13 günlük bebeğimin vucuduna bakin:(

ANNe sütünden kaynaklı benim bebeğimin yüzünde böyle sivilcemsi yağlı şeyler çıkmıştı çocuk dr anne sütünden demişti.kendkliginden geçer bisey yapmaya gerek yok demişti ve gecti.acaba buDa öyle biseymiki,dr hiç bi islem yapmadan niye yollar ki eve.

Hayir ama çok özen gösteriyorum şampuanı deterjanı hepsi özel bnde çok şaşırdım neden böyle oldu
Özel derken? Ne kullanıyorsunuz? Piyasada bebe şampuanı diye satılanların çoğunda sentetik parfüm var. Siz kendi kıyafetlerinize yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Evetse bence teşhis koyulana kadar yumuşatıcı ya da bebeğe sürdüğünüz her türlü şampuan ıslak mendil ve temizleyiciyi de bırakın.

Yün veya triko giyiyor mu? Yün yelek bile olsa cildine değmesin

Evet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diye
Vücut ısısını ölçün genelde sizden sadece bir kat fazla giyinmesi yeter diye öneriliyor YouTubedan vs yenidoğan nasıl giydirilmeli izleyin doktor yayınları oluyor
Başka doktora götürdünüz mü? Ne dedi

Oy kuzum benimmm çok geçmiş olsun bilgim yok konu üstte kalsın

Nasıl oldunuz bende merak ettim bizi bilgilendirin doktora gittiniz mi ?

Fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla püstüler melanozise benziyor. Yenidoğanlarda görülen geçici döküntülerden bir tanesi. Kendiliğinden geçer sadece geçtikten sonra bir süre ciltte koyu renkli lekeler bırakabiliyor.

Oğlumun yüzünde de vardi. Doktor anneden gelen hormonlardan dolayı sivilce olmuş demisti. Zamanla bitti. Ama sizin bayağı yaygın duruyor. Cilt doktoru daha iyi bilebilir sanki

Kendiliğinden geçen döküntüye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…