13 GÜNLÜK İŞVEÇ DİYETİ

aazra

Başlangıç: 59 .5 Güncel :58,0 Hedef: 52
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
1.895
8.659
158
Merhaba yarın itibari ile 13 günlük programa başlayacağız kamu kurumu çalışanıyız ofis ortamında nasıl olacağını göreceğiz birlikde :)

ölçümlerimi ve kilomu yarın sabah gireceğim başlamak isteyen varsa bize katılabilir hergün görselli olarak paylaşmaya çalışacağım destek önemli bu süreçde inşallah beraber olacak kişiler buluruz.

Hangi diyet bu bildiğimiz isveç diyetimi hatta canan karatay diyetine yakin olan diyetimi?

1. Gün: Başlangıç

İsveç diyeti ile zayıflayanlar
ilk günlerinde aşağıdaki besin değeri yüksek gıdaları tüketiyor.

Sabah: 1 fincan kahve (şekersiz, sütsüz)

Öğle yemeği: 2 yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates

Akşam: 1 biftek (200 gram), zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. Gün: Yoğurdu Unutmayın

Sabah: 1 fincan kahve

Öğle yemeği: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt

Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. Gün: Kepekli Ekmeği Es Geçmeyin

Sabah: 1 fincan kahve, 1 tereyağlı kepekli ekmek

Öğle yemeği: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve

Akşam: 2 yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. Gün: Mideniz Küçülüyor

İsveç diyeti
yaparken dördüncü gün vücut bu yeni diyet programına alışmaya başlar ve daha az acıktığınızı fark edersiniz.

Öğle yemeği: 1 yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram süzme peynir

Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

5. Gün: Limon İştahınızı Kesiyor

Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)

Öğle yemeği: Haşlanmış yağsız balık (limon ve tereyağı ile 200 gram)

Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. Gün: Tavuk Göğsünü Ekleyin

Öğle yemeği: 2 yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç

Akşam: Tavuk göğsü (200 gram), salata

7. Gün: Izgara Eti Unutmayın

Sabah: Şekersiz çay, 1 tereyağlı kepekli ekmek

Öğle yemeği: Izgara et (200 gram), taze meyve

Akşam: Hiçbir şey

Bir haftalık diyet programı sonlanırken kalan 6 gün çok daha kolay kilo verebileceğinizi göreceksiniz ve gözle görülür sonuçları artık sadece siz değil çevrenizdekiler de fark edecek!

8. Gün: Yolu Yarıladınız

Öğle yemeği: 2 yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates

Akşam: 1 adet biftek (200 gram), zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

9. Gün: Salatanızı Seçin

Öğle yemeği: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt

Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. Gün: Sebze Günü

Öğle yemeği: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve

Akşam: 2 yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

Zayıflamak için harcadığınız çabaya değdiğini gördüğünüz bu son günlerde eskisi kadar fazla yemek istemediğinizi anlayacaksınız. Diyet bittiğinde de hacmi küçülen mideniz eski büyük porsiyonlu sofralarınızı aramayacak!

11. Gün: Kahveyle Uyanın

Öğle yemeği: 1 yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram beyaz peynir

Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

12. Gün: Hem Balık Hem Biftek

Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)

Öğle yemeği: haşlanmış yağsız balık (limon ve tereyağı ile 200 gram)

Akşam: 1 adet biftek (200 gram), salata ve brokoli

Dünyanın dört bir yanında İsveç diyeti yapanlar, bu beslenme düzeninin çok etkili, hızlı ve devamlı sonuçlar verdiğini söylüyor. Siz de eğer “bu kilolara veda etmek istiyorum” diyorsanız hızlı bir giriş yapıp yağ depolarınızı şaşkına döndürebilirsiniz! Onları hiç beklemedikleri anda yakalayın!

13. Gün: İsveç Diyeti Bitiyor

Öğle yemeği: 2 yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç

Akşam: tavuk göğsü (200 gram), salata.

Şimdiye kadar diyet tatlı diye tutturup sizi buzdolabına koşturan, “ama diyet ürün zaten…” diyerek vicdanınızı rahatlatan iştahınızı susturun! İsveç diyeti sayesinde özellikle limon ve kahvenin iştah kesici özelliği ön plana çıkacak ve geceleri kalkıp abur cubur tüketmek hiç içinizden gelmeyecek!

Diyet hikayenizi bizimle paylaşmayı ve başkalarına ilham vermeyi unutmayın.

Hangi diyet bu bildiğimiz isveç diyetimi hatta canan karatay diyetine yakin olan diyetimi?
listeyi paylaştım ergenmlik döenminde bu listenin 7 günlük olanını yapmıştım güzelde vermiştim ve almamıştım şimdi pandemi sonrası alınan kilolar için 13 günlük başlayacağım

Anladım.. ben zaten isveç diyetini biliyorum cunki ben 7 sene isvecte yaşadım orda öğrendim zaten.. aslında adına Lchf (Low carb high fat) diyorlar az karbonhidrat yüksek yağ oranı şeklinde ve genelde süt ürünleri doğal yağlar ve tereyağlar bol miktarda ve yumurta bolca tüketiliyor yani bunların bir sınırı yok bu bildiğim diyette.. zaten yağ oranı yüksek olunca fazla doyurucu olduğu için kısa zamanda az yemiş oluyorsun ve yağlar eriyor gidiyo karbonhidrat az alındığı içinde zarar vermiyor ama kesinlike ekmek filan yasak her türlü bu diyetin kendi özel ekmek tarifleri var .. belkide senin dediğin başka bir diyettir ama isveç diyeti değince aslı budur.

Senin listen diyete uygun zaten sadece yumurtaya sınırlandırma yaptığın için açıklamak istedim aslında normalde diyet listen güzel bence .. ama ben kahveyi sütsüz hayatta içemem mesela

Son düzenleme:
türkiyede bilinen adı ile paylaşım yaptım liste bu şekilde var her sitede sayfada kilo berdiriyor daha önce yaptıgım içn biliyorum ondan her bu post açıldıgında işveçde böyle diyet yok biri çıkıyor :)) biliyorum bizdeki adı ve netteki listesi bu şekilde olan diyet deyim siz anlayın :)

Senin listen fiyata uygun zaten sadece yumurtaya sınırlandırma yaptığın için açıklamak istedim aslında normalde diyet listen güzel bence .. ama ben kahveyi sütsüz hayatta içemem mesela
türk kahvesi ilede yapabilirsin ama filtre kahve daha tok tutuyor gibi geldi bana kahve ne tok tutarsa işte

Aah Anladim canim tamam kusura bakma vallah kendim bizzat bildiğim için atladım yoksa senin diyet listen çok güzel vallah ben beğendim baya.. bir ara bende yapabilirim yada bazı fikirlerini diyetimde kullanabilirim Allah razı olsun emek verdin paylaştın insallah şifa olur sana ve yapan herkese

türk kahvesi ilede yapabilirsin ama filtre kahve daha tok tutuyor gibi geldi bana kahve ne tok tutarsa işte

Işte ben hiç kahve içemiyorum anca sütle başka içemiyorum yoksa çok iyi aslında kahve zayıflatır ya.. ama işte sütlü anca

Merhaba internetteki kaynaklarda sabah kahveyle birlikte bir adet küp şeker tüketilmesi gerektiği yazıyor ama sizin listenizde yok. Uyarladınız mı yoksa bu şekilde mi öğrendinz?
Normalde şeker tüketmediğim için soruyorum, sabahları kıtır kıtır şeker yemek midemi bulandırıyor.

ya profil resminize bayildim burhan altintop hayrani olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…