selam kızlar kafayı yemeden önce sizlerle paylaşmak istedim belki bi akıl veren olur ( kızlar 2,5 senelik bi ilşkim var ama elimden gtti gididcek.biz küçük bi kasabada yaşıyoruz ki malum herkes birbirni tanır bizde çok uzn yıllardır birbirimiz ismen bilmemeize rağmen hiç merabamız bile yoktu sürekli haber gönderip duruyodu ama aramızda çok yaş farkı olduğu için (15 yaş ) sürekli red ediyodum taki 2,5 sen önceye kadar :)bizim ilşkimiz hiç bi zaman çok mıncır mıncır olmadı birbirimizin alanlarına girmedik çünkü onnda bi çevresi var benmde yeri geldi 3 haftada görüştük sonuçta ikimizde çalışıyoruz erkek arkdaşım 1 hafta sonu çalışıyo pazarda dahil olmak şartıyla 1 hafta çalışmıyo böylede olunca doğal olara ne kandine ne ark nede birbirimize vakit ayırabiliyoruz bu yüzdende haftasonları arkadaşlarıyla geçirmesinde bi sakınca görmedim ama sanırm hata yaptım arada fazla mesafe olamamlıymış bu 2,5 sen boyunca sürekli aynı gttik günde 1 kere telde konuştuk yeri geldi günde 5 kere konuştuk ama ilgiszlik boyutunu abarttığı zamanlarda sonrunlarımız oldu ben ayrıldım o ısrar etti barıştık bu zaman zarfında 5 kere falan ayrıldık başrıştık ama bu ayrılıklar 1 günğü geçmedi en son ayrıldığımızda 2 hafta görüşmedik hiç sebebi ise ilgisiz davranışıydı ve iki haftanın sonnda konuşmak için buluştuk ben ilişkimiz 1 seneyi geçtikten sonra artık evlenmmeiz gerkiyo tarzı konuşmalar yaptım hep ama 1,5 sen beni zaman geçsin tanıyalım birbirmiz falan gbi oyaladı perşembe buluştuğumuzda bn ya artık evlenirriz yada biter dedim oda sen benmle bi ömr geçirebilceğine emnmisin dedi bn evet dedm aynısısnı bn sordum oada evet dedi o gece evelmeye akar verdik ve herkes evine gtti vee pazar günü facesinde ski nişanlısını eklediğini gördüm aradaım heemn ki bıu zaman kadar asla facedeki ark kim diye sormamışmdır ban kızn adını soyadını söyleyip kim dediğimde akrabam dedi bana yalan söyleme dedim niye ark oldunuz dedim biçok şey geveledi bnde alhah belanı versin dedim ve kapattım ama onu kaybetmek istemiyorum ertesi gn bn aradım altatn aldım ve o konuyu hiç açmadım şimdi hiç aramadığım kadar arıyorum ilgileniyorum ama iş işten geçtimi bilmiyorum ki 13 sene olmuş ayrılalı nişye bi adam evlenmeye karar verdikten 3 gn sonra eski nişanlısnı face ekler ki kızlar yardım edin bana nası bi tavır takınmalıyım kaybetmek istemiyorumm bu zaman kadar anlamadığım tek şeyi anladım ben ona gerçektenn aşıkmış sanki 3 gndür nefes alamıyorum çok ama mutsuzum yarrdım edin napmalıyım akıl vern kızlar beynim durdu tek bildiğim onu kaybedemem kaybetmek istemiyorum((
canm hata sende çok üstüne düşmüşsün bana göre yanlışların;
evlilik konusunu senin açmış gibi görünmen
eski nişanlı konusunu alttan alman
tüm bunlara rağmen araman
hatalı olan o sen değilsin kendini iyice bişey sanmış geri çek kendini geri çek
Eski nisanlisi evlimi? Onu sanirim henuz kaybetmemissiniz hatta evlenmeye karar vermissiniz. Gerci bu biraz onun acisindan zorlama gibi olmus. "benimle bir omur gecirebbilecegine emin misin?" sorusu benim biraz midemi bulandirdi. Sanki o emin degil ve boyle biseye ihtimal vermiyorda bu gercegi sizinde fark etmeniz gerekirmis gibi sormus. Siz evet deyip ona soruncada kiramamis sanki. Eski nisanlisini eklemesi, eger eski nisanlisi evli degilse son bir sans icin olabilir. Benimde eski sevgilim benden ayrildiktan sonra yeni bi iliskiye baslamadan once bana nabiz yoklar gibi faceten msjlar gonderirdi. Istedigi cevaplari alamayinca bi bakardim bey efendi bi kac gun sonra biriyle iliskide. ama tabi sizin durum farkli olabilir. burda anca yazip ciziliyorum ben. gercekler benim yazdigimla alakasiz olabilir. bunu onunla konusup ogrenmeniz gerekir.
yok eski nişanlısı bekar yanii demekki çok sevmişler ki 13 sene ikisisde kimseyle evelenmmişlerr benn boşuna çabalıyorumm kızlar adamm gitti banada yası kaldı maleszef (
Üzülme bence daha ortada hiç bir şey yok ki
13 sene az bi zaman değil hala eski nişanlısını düşündüğünü sanmıyorum
Peki neden ayrılmışlar biliyomusun ?
hayır hiç sormadım neden ayrıldıklarını eski konuşup hatırlatmıyım dedim ama 2,5 sen sonra dank diye çıktı karşıma bide yaa bişey olmasa 13 sene sonra face neden eklesin ki sonuçta ablası var eniştesi var ben varım bi şakild ebrii diycek yani eneden ekledin diye hadi bn bilmiyorum diyeklim adm gayet cesur davranmış kimseden çekinmeden ekleyebilmiş off kızlarr yaaa lanet olsun atsan atılmıyo devcam etsen edilmiyo
Şu facebook başa bela oldu ...
Bu kızın sizin ilişkinizden haberi varmı?
Belkide kız eklemiştir
Yinede mantıklı bir sebebi vardır gibi geliyor bana
Sakince konuşun bence bu konuyu sizi rahatsız ettiğini falan söyleyin
Bence anlayışla karşılayacaktır
kız başka bi ilde yaşıyo 1 satlik bi mesafede kızn haberi olduğunu düşünmüyorum bn çok fevri davranıp hemen aradım kim diye hesap sordum ki bunca zamn hiç bi kere bile nerdesin napıyosun demedim nası alıştırsann öyle gidermiş doğru geröçekten birden hesap sorunca ne oluyo dedi 13 sen olmuş ayrılalı burdan kimseyle görüşmüyo kız bizim yaşadığımız yerle bi bağlantsı yok bildiğim kadarıyla yaa kıza msj atsammı kim olduğunu bilmiyomuş gbi kimsin nesin yada aranızda ne var gbi ikimizi birden oyalıyosa hem ondan hem bnden olsun en azından yüzleşmiş olucam böyle şüphe içinde yaşamkk çok daha zormuşş içim içimi yiyiyo
bence kizi araman sizin iliskinizi bitirir soylemedi deme. Erkekler nefret eder boyle seylerden, gerci biz kizlarda sevmeyiz.. Walla tatlim eger ayrilmak istiyorsa yol ver gitsin. Eger aytriligi kafasina koyduysa ne yapsan da gider, ama eger senle evlenmeyi kafasina koyduysa da bu gibi seyler fikrini degistirmez.
canım bak bu eski sevgilililer nişanlılar çok tehlikelidir burda sevgilisini eski kız arkadaşına kaptıran biri olarak konuşuyorum hemen o kadını defet ,bir şekilde neden eklesin işte geri dönmeye çalşıyor adaama baktı bulamadı birini demiştir 40 yaşına geldi e artık evlenme çağı diye bu kadınlar çok tehlikeli bak sende benim yaşımdasın ben kaptırdım sen kaptırma sevgilini yaşın bir hayli genç adamdan benimkide 35 yaşındaydı seninkinden biraz gençti gerçi biz hayatta deneymsiz olduğumuz için bu adamlar bize çok rahat davranıyorlar hemen avcunun içine alıyorlar işte sana da öyle olmuş dedğim gibi kadını saf dışı bırakman gerek yoksa ilişkin tehlikiye girer ,hepde döüyorlar ya bunlar ben olsam gururumdan dönemem ne kadar istesemde .
adamın niyeti evlenmek olsaydı ki 40 yaşında evliliği ilk isteyen o olmalıydı...aradaki yaş farkı çok aşkın gözü kördür şuan ne söylesek faydası olmaz bunu yaşayan bilir..eski nişanlısını eklemesine gelirsek bu adam olgun bir insan olmalı niyeti seninle ciddi neden face ekler?düşünüyorumda ben olsam sevgilimden çekinirim ne der kızar mı görüşmeme hatta benim ne işim olur eski nişanlımla niye ekleyim kardeşim!!! sen kadına faceten yaz bak dediğimi yap ikinizle görüşüor olabilir çünkü bi arkadaşımın başına geldi oda faceten bi kızı gördü onaakrabam dedi ama kız face giriyor bi gün sohbetten kız bi konuşuyor sevgilisi çıkıyor erkeklere güven olmaz...aşk acısı gelir geçer...
canım yorumum biraz olumsuz olacak ama, diyorsun ki evlenme kararı aldıktan birkaç gün sonra senin göreceğini bile bile ve eminim ki sorun edeceğini çok iyi biliyordur, eski nişanlısını eklemesinde bir art niyet var gibi. ilişkiyi senin bitirmeni planlıyor da olabilir. hoş bir davranış değil yaptığı. bana kalırsa alttan alman da pek doğru olmamış. bu konuda tavrın net olmalı bence.
benim eski nişanlısını tanıdığımı bilmiyo ben de tesadüfen o kız olduğunu öğrendim bilmiyorum belkide benm tanımadığımı düşünmek ona bu cesareti verdi ama bi kez daha anlıyorum bi adam yapıcağından vaz geçmez şunda kendime türlü türlü sebepler alıyorum belki öyle didir belki şöyledir falan diye ama iannı ne dersem diyim mantığım onların birlikte olduğu vee benim yıllardır ayakta uyuduğumu söylüyo evet şuanda çok ama çok canım yanıyo ama bu yaptığını yediremiyorum bu olay olalı 5 gn falan oldu ama sürekli ya beraberlerse ya görüştülerse diye içim içimi yiyo ki 5 günde resmen çöktüm ben hayatımı acaba kimn yannda diye düşünerek geçiremiyeceğimi anladım şimdilk görüşmeme kararı aldım en azından kendimi toplıyıp daha sağlıklı bi karar verene kadar çok ama çok zorlansamda bütün kontağımı kestim bu kararı aldığım dkk bile acaba şuanada beraberlermi diye düşünüyorumm şu ihanet bi kadınn başına gelebilecek en kötüü şeymiş ki ben belkide en hafini yaşadım alalh hepimizin yardımcısı olsun helel süt emmiş adamlarla karşılaştırsın hepimize bol şans kızlarr
ona göre büyütülcek bi sorun yok o çok normal davranmaya çalışıyo ama bn arayıp sormuyorum o 10 kere arasa 1 tanesine cvp veriyorumm çok soğuk davranıyorum yani şimdilk o çabalıyo ben kendimi geri çekiyorum bilmiyorum hee tabi geri çekerkende içim sızlıyo şimdilik sallantıdayız anlıcağınız bakalım mantığımmı kalbimmi galip gelicekk ama kızlar nası özledimm anlatamm kokusu bile burnumda halaaa kızlar dua edinn bana şu kafamdaki tşilkiyi yok edebiliyişmm tekrara ona güvenebiliyim çokk zor ama iştee aşkkk ((