• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 saatlik yol 4 saate iniyor

İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bu asiri hizli tren Almanyada yok benim bildigim, bizimkiler hizli yavas tren bunun yaninda :)
Hakedene bir alkis yakisir her ne kadar muhalefet olunsada. Bence yani.
12 senede yapılsın artık..almanyada bir kilo yeşil mercimek ne kadar acaba?

İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bu asiri hizli tren Almanyada yok benim bildigim, bizimkiler hizli yavas tren bunun yaninda :)
2 euronun üstünde tl ye göre 6 lira..halkın en çok tükkettiği herşey T.Cde çok pahalı bu kadar vergi verip teşekkür edecek halimiz yok..asgari ücret ne kadar biliyormusun 1100 tl..bu para ile 3 kişi geçinen çok bu ülkede..

Almanya 1965 yilindan beri kullaniyormus.Azcik arastirsaniz da yazsaniz keske.
Benim gozumde hirsiza oy verende destekleyende hirsizdir.

2014 Asgari Ücret Tutarları Belli Oldu
Aktif 03 Ocak 2014.
asgari-ucret-2014.jpg

Asgari ücret tespit komisyonu, asgari ücrette 16 yaş sınırlandırmasını kaldırarak tek asgari ücret açıkladı. Asgari ücret yüzde 5+6 artışla, 2014′ün ilk yarısında net asgari ücret 846 lira, ikinci yarısında ise 891 lira olacak.
Türk lirasının 2013 yılında ABD Doları karşısında Yüzde 20, Euro karşısında ise Yüzde 26 değer yitirmesi dikkate alındığında asgari ücretlinin zammı için ‘sembolik’ ifadesini kullanmak mümkün.
Asgari ücret Temmuz ayında 321 Euro iken bugünkü kur ile 272 Euro'ya denk geliyor. Zam sonrasında ise kur aynı seviyede kaldığı takdirde 286 Euro olacak. Yani yapılan zam sadece 6 Euro. Türkiye 286 Euro'luk asgari ücret ile birçok Avrupa ülkesinin de gerisinde kalıyor.
Asgari ücret Portekiz’de 566, Yunanistan’da 684, Malta’da 697, İspanya’da 753, Slovenya’da 784, İngiltere’de 1.264, Fransa’da 1.430, İrlanda’da 1.462, Hollanda’da 1.469, Belçika’da 1.502 ve Lüksemburg’da 1.874 euro. AB’de Almanya, Avusturya, İtalya, İsveç, Finlandiya ve Danimarka’da ise asgari ücret uygulaması bulunmuyor.

Almanya 1965 yilindan beri kullaniyormus.Azcik arastirsaniz da yazsaniz keske.
Benim gozumde hirsiza oy verende destekleyende hirsizdir.
Bizimkiler 'yavas hizli' tren dedim bunun yaninda zaten.
13 saati 4 saatte giden yok bildigim.
Otobüsten iki üc saat tasarruf ediyorsun anca.
Hirsiz olma konusunda birsey demiyecegim herkes istedigine inaniyor nasil olsa.
Gereksiz tartismaya gerek yok.

Baktim simdi Berlin-München 586 km ortalama 6.30 saatte gidiliyor ICE (hizli tren) ile.
İstanbul Konya 714 km mis. 4 saatte.
Bu farki kastetmistim.
Hemen arastirin diye yazmissiniz, ortalama konusmustum halbuki.

Son düzenleme:
Bizimkiler 'yavas hizli' tren dedim bunun yaninda zaten.
13 saati 4 saatte giden yok bildigim.
Otobüsten iki üc saat tasarruf ediyorsun anca.
Hirsiz olma konusunda birsey demiyecegim herkes istedigine inaniyor nasil olsa.
Gereksiz tartismaya gerek yok.
belgeler kanıtlanmış mesele inanma meselesi değil..biz bağrımıza bastık diyorsanız orası ayrı..yolsuzluklar kanıtlanmış..

belgeler kanıtlanmış mesele inanma meselesi değil..biz bağrımıza bastık diyorsanız orası ayrı..yolsuzluklar kanıtlanmış..
Hangi kanitlardan bahsediyorsunuz.
Kanit niteliginde birsey yok ortada.
Ve gercekten tartismak istemiyorum, tebrik etmek istedim sadece :)
Uzun uzun tartiscak zamanim yok insAllah baska bir zaman.
Ama burda ne yazilirsa yazilsin iki tarafta dogrusundan kesinlikle ayrilmiyor, ondan tartismayi genel olarak gereksiz görüyorum.
Her tartisma sonu acik bitiyor zaten.

Hangi kanitlardan bahsediyorsunuz.
Kanit niteliginde birsey yok ortada.
Ve gercekten tartismak istemiyorum, tebrik etmek istedim sadece :)
Uzun uzun tartiscak zamanim yok insAllah baska bir zaman.
Ama burda ne yazilirsa yazilsin iki tarafta dogrusundan kesinlikle ayrilmiyor, ondan tartismayi genel olarak gereksiz görüyorum.
Her tartisma sonu acik bitiyor zaten.
AKP Lİ vekiller milletin evladı kpss diye depresyona girerken kanıtlı 85 yakınını kazanamadığı halde atamış hakmı bu revamı

Tamam ya kıskanmayın hanımlar başbakanınız konyalı olmayınca kıskançlık yapmayıverin gari :KK70:
Eee canım o kadarlıkda olsun adam konyadan başbakan çıkardı hahahhay kıskançlar dermişim:KK67:

not:şaka kızlar şaka herkes bildiğine inansın

Hayirdir? Ben genel anlamda demistim sen neden siz ve sizin gibilere dedin ki simdi.Hay Allah.Hirsizsever misin yoksa? Oysaki cok guzel bir temennide bulunmustum ben.Aminn demeni beklerdim :))iYani bu mesajindan senin hirsizlari korudugun kolladigin fikrine ulasiyoruz.Iyimis oda.Tercih tabii :))
hırsız hırsız deyip duruyorsunuzda nerden biliyorsunuz birliktemiydiniz yokssa bu kadar emin konuşuyorsunuz madem :KK59:
Yoksa şu meşhur Fuatavni sizmisiniz :cool:

hırsız hırsız deyip duruyorsunuzda nerden biliyorsunuz birliktemiydiniz yokssa bu kadar emin konuşuyorsunuz madem :KK59:

Her şeyi geçtim sizin bakanınız Erdoğan Bayraktar söyledi, biz başbakandan habersiz hiçbir şey yapmadık ben suçluysam o da suçlu diye?
Bir de bilmenizde fayda var ki olan sadece bana ya da muhaliflere olmuyor, size de oluyor farkında değilsiniz sadece. Ayrıca evet bekliyorum hala hainleri, alçakları ve o korkunç planlarını anlatacaksınız.

Her şeyi geçtim sizin bakanınız Erdoğan Bayraktar söyledi, biz başbakandan habersiz hiçbir şey yapmadık ben suçluysam o da suçlu diye?
Bir de bilmenizde fayda var ki olan sadece bana ya da muhaliflere olmuyor, size de oluyor farkında değilsiniz sadece. Ayrıca evet bekliyorum hala hainleri, alçakları ve o korkunç planlarını anlatacaksınız.

O meshur saati koluna saati bu arkadas takacakmis da yanlislikla digeri takmis :)
Evi soyulsa uzulmem daha bunlara.

bu abla gibi sizede fantazilerinizle mutlu günler iyi eğlenceler :cool:
image.jpg

alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.

bunu bilir, bunu söylerim. her kötülük her zulüm yapana döner. bunun aksi olmaz. tarih bunlarla dolu.

bir ülkede maden işçileri böcek gibi ölüyorsa ve o ülkenin devlet yönetiminde lüks varsa, haksızlık, adaletsizlik, adam kayırma varsa, o yönetimdekiler iflah olmaz.

herkes haksızlığa ortak olduğu oranda başına geleni yaşayacak, kuşkum yok.

yaşayan görecek, tartışmak lüzumsuz.

tarih bunların örnekleriyle dolu.

Saray ve lüks makam otoları uçaklarını, iktidardakilerin çoğunun zenginden zengin olmasını falan koydum bir tarafa,

17 Aralık 2013, ayakkabı kutuları içinde bakan çocuklarının evlerinden, bir banka müdürünün evinden milyon milyon eurolar çıktı. Para sayma makinaları falan.

Siz o haberi kaçırdınız galiba?

Sonra da "hepsinin montaj olduğu iddia edilen" bir sürü tape dinledik.

Ama siz 17 Aralık 2013te olanları görmediyseniz, tapeleri de duymamışsınızdır di mi?

Neyse, ben haber vermiş olayım.

Back