12 senede yapılsın artık..almanyada bir kilo yeşil mercimek ne kadar acaba?İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bu asiri hizli tren Almanyada yok benim bildigim, bizimkiler hizli yavas tren bunun yaninda :)
Hakedene bir alkis yakisir her ne kadar muhalefet olunsada. Bence yani.
2 euronun üstünde tl ye göre 6 lira..halkın en çok tükkettiği herşey T.Cde çok pahalı bu kadar vergi verip teşekkür edecek halimiz yok..asgari ücret ne kadar biliyormusun 1100 tl..bu para ile 3 kişi geçinen çok bu ülkede..İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bu asiri hizli tren Almanyada yok benim bildigim, bizimkiler hizli yavas tren bunun yaninda :)
İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bizimkiler 'yavas hizli' tren dedim bunun yaninda zaten.Almanya 1965 yilindan beri kullaniyormus.Azcik arastirsaniz da yazsaniz keske.
Benim gozumde hirsiza oy verende destekleyende hirsizdir.
belgeler kanıtlanmış mesele inanma meselesi değil..biz bağrımıza bastık diyorsanız orası ayrı..yolsuzluklar kanıtlanmış..Bizimkiler 'yavas hizli' tren dedim bunun yaninda zaten.
13 saati 4 saatte giden yok bildigim.
Otobüsten iki üc saat tasarruf ediyorsun anca.
Hirsiz olma konusunda birsey demiyecegim herkes istedigine inaniyor nasil olsa.
Gereksiz tartismaya gerek yok.
Hangi kanitlardan bahsediyorsunuz.belgeler kanıtlanmış mesele inanma meselesi değil..biz bağrımıza bastık diyorsanız orası ayrı..yolsuzluklar kanıtlanmış..
AKP Lİ vekiller milletin evladı kpss diye depresyona girerken kanıtlı 85 yakınını kazanamadığı halde atamış hakmı bu revamıHangi kanitlardan bahsediyorsunuz.
Kanit niteliginde birsey yok ortada.
Ve gercekten tartismak istemiyorum, tebrik etmek istedim sadece :)
Uzun uzun tartiscak zamanim yok insAllah baska bir zaman.
Ama burda ne yazilirsa yazilsin iki tarafta dogrusundan kesinlikle ayrilmiyor, ondan tartismayi genel olarak gereksiz görüyorum.
Her tartisma sonu acik bitiyor zaten.
hırsız hırsız deyip duruyorsunuzda nerden biliyorsunuz birliktemiydiniz yokssa bu kadar emin konuşuyorsunuz mademHayirdir? Ben genel anlamda demistim sen neden siz ve sizin gibilere dedin ki simdi.Hay Allah.Hirsizsever misin yoksa? Oysaki cok guzel bir temennide bulunmustum ben.Aminn demeni beklerdim :))iYani bu mesajindan senin hirsizlari korudugun kolladigin fikrine ulasiyoruz.Iyimis oda.Tercih tabii :))
hırsız hırsız deyip duruyorsunuzda nerden biliyorsunuz birliktemiydiniz yokssa bu kadar emin konuşuyorsunuz madem
Yoksa şu meşhur Fuatavni sizmisiniz
Her şeyi geçtim sizin bakanınız Erdoğan Bayraktar söyledi, biz başbakandan habersiz hiçbir şey yapmadık ben suçluysam o da suçlu diye?
Bir de bilmenizde fayda var ki olan sadece bana ya da muhaliflere olmuyor, size de oluyor farkında değilsiniz sadece. Ayrıca evet bekliyorum hala hainleri, alçakları ve o korkunç planlarını anlatacaksınız.
Tartışmasak iyi olur gibi sanki
Tamam Mune hanımcım adminlerin en güzeliTartışmasak iyi olur gibi sanki
hırsız hırsız deyip duruyorsunuzda nerden biliyorsunuz birliktemiydiniz yokssa bu kadar emin konuşuyorsunuz madem
Yoksa şu meşhur Fuatavni sizmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?