- Konu Sahibi Ecclicious
şimdi ben 72 kiloyum çok fazla değil ama sanki 72. boyun kaçtı ?Ozamanlar 72 kilo şişman,ezik ve yalnız bi kızdım.Mutsuzdum,hayattan hiç zevk almıyordum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi ben 72 kiloyum çok fazla değil ama sanki 72. boyun kaçtı ?Ozamanlar 72 kilo şişman,ezik ve yalnız bi kızdım.Mutsuzdum,hayattan hiç zevk almıyordum..
ben de 1.5 aylık hamileyim ve aşırı kilo alıcam diye çok korkuyorum çünkü zaten boyum uzun iyice dev gibi dolaşıcam ortalıklarda. hamile olduğumu öğrendiğimden beri tartıya bile çıkmıyorum. bebişim sağlıklı beslensin ama ben de fazla kilo almak istemiyorum. etrafımdan görüyorum doğumdan sonra kilo vermek gerçekten zor gibi geldi bana.eski elbiselerimin icine sigmak istiyorummama emzirmekten yememi kesemiyom hergun biraz mekik cekiyorum o kadar.bebisim8aylik 2 hafta sonra ise basliyorum iznim bitiyor insallah veririm dusunun 80 kiloyum 65 falandim ama 60 ta kalmak.istiyorum
hamilelikte insan cok acikiyor.Ancak kisiden kisiye kilo alimi degisiyor.Eger gece yemegi yersen cunku gecede mide acikyo cok kilo alirsin.Dogumdan sonrada sut icin kilo aliyosun.Yani cile bulbul cile.Ama cocuklarimiz saglikli olsunda.Suan vermeye calisiyorum sut verdigim icin yemege dayanamiyorumben de 1.5 aylık hamileyim ve aşırı kilo alıcam diye çok korkuyorum çünkü zaten boyum uzun iyice dev gibi dolaşıcam ortalıklarda. hamile olduğumu öğrendiğimden beri tartıya bile çıkmıyorum. bebişim sağlıklı beslensin ama ben de fazla kilo almak istemiyorum. etrafımdan görüyorum doğumdan sonra kilo vermek gerçekten zor gibi geldi bana.
Kiz kendi yasi geregi latife yapmis kelimelerle suslemis yazisini
Yok ben senden inceyim.yok agiz suyu akitacak bisey gormedim.Insanlar insanlari incitmek icin bahaneler arar olmus.
Tebrik ederim konu sahibi arkadasi cok guzel kilosunu vermis.
Hiç canını sıkma canım sabırlı ol, herşey düzelicek eğer inanırsan!!!
Benim zayıflamam çok ayrı zamanlarda oldu, annemi kaybettim 2 yıl önce .. onun etkisi büyükyü.
Genellikle akşamları pek yemek yemedim. Daha sağlıklı beslendim ve en önemlisi her gün yürüdüm. En az 1 saat kadar yürüdüm her gün. Bir aralar her gün 30-45 dk egzersiz yapıyordum. Pek anlatabileceğim birşey yok aslında nasıl bukadar çok zayıfladığımı inan hatırlamıyorum bile. Geçen yaz 64 kiloydum mesela. Aşık oldum,aşkıma karşılık bulamadım bi baktım yaza doğru 60 kiloyum.
ben de aynı durumdayım.80 le başladım,65 tim eskiden ve 60 olmak istiyorum.şu anda 78 e düştüm.inşallah devamı gelir.eski elbiselerimin icine sigmak istiyorummama emzirmekten yememi kesemiyom hergun biraz mekik cekiyorum o kadar.bebisim8aylik 2 hafta sonra ise basliyorum iznim bitiyor insallah veririm dusunun 80 kiloyum 65 falandim ama 60 ta kalmak.istiyorum