Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oo birileri götürürse yemeğe hadi bakalım bizdekinde hayır yok ben kızımla çıkacam yemeğe ona hediye alacam bu sene bakalım anlayacakmı benim ..:)))
valla hayatım bizimkide yaparmı bilemiyorum.ama aklına gelir sanırım.seninki kesin anlar herhalde.o yapmazsa sen yap canım. bayanssulusmile
bencede yarışalım herksein ço9k iyi olur haftaya kadar 68 lerde olmama lazım
zaten çekilişede katılamıyyorum canım sıkkın
sıkma canını hayatım.melzeyitin dediği gibi aramızdasın ya o yeter.
yarış çok sıkı bir yarış olursa iyi olur.kendi adıma söylüyorum çok gevşedim. alsanaalsanasmile

ablamın kızından biliyoruz aslında
şimdi benim zillide emeklemeye çalışıyor geri gidiyor çok sinirlen,yor birde emekleme pozisyıonunda durup kendini öne atıyor
annesi ben onu yiyimmi.ellerini ayaklarını totosunu.

canım bazen gözümüzden kaçan hatalar yapabiliyoruz.mens döneminin etkisi illaki oluyordur. umarım haftaya istediğin kiloya ulaşırsın. haftaya hep beraber sıkı olacağız inşallah.

Derya 1.7 kilo vermişsin tebrikler. Ben de geçen hafta 1.6 kilo vermiştim. Güya daha çok spor yapacağım diyordum ama o kadar kilo verince şımardım ve spor da yapmadım. Bu hafta yediklerimde neredeyse yanlış olmamasına rağmen (diyetisyenin verdiği listeyi takip ediyorum) sadece 300 gram vermişim.

Sen benim yaptığım gibi yapma. Yürüyüşüne falan devam et mutlaka. Böylece inşallah haftaya da çok zayıflarsın.

Che tebrikler canım. Zor şartlarda çok güzel kilo veriyorsun. Maşallah, nazar değmesin.

Melzeyit, fikriye, nur da vermiş. Çok tebrik ediyorum arkadaşlar.

ad ve dosba en eskilerden. Uzun süre yapınca kilo verme de yavaşlayabiliyor ara sıra durabiliyor. Hep böyle olacak değil. Yılmadan devam etmek lazım kızlar.

Nachtigall'cim kilo almışsın ama çok kaçamak yapmıştın diye hatırlıyorum, ondandır. Daha da çok alabilirdin ama arada spor yaptınya onlar faydalı oldu bence.

Kızlar tek diyet veya tek spor faydalı olmuyor bence. Her ikisini aynı anda yapmak gerekiyor. Burası 13. Takım Diyet Takımı değil. Zayıflama Takımı. Bence takım olarak daha çok spor yapmamız gerekiyor.

Geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım ama cevap yazamayacağım. Toplantım var. Sonra yine geleceğim. Hepinizi öptüm.

13.TAKIM 143. ETAP
ad1 (55.2 /55,7/-0,5/-0,91 %)
dosba (67.5 /67.8/-0,3/-0,44%)
Nachtigall ( 61.7 /63.0/-1,3/-2,11%)
bhr.87 (83.0 /Geri Dönmek Üzere Ayrıldı%)
melzeyit (78.4 / 77.8 / 0.6 / 0.77%)
fikriye_bg (70.0 / 69.5 / 0.5 /0.71 %)
CheGuevera (70.2 / 69,4/0,8/1,14%)
taylor(72.8 / 72.5 / 0.3 / 0.41%)
nur_84 (77,2./77.0/0,2/0,26%)
derya_julia (83.7/82.0/1.7/2.03%) YENİ ÜYE

13. TAKIM TOPLAM KİLO (636,7/634,7/ 2.0/0,31%)

hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

melzeyitim eve henüz geldim dişçiden hemen bakıyorum listeize sonrada bizimkinden bir haber veririm durum nedir bilmiyorum şu an..

ben çok hareketsizim ya evin içinde bile çok hareket etmiyorum
kızımla yerde oynuyorum
o uyuyunca evimi toğlayıp ders çalışıyorum

arkadaşlar hadi sıkı bir yarış yapalım bu bizi hem kendi aramızda yarıştıracak hemde takım olarak faydası olur varmısınız ben varım kurallar koyalım

ben birkaç kural öneriyorum mesela günde en az 3 kupa yeşilçay içmek şart olsun
sonra haftada en az 3 kez spor ektivitemiz olsun herkesin
sonracıma kızartma yemek yasak olsun ne olursa olsun
sonracıma akşam yemeğinden sonra en fazla meyve yenebilsin
sonracıma sizde öenrin bişeyler ben aklıma geldikçe yazarım

teyzeleri size meleğimin resmini ekleyeyimde bakın
maşallah demeyi unutmayalım ama

ben unutmadan dün yediklerimi yazayım

sabahı yazmıştım ama yine yazayım yanlış hatırlamazsam :)
1,5 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin maydonnoz biraz
yarım kk peynir

ara: 200 ml ayran

öğlen: 1 kase şehriye çorbası
3 tane parmak kalınkığında lahana sarması
2çk yoğurt

ara: yarım portakal
1 adet eti form mısır patlağı

akşam: koca bir kase salata 2 dl tam tahıllı ekmek
200 ml ayran

ara: 1 incir 1 ceviz

4 kupa yeşil çay içildi ,
3lt su

yürüyüş yok çünkü sabah işe gelirken yağmur yağıyorsu şakır şakır işe geldim hava güneş açtı bugünde aynısı oldu havanın bana garezi var nasıl sini oluyom anlatamam. tam benim çıkcağım satte deli gibi yağıyo ya şimdi hava güneşli :) hasbinallah ya........

bugün
2 dilim kepek ekmeği
3 tane zeytin kızıma peynirli yumurta yapmıştım çok hafif yağda 3-4 çatal yedim 3-4 bardak su içtim kolalaın yanında verilen bardaklardan
birazdanda sirkeli su içecem
şimdide hem ütü hem çay keyfi yapıyorum:)))

5.TAKIM 143.ETAP ETAP

Pia ( 61.4 / 61.0 / 0.4 / 0.65% )
tombili ( 88.0 / 85.5 / 2.5 / 2.84% )
mersa ( 80.7 / 80.7 / 0.0 / 0.00% )
obur ( 77.0 / 77.0 / 0.0 / 0.00% )
Mustang ( kendi isteği ile ayrıldı )

5. Takım Toplam Kilo ( 307.1 / 304.2 / 2.9 / 0.94% )

canlarım bizimkinide apar topar yaptım bakabilirmisiniz..

Kallistem, listen doğru. Ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…