- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 13
- 25
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
-
Öyle yapacam zaten canm bugün götürdüm doktor kendisi bile şaşırdı ama hiç birsey yapmadım daha fazla olursa getir dediCanım benim kıyamam ya lütfen acile götürün ya da başka bi çocuk doktoruna götürün. Bu haldeyken tek bir doktor birşey yapmadı diye neden bekliyorsunuz.
Özel olması önemli değil hiç kullanmamak ilk ay daha önemliHayir ama çok özen gösteriyorum şampuanı deterjanı hepsi özel bnde çok şaşırdım neden böyle oldu
Sıcaktan isilik oluyor bebeklerde ama bu isilik değil. İltihaplı bir şey yani nasıl eve göndermiş anlamadım.Ne sacma iş?? Sıcaktan cıktıysa sıcaktan oldugunu anlar bu ne boyle artarsa getir ne . Sehirde 1 tane mı dr var. Hayret bişey cok kızdım dr una
Bu aşırı sıcağa bağlı gibi gün aşırı banyo yaptırın ve çocuğu az ince giydirin …Evet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diye
Şakamı ya daha nekadar ilerlicek yarası acilen başka doktora götürün çocugu yazık günah oldugunuz şehrin acil servisine gidin gerekirse hemde hemen.
Yani şöyle soylim doktorlar fazla sıkı giydirmeye kızıyorlar evinizin ısısı nasıl bilemem ama kendi vucudunuz ne ise onun ki de öyle düşünün sadece ince bir battaniyeye sarmaniz yeterli olacaktır yani kendi giyiminizden bir tık kalın. Muhtemelen sıcakta o kabartilar artacaktır .tabi bir anne olarak siz daha iyisini bilirsinizEvet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diye
Yeni doğan bebekte yün kazak var bence aşırı sıcaktan çocuk pişti …. Krem lazım, banyo lazımSıcaktan isilik oluyor bebeklerde ama bu isilik değil. İltihaplı bir şey yani nasıl eve göndermiş anlamadım.
İlk 2 ay sadece suyla yıkadım en ufak temiz içerikte olsa sampuan sürmedim. Tazecik ciltleri hemen Kotu olurlarÖzel olması önemli değil hiç kullanmamak ilk ay daha önemli
Hava soğuk ama evde petek yok mu sıcak değil mi eviniz? O zaman dışarda isterse kar yağsin lütfen aşırı kalın giydirmeyin bebekleriEvet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diye
Evet ben ilk banyoda şampuankullandım egzama yaptı hemen kestim uzun bi süre kullanmadım kıyafetlerinide sadece suyla yıkıyordum. Leke varsa onu elimde cıkarıp makineye atıyordum. Bunlara rağmen cok uğraştırdı beni oğlumun cildi.İlk 2 ay sadece suyla yıkadım en ufak temiz içerikte olsa sampuan sürmedim. Tazecik ciltleri hemen Kotu olurlar
Eğer öyleyse evet sık sık duş aldirilmasi lazım, doktorun krem bir şey yazması lazım.Yeni doğan bebekte yün kazak var bence aşırı sıcaktan çocuk pişti …. Krem lazım, banyo lazım
Canım bebişini iyi bir çocuk doktoruna götür gerekirse özele götür eşinle birlikte iltihap gibi birşey bu sanki allerji de olabilir kiyafetlerini ne ile yikiyorsunuz birşey etkilemiş çocuğu belliki
Ya doktor ne olduğunu anlamadı mı nasıl bir çocuk doktoru krem demi vermediVücudunu komple sarmış sürekli ağlıyordoktor birsey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?