- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.981
- 598
- 35
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
özel çocuk doktora neden götürmüyorsun kiMaalesef hiç birsey söylemedim geri gönderdi devlet doktoru olunca böyle oluyor işte insanın hayatıyla oynuyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel çocuk doktora neden götürmüyorsun kiMaalesef hiç birsey söylemedim geri gönderdi devlet doktoru olunca böyle oluyor işte insanın hayatıyla oynuyorlar
Maddi durumu yoktur belkideözel çocuk doktora neden götürmüyorsun ki
Özel derken? Ne kullanıyorsunuz? Piyasada bebe şampuanı diye satılanların çoğunda sentetik parfüm var. Siz kendi kıyafetlerinize yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Evetse bence teşhis koyulana kadar yumuşatıcı ya da bebeğe sürdüğünüz her türlü şampuan ıslak mendil ve temizleyiciyi de bırakın.Hayir ama çok özen gösteriyorum şampuanı deterjanı hepsi özel bnde çok şaşırdım neden böyle oldu
Vücut ısısını ölçün genelde sizden sadece bir kat fazla giyinmesi yeter diye öneriliyor YouTubedan vs yenidoğan nasıl giydirilmeli izleyin doktor yayınları oluyorEvet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diye