Süper
Bazıları hainlik şerefsizlik planları yaparken hayırlı güzel işler yapanlarda var hala
Allah ülkemizi milletimizi hainlerin alçakların şerrinden korusun
Şimdi vaktim yok canım müsait bi zamanda anlatsamBilet fiyatlarına bakarak uçağın daha uygun olduğunu söyleyebilirim.
Şu hainlerle şerefsizler kim ve ne planları var bir açıklasanız da aydınlansak. Gerçekten öğrenmek istiyorum hainleri ve alçakları, bir de planlarını.
Süper
Bazıları hainlik şerefsizlik planları yaparken hayırlı güzel işler yapanlarda var hala
Allah ülkemizi milletimizi hainlerin alçakların şerrinden korusun
Amin inşallahBazilari da caliyor ama calisiyorlar dimi ?
Allah ulkemizi hirsizlardan,ulkeyi soyup sogana cevirenlerden,calip cirpanlardan korusun.Amin.
He yaw he heBazilari da caliyor ama calisiyorlar dimi ?
Allah ulkemizi hirsizlardan,ulkeyi soyup sogana cevirenlerden,calip cirpanlardan korusun.Amin.
Hizli tren heryerde pahalidir, Almanyada da böyle kolay kolay binemiyorsun, cok erkenden rezervasyon yapinca belki.
Erken rezervasyon yapanlar icin cok uygun bir fiyat.
Helal olsun 13 saati 4 saatte.
Tebrik etmek gerekir
Neden hep sizin gibilerin üslubu böyle? Gerci balik bastan kokuyor imam o....ca cemaat boyle saapiyor isteHe yaw he he
Allah sizin gibilere ve sizin gibi düşünenlere akıl fikir versin
He yaw he he
Allah sizin gibilere ve sizin gibi düşünenlere akıl fikir versin
yolsuzlukta normal sauılmaya başladı artık yeterki tarafın olsun her şeyi aklanır..Şimdi vaktim yok canım müsait bi zamanda anlatsam
Sizide anlıyorum muhalif olmakda zor iş
yurt dışında bile pahalıymış..bzde hayli hayli pahalı olurTürkiye pahalı bir ülke..asgar ücretli rüasında bile binemezCok iyi olmus hakikaten. Ama sanirim fiyatlardan dolayı ben kullanamam
Hemi de hirsizlik ve yolsuzluk haftasında hizmete girmiş. Caliyoruz ama çalışıyoruz diyorlar zaar
Neden hep sizin gibilerin üslubu böyle? Gerci balik bastan kokuyor imam o....ca cemaat boyle saapiyor iste
en büyük havaalanıda yapılıyor,binemesen bile sevinebilirsin,sevinmek bedava bizdeBencede
İnsan muhalif olunca takacak kulp buluyor
Uçak bileti daha ucuz demiş bi arkadaş fiyatlardan haberi yok galiba
İnsan bazen gerçekten hayret ediyor
İnsanlar calisinca göze batiyor sanirim, bos bos otursalar belki bu kadar garip karsilanmazdi.Bencede
İnsan muhalif olunca takacak kulp buluyor
Uçak bileti daha ucuz demiş bi arkadaş fiyatlardan haberi yok galiba
İnsan bazen gerçekten hayret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?