• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 haftalik hamilelik doktor kiz dedi

prensescasper

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
47
11
18
43
Merhaba arkadaşlar 13 haftalik hamileyim doktor ben söyleyeyim ama sen inanma dedi cinsiyeti nin kız olduğunu söyledi acaba dogrumu dur Sizinkiler bu tarihlerde söyledimi söylediyse tahmini tuttumu çok merak ettim:)

Merhaba arkadaşlar 13 haftalik hamileyim doktor ben söyleyeyim ama sen inanma dedi cinsiyeti nin kız olduğunu söyledi acaba dogrumu dur Sizinkiler bu tarihlerde söyledimi söylediyse tahmini tuttumu çok merak ettim:)
cok erken soylemıs canım ya kız dıye kendını kaptırma hemen belkıde erkektır
16.haftada cındıyet ıcın gıtmıstım v

cok erken soylemıs canım ya kız dıye kendını kaptırma hemen belkıde erkektır
16.haftada cındıyet ıcın gıtmıstım v
Sen inanma yinede ama kıza benziyor dedi ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum tabiki Rabbim akıl sağlığı beden sağlığı yerinde hayırlı evlat versin ama öyle söyleyince merak ettim bende acaba bu tarihlerde doktorlari tahmin edip doğru çıkan arkadaşlar varmı diye:)

internetten cinsiyet gelişimini araştırırsan belli bir haftaya kadar söylenen hiçbir cinsiyette kesinlik olmadığını ve doktorların yorumlamasının çok zor olacağını görürsün. ancak ve ancak sen kan vereceksin de bebeğin kromozomlarına bakacaklar da öyle anlaşılacak bu kadar erken.

internetten cinsiyet gelişimini araştırırsan belli bir haftaya kadar söylenen hiçbir cinsiyette kesinlik olmadığını ve doktorların yorumlamasının çok zor olacağını görürsün. ancak ve ancak sen kan vereceksin de bebeğin kromozomlarına bakacaklar da öyle anlaşılacak bu kadar erken.
Yani cinsiyetini söylemesi için çokmu erken..

Back