• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 saatlik yol 4 saate iniyor

O meshur saati koluna saati bu arkadas takacakmis da yanlislikla digeri takmis :)
Evi soyulsa uzulmem daha bunlara.

Ya kendileri de biliyorlar bal gibi de işte yalan iftira diye kendilerini kandırıyorlar.

Bu arada uçaktan pahalı olduğunu hala söylüyorum. Gidiş tarihinden 2-3 hafta erken alırsanız 50-70 tl bandında uçak bileti alabiliyorsunuz gayet, 50 dk sürüyor. Bakalım 4,5 saatlik hızlı trenin fiyatı neymiş;

"Ekonomi tipinde tam biletle 85 lira, business tipi koltuk tipinde ise tam biletle 119 lira karşılığında seyahat edilebilirken; genç, öğretmen, TSK mensubu, 60-64 yaş, basın mensubu, gidiş-dönüş bileti alan yolcular yüzde 20 indirimli olarak, 7-12 yaş arası ve 65 yaş üstü olan yolcular yüzde 50 indirimli olarak hesaplı, konforlu, çevre dostu ve güvenli seyahat imkanı bulacak" diye konuştu.

İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bu asiri hizli tren Almanyada yok benim bildigim, bizimkiler hizli yavas tren bunun yaninda :)
Hakedene bir alkis yakisir her ne kadar muhalefet olunsada. Bence yani.
ahahahaahha hahahahaha aayyy Sabah sabah cok iyi geldi bu espri, bacim tüm Avrupa 30 senedir biniyor buhizli trenlere.
Ama tabi, gidilmeyen yer bilinmedigi icin, insanlarimizda kaniyor söylenenlere.
Bu Kadar abartmayin, gayet normal seyler bunlar. Olmasi gereken hatta ve hatta gec kalinmis seyler bunlar.
Haklarinizi arayin, her yapilan seye Ya Rabbi sükür diyip yüzünüzü ovalamayin.

ahahahaahha hahahahaha aayyy Sabah sabah cok iyi geldi bu espri, bacim tüm Avrupa 30 senedir biniyor buhizli trenlere.
Ama tabi, gidilmeyen yer bilinmedigi icin, insanlarimizda kaniyor.
Iyi gülmeler size :)
Ben kendimde bindim ve yurtdisinda yasiyorum atip tutmayin. Diger mesajlarimi okuyun ve biraz sakin olun isterseniz.
Heyecana gerek yok.

Atik tutmuyorum, sen nerde yasiyorsun yurtdisinda hemen sana yollayayim linkleri, yani Almanya`da yasiyorsan almanca hemen sana su an yollamak istiyorum.

Atik tutmuyorum, sen nerde yasiyorsun yurtdisinda hemen sana yollayayim linkleri, yani Almanya`da yasiyorsan almanca hemen sana su an yollamak istiyorum.
Link atmaniza gerek yok yukarda yazdim ne demek istedigimi. Hic binmemissin haberin yok demissiniz ya bu atip tutmak iste.
Evet olmasi gereken bu ve Erdoganla beraber oluyor yoksa olacagida yoktu.
Bu da gurur verici.

Link atmaniza gerek yok yukarda yazdim ne demek istedigimi. Hic binmemissin haberin yok demissiniz ya bu atip tutmak iste.
Evet olmasi gereken bu ve Erdoganla beraber oluyor yoksa olacagida yoktu.
Bu da gurur verici.

13. yılında yaptı sağolsun uzun adam.

Yalnız bunun için ayrılan bütçeyle Türkiye-Çin arası tren rayı döşenirdi o ne olacak? 10 liralık vergi alıp 1 liralık hizmet sunuyorlar biz 9 liramız nerede diye hesap soracağımıza "Allah razı olsun gurur duyuyoruz" diyoruz.

30 senedir Avrupada bu hizli trenler var adida ICE = Inter City Express, her yerde okuyabilirsiniz, herhalde Frost baska bir yerde yasiyorsun sen. Normalinde cocukken binmis olmaliydin.

30 senedir Avrupada bu hizli trenler var adida ICE = Inter City Express, her yerde okuyabilirsiniz, herhalde Frost baska bir yerde yasiyorsun sen. Normalinde cocukken binmis olmaliydin.
Okumaniz varsa diger bu konuda yazdigim mesajlari okuyun. ICE oldugunu dedim zaten.
Cocukken degil 21 22 ile bindim en son ve aylar önce internetten siparis ettim. 700 kmlik bi yoldu aylar önce aldigim icin 30 euro civarinda bir bilet bulmustum.
Yoksa dün baktim Berlin München arasi 85 Euro. Otobüsle giderseniz yarisini ödersiniz veya daha az.
Burda da herkes 85 Euro ne ki dedigi yok.
Burdaki yasayan insanlar icinde pahali bir fiyat.
Bunun dönüsüde var dimi?
85 Euroyu herkes veremez yani.
Hayal dünyanizdan realitiye davet ediyorum.

Yaw arkadaş adamlar yapıyor ister binin ister yayan gidin tercih size kalmış :KK69:
ama yılbaşında Nişantaşı Ankara istanbul bütün Türkiye süslense kutlamalar yapılsa
Sorun kalmaz sizin için
At arabasıylada gezsek olur ne lazım hızlı trenmiş havaalanıymış :KK59:

Yaw arkadaş adamlar yapıyor ister binin ister yayan gidin tercih size kalmış :KK69:
ama yılbaşında Nişantaşı Ankara istanbul bütün Türkiye süslense kutlamalar yapılsa
Sorun kalmaz sizin için
At arabasıylada gezsek olur ne lazım hızlı trenmiş havaalanıymış :KK59:

Sizden aldıkları 100 birimlik parayla 10 birimlik hizmet sunuyorlar. Aradaki 90 birim nereye gidiyor hiç merak etmiyor musunuz ya da bu durumdan hiç rahatsız değil misiniz?

Keşke İstanbul-Ordu arası da olsa, 14 saat çekilmiyor:KK43:

Hiç çekilmiyor hiç...
Allah dan o tüneller yapıldı da gerçekten eskiye nazaran güvenli yollarda gidip gelebiliyoruz.. Eskiden neydi o öyle ya. Şimdi 2 saate yakın erken varılıyor özel arabayla..

İyiymiş, hayırlı uğurlu olsun..

Back