O kadar diyetisyene git, yaz yaz şunu yaptım bunu yaptım de sonra sadece 200 gr. ver. Ama dediğin gibi daha kötü oluruz.

Ya hadi normal sınırındayken vermek daha zordur. Ben bir de fazla kilolu kategorisindeyim. Belden bakınca obezim. Ben neden zor veriyorum anlayabilmiş değilim. Bu hafta çok spor yapacağım. En az 5 gün. Yani hala doğru düzgün kilo veremezsem sırf "demek sporsuzluktan değilmiş" diyebilmek için.

Sporsuzluktan değilse, diyetisyenle konuşacağım. Hala da veremezsem eskiden yaptığım Montignac diyeti vardı, ona geçerim artık napıyım.

Bunu bilmiyordum. Hedef koymanın zararlı olduğunu. Aman hedef koymam artık napıyım. Yeterki kilo vereyim. İnşallah hep beraber veririz kiloları. Sinirlerim bozuldu ağladım yaa.

Geçmişi de okuyamadım. Sonra okuyup yazacağım. BMI tablosunu çıkarttım. Onu yazıp çıkacağım. Sonra gece gelebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…