Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar geçmişe şöle bi göz attım hepiniz iisiniz inş.
öğle yemeğimi dışarda yedim balık ve salata ... yanında diyet kola ( ama diyetisyenim veriyordu zaten
yeşil çayımı içemedim ama ara olarak 1/2 ayva yedim
şimdi kendime yeşil çayımı yapacam
akşama kabak yapmayı planlıyorum
çorbada olur... sanırım bugünü hafif ve güzel atlatmış olurum

baharcım geçmiş olsun canım, ben levotiron kullanıyorum
doktor sordu sinir stres var mı? yok
kıllanma tüğlenme .? yok
yorgunluk halsizlik ? yok
unutkanlık ? az
bulantı çift görme? yok
yani ya ilaç etkisiz yada ben anormalim :))
ben tiroidten beri çok sık balık tüketiyorum şu an ilaçlarında etkisi var ama yine balık ve cevizi eksik etme derim ...
bi de elimizde olsa da şu stresi yenebilsek??

öğle yemeğinde çok sinirli ve gergindim... istemediğim şeyler yaşadım.... sonra baktım kimsenin umru değil sadece ben takıyorum ve kendime zarar veriyorum unutmaya çalıştım... saolsun eşim de yanımda olduğu için daha hafif atlattım... ama şu balık hafızamı silip eşimi ve beni üzen insanların yaptıklarını bi daha unutmayacağım !!!
bak yine sinirlendim :))hahhaha

derya_julia canım akşam yemeğin yokmuş ama et yerine peynir yiyebiliyorsun... yani peyniri protein grubundan sayıyor diyetisyenler... 2 dilim kadar y.yağlı peynir saltalık domates ve yeillikle akşamını geçir yoksa çok acıkırsın... çok aç kaldığında da kilo veremezsin...beynine kıtlık mesajı gönderme...

adcım seninde başın ağrımış geçmiş olsun ... benimde bazen ağrıyo ama genelde ağrı kesici almadan atlatırdım ama c.tesi günü dayanamadım artık...çok şiddetli idi ((
pazar günün yine de ii geçmiş sennin adına sevindim canım

selamlar şekerler şu anda ev işi yapıorum bitirince burdayım

benimde ev işim çok ( sabah yapacaktım ama istenmeyen işlerim çıktı yapamadım
şimdilik yemeği yapayım ama daha da enerjim kalır mı bilmiyorum
yarın günüm var
çarbamba akşama da misafirim gelecek sanırım
bu akşamda ufak bi akşam ziyareti yapmam lazım
offf ya 20 gün evde otur sonrada bütün herşey üst üste gelsin:)) bende anlamıyorum nasıl bu kadar bi araya iş gelio

ayyy çenem düştü yine ne çok konuştum :))
hadi ben çıkayım artık :)) yemeğimi yapayım gelirim artık

HEHEHE kaydirigubbakcemile2 oynasın yavrucuk oynasın,canım mutlaka birine çekmiştir...hihoyyyt kime acaba ben de merake ttim. CADIARZU

oH NEgüzel diyet yapadan kilo almadıysan bi yapsan manken olursun artık.

Ay rakibim bide 1 saat yuruyuş yapmışsın ay ben çok geride kaldım bişeyler yapmak lazım.

sorma canım bugün sanki birden çok kilo almşım gibi kendimi hissediyorum,tartıldım deyişen bişey yok ama çok şiştim sanki.

ev ilerim benim de var ama üşeniyorum yapmay.

canım çok stres yapıyorsa içme derim.malum

sağol canım sanada güzelbir hafta diliyorum.deryacım ne kadar az yemişsin hayatım. valla iyi durabiliyorsun. aman maşallah diyorum. sanırım bu hafta da istediğin kiloyu vereceksin.:lepi:

evet canım hafif ve güzel atlatmış oluyorsun.tebrikler hayatım,bu hafta hepimiz 500 gr da versek süper olur gerçekten.ben 1vermek istiyorum bakalım olacakmı.

sorma hayatım hemde ne ağrıma.hatta mis gibi menüyü yemeği yarıda bıraktım.sonra ağrıkesici alınca geçti yemeğe devam ettim. kaydirigubbakcemile3 birazda oğlumun peşine koştum.1 saatte ancak yemişimdir.

hayatım evde iş bitmez.yaşamaya bak,hayatın tadını çıkar.Allah sağlık versin yeterki iş herzaman yapılır. ben genelde cuma günleri yaparım temizliğimi ama dip bucak neresi varsa kaldırırım.kapılar avizeler hepsini gücüm yettiğince ve eşimin desteğiyle yapmaya çalışırım. önceden olsa bu işleri yapamadığım zaman ay ne stres yapardım anlatamam. oturmaya bile gitmezdim evde işim var diye. ama şimdi yemişim işi gücü. cuma günleri işimi yaparım ama yapamazsamda çok takmıyorum açıkçası. gittiği yere kadar. bayanssulusmile

ayyy çenem düştü yine ne çok konuştum :))
hadi ben çıkayım artık :)) yemeğimi yapayım gelirim artık
opuyorumnanaktan

kız hamilemisin yoksa hadi hayırlısı
o h negüzel birgün...
iyi beslenmişin tebrikler
yeşilçayı bende içemiyorum ya midem bulanıyor tadi çok kötü
hemmen yaz bakim ilacın adı doktorunada sor san emziren annellerde içebilirmii
güzel beslenmişin sende
umaırm verirsin kilonu bak billy blanks var onun videolarını indirdim ben youtubeden varya bitene kadar suyum çıkıyor şiddetlec tavsiye ederim
adaşım afiyet olsun gayet iyi gidiyorsun

aman güne dikkat et bal tutan parmağını yalar hesabı kötü olmasın senin için

gelelim bana artrkadaslar kusura bakmayın sık giremiyoru mmalum ev klabalık kahvaltı evişi idil derken bakıyorum akşam olmuş bende diyete başladım bugün
detoks yapıyoru m 2 günlük sitede var tarifi 100 de yüz detoks başlıklı bugün bi baktım basküle tekrar 70 görünüyor 2 gün bunu yaprsam geri düzene girer dün hareketleride yapamadım zaten kız uyumayınca off
gelelim yediklerime sabah çok az kahvaltı yaptım ardao ayranlı detoks çorbamdan içtim öğlen yine ondanakşamada brokoli salatası ve pilav var ama yiyemeyeceğim yine o çorbadab içicem ama birer kaşık alırım
gecede sporumu yapıcam böyle benden akşam görüşürz tekraropuyorumnanaktan

Sağol canımcım ya valla ben açlığa dayanır oldum ama pasta yaparken kendimi unutuyorum değil yemek yemeği. ondan az oldu aslında çok yanlış metobolizmam yavaşlar diye korkuyorum neyseki sadece bu haftaya mahsustu bu akşamda eve kondisyon bisikleti geldi 30 dk ona bincem bakalım :)

canım söylediğin iyi oldu salatama akşam peynir eklicem hem daha lezzetli olur. :)

derya şu gece yaptığın spora hayranım nazarım değmesin harikasın
bende artık açacağım koşu bandımı
eşim sıfır hiç kullanılmamış sahibinden satılık diye takılıo artık bana ::)))

canım aslında yeşil çayı severim epey tüketiyordum vakti zamanında,ne hikmetse düzeni bozunca bıraktım. çaycıdaki katkılıydı ne olduğunu pek anlayamadım ama anason gibi bişeydi herhalde ne bileyim tuhaftı.katkılıları çok kötü onları içemiyorum.kapadım gözümü tıkadım burnumu ve ılıdıktan sonra bi çırpıda içiverdim. :bbo:
nasipse bende bu akşam başlıyorum spora,oğluşumda bana eşlik eder artık. beslenme güzel olmuş. oohh valla ne güzel inşallah bütün birinciler bizden olur bu hafta. :lepi:

canım dosbaya katılıyorum. kendini aç bıraktığun zaman vücut kendine depolama yapıyor. metabolizma yavaşlarsa çok fena gerçekten. ne güzel bisiklette geldi.sanırım çok daha iyi olacaksın.

Kaydettim canım bilgisayara :)) Benim tek hedefim var. Eski kilomayanı 61,5 a geri dönmek. Bu 63 işi tüm özgüvenimi aldı gitti. Kızlar, ben şişko olmak istemiyorum.
Krom hapını bıraktım canım. Sağlıktan daha değerli ne olabilir ki!! Kalsın öyle zayıflama. Canım, ben de yeşil çay sevmem ama limonlu yeşil çayı bayağı severek içiyorum. Sana da tavsiye ederim.
Dünün çok güzel geçmiş canım, sevindim :))
Benim diyetisyen 1 whooper a izin veriyordu tabi patates kızartması hariç :)))

Canım, çok yememişsin. Belki vücudun ödem yapmıştır da o yüzden fazla çıkmışsındır.
Sen doktora gittin mi, onu söyle :))) Geliyo mu bebiş?

Canım, bu sabah ben de 1 patatesle kahvaltı yaptım (1 patates 1 dilim ekmeğe bedelmiş) ve bana yetmedi. Çok fena acıktım. 1 dilim ekmek bana yetmiyor.

Canım, gerçekten çok düzenli olmuş beslenmen. Umarım tahlillerin olumlu çıkar :)))
Canım, iyi dersler, çalışmalar :))

Ben de ad'ımı tebrik ediyorum valla :)) Güne süper başlamışsın canım. Sen yapacaksın bu işi :))

Canım, akşam yemeğini biraz daha güçlendirebilirsin belki :)) Aç kalma, vücut kendini kıtlıkta sanmasın :))

Afiyet olsun dosbikim :))) Sana bir şey sormak istiyorum. Diyetisyene gittin ya. Yanlış hatırlamıyorsam 1 orta boy patates 1 dilim ekmeğe eşdeğer. 1 pk etiform da 2 dilim ekmeğe eşdeğer. Peki ben bu ekmek yerine patates yesem bi şey olur mu acaba? Yani, patatesin içindeki nişasta falan ekmeğe göre kilo verimini yavaşlatır mı?

Canım, sinirlenme, değer mi? Sadece aklının bir köşesinde bulunsun, dikkatli ol. Bence :)))

Kolay gelsin canım, yoğunsun bu aralar. Dinlenmeyi de ihmal etme :))
Detoks çorbasının içinde neler var?

dosbacım kaça satıyorsunuz uyguna gelirse ben alırım .kaydirigubbakcemile3
CADIARZU bi arkadaş kıyağı yaparız opuyorumnanaktan
kış için almıştık ama hala kapalı duruyo dedi utandım valla
bi çok bahanem !!! var
ama artık yeter ben bu halde kalmak istemiyorum ama harekete de geçmiorum çok ayıp yaa

Canlarım,ben neler yedim?
Biliyorsunuz, kahvaltıda 1 orta boy patates. (iyi fikir olmadı, çabuk acıktım)
Öğleye doğru öğle yemeğimi yedim. Light 2 ekmek arası hindi kuşbaşı.
Arada bizim öğretmenlerden biri nişanlanmış, çikolatasından 3 tane yedim. O yuvarlak, ince çikolatalar var ya. 8-10 tane çubuk kraker
Şimdi de 1 papates yiyorum, yannında ayran. Sonra, bisiklete bineceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…