listeyi paylaştım ergenmlik döenminde bu listenin 7 günlük olanını yapmıştım güzelde vermiştim ve almamıştım şimdi pandemi sonrası alınan kilolar için 13 günlük başlayacağımHangi diyet bu bildiğimiz isveç diyetimi hatta canan karatay diyetine yakin olan diyetimi?
türkiyede bilinen adı ile paylaşım yaptım liste bu şekilde var her sitede sayfada kilo berdiriyor daha önce yaptıgım içn biliyorum ondan her bu post açıldıgında işveçde böyle diyet yok biri çıkıyor :)) biliyorum bizdeki adı ve netteki listesi bu şekilde olan diyet deyim siz anlayın :)Anladım.. ben zaten isveç diyetini biliyorum cunki ben 7 sene isvecte yaşadım orda öğrendim zaten.. aslında adına Lchf (Low carb high fat) diyorlar az karbonhidrat yüksek yağ oranı şeklinde ve genelde süt ürünleri doğal yağlar ve tereyağlar bol miktarda ve yumurta bolca tüketiliyor yani bunların bir sınırı yok bu bildiğim diyette.. zaten yağ oranı yüksek olunca fazla doyurucu olduğu için kısa zamanda az yemiş oluyorsun ve yağlar eriyor gidiyo karbonhidrat az alındığı içinde zarar vermiyor ama kesinlike ekmek filan yasak her türlü bu diyetin kendi özel ekmek tarifleri var .. belkide senin dediğin başka bir diyettir ama isveç diyeti değince aslı budur.
türk kahvesi ilede yapabilirsin ama filtre kahve daha tok tutuyor gibi geldi banaSenin listen fiyata uygun zaten sadece yumurtaya sınırlandırma yaptığın için açıklamak istedim aslında normalde diyet listen güzel bence .. ama ben kahveyi sütsüz hayatta içemem mesela
Aah Anladim canim tamam kusura bakma vallah kendim bizzat bildiğim için atladım yoksa senin diyet listen çok güzel vallah ben beğendim baya.. bir ara bende yapabilirim yada bazı fikirlerini diyetimde kullanabilirim Allah razı olsun emek verdin paylaştın insallah şifa olur sana ve yapan herkesetürkiyede bilinen adı ile paylaşım yaptım liste bu şekilde var her sitede sayfada kilo berdiriyor daha önce yaptıgım içn biliyorum ondan her bu post açıldıgında işveçde böyle diyet yok biri çıkıyor :)) biliyorum bizdeki adı ve netteki listesi bu şekilde olan diyet deyim siz anlayın :)
türk kahvesi ilede yapabilirsin ama filtre kahve daha tok tutuyor gibi geldi banakahve ne tok tutarsa işte
inşallah kendine uygun diyet bulursun canımIşte ben hiç kahve içemiyorum anca sütle başka içemiyorum yoksa çok iyi aslında kahve zayıflatır ya.. ama işte sütlü anca
Merhaba internetteki kaynaklarda sabah kahveyle birlikte bir adet küp şeker tüketilmesi gerektiği yazıyor ama sizin listenizde yok. Uyarladınız mı yoksa bu şekilde mi öğrendinz?
Normalde şeker tüketmediğim için soruyorum, sabahları kıtır kıtır şeker yemek midemi bulandırıyor.
ya profil resminize bayildim burhan altintop hayrani olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?