- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
O meshur saati koluna saati bu arkadas takacakmis da yanlislikla digeri takmis :)
Evi soyulsa uzulmem daha bunlara.
ahahahaahha hahahahaha aayyy Sabah sabah cok iyi geldi bu espri, bacim tüm Avrupa 30 senedir biniyor buhizli trenlere.İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.
Bu asiri hizli tren Almanyada yok benim bildigim, bizimkiler hizli yavas tren bunun yaninda :)
Hakedene bir alkis yakisir her ne kadar muhalefet olunsada. Bence yani.
Iyi gülmeler size :)ahahahaahha hahahahaha aayyy Sabah sabah cok iyi geldi bu espri, bacim tüm Avrupa 30 senedir biniyor buhizli trenlere.
Ama tabi, gidilmeyen yer bilinmedigi icin, insanlarimizda kaniyor.
Link atmaniza gerek yok yukarda yazdim ne demek istedigimi. Hic binmemissin haberin yok demissiniz ya bu atip tutmak iste.Atik tutmuyorum, sen nerde yasiyorsun yurtdisinda hemen sana yollayayim linkleri, yani Almanya`da yasiyorsan almanca hemen sana su an yollamak istiyorum.
Süper
Bazıları hainlik şerefsizlik planları yaparken hayırlı güzel işler yapanlarda var hala
Allah ülkemizi milletimizi hainlerin alçakların şerrinden korusun
Link atmaniza gerek yok yukarda yazdim ne demek istedigimi. Hic binmemissin haberin yok demissiniz ya bu atip tutmak iste.
Evet olmasi gereken bu ve Erdoganla beraber oluyor yoksa olacagida yoktu.
Bu da gurur verici.
Okumaniz varsa diger bu konuda yazdigim mesajlari okuyun. ICE oldugunu dedim zaten.30 senedir Avrupada bu hizli trenler var adida ICE = Inter City Express, her yerde okuyabilirsiniz, herhalde Frost baska bir yerde yasiyorsun sen. Normalinde cocukken binmis olmaliydin.
Ne diyorsun sen, anlayamadim ?Hayal dünyanizdan realitiye davet ediyorum
Yaw arkadaş adamlar yapıyor ister binin ister yayan gidin tercih size kalmış
ama yılbaşında Nişantaşı Ankara istanbul bütün Türkiye süslense kutlamalar yapılsa
Sorun kalmaz sizin için
At arabasıylada gezsek olur ne lazım hızlı trenmiş havaalanıymış
Keşke İstanbul-Ordu arası da olsa, 14 saat çekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?