Evet büyük güne az kaldı.
Heyecanım her geçen gün artıyor.
Burada bana yardımcı olan, karar verme sürecindeki sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Oralet , Poisa , Kalem81,Ayşegül41 ve şu an hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım sizi çok seviyorum.
Bu arada Doktorum Barış ÇAKIR
aYYYY çok sevindim leylacımmm,hadi hayırlısı tatlım gözün aydın kavuşuyosunnn sonundaaaaa
hadi gözün aydın leylacım sonunda seninde bekleyişin son buluyor
inşallah hayırlısıyla atlatırsın sende
Canim hayirlisi olsun, umarim coook memnun olursun, darisi benim basima :)
sanki kendim ameliyat olacakmışım gibi seviniyorum :)
birimiz daha portakallı greyfurtlu olacak ne güzel
ben hala limoncuklarımlayım ve umarım bende portakal greyfurt yaptırmaya cesaret edicem
:82:
Evet büyük güne az kaldı.
Heyecanım her geçen gün artıyor.
Burada bana yardımcı olan, karar verme sürecindeki sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Oralet , Poisa , Kalem81,Ayşegül41 ve şu an hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım sizi çok seviyorum.
Bu arada Doktorum Barış ÇAKIR
leylacımm cok sevindim senin adına :)
gercekten korkma.sedyeden de kaçmazsın sana zaten sakinleştirici vermiş olacaklar.ben sana bişey söyliyim bana regl olmak mı bu amelıyat surecı mı deseler amelıyatı secerım.gercekten reglden bıle daha rahat gectı benımkı :)
aynenn bu sekılde darısı başına
herşey gönlüne göre olsun.
vakit yaklaştıkça kendimi daha çok korkutuyorum sanki.inşallah dediğin gibi kolay olur tatlım
canım hayırlı olsun.. çok sevindim senin adına..ben de gün yaklaştıkça korkmaya başladım..:18 kadar konu okudum cesaretlendim,fotoğ.görerek imrendim... meme estetiği başlığı altında açılan bazı konularda olumsuz mesajları okudukça cesaretim kırıldı işh. hepimiz için hayırlısı olur...allah pişman etmesin.. okuduğumuz olumlu mesajalar gibi olumlu şeyler yazmayı nasip etsin allah bize işh...sevgiler canım
cnm hayırlısı olsun..başlığını görünce çok heyecanlandım ve hemen yazmak istedim..herşey çoookk güzel olacak hayatım..az kalmış gün saymaya başlıyoruz:))bende seni çok seviyorum cnm arkadaşım bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?