- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 13
- 25
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
-
Acil doktora götürün neyi bekliyorsunuz
Bugün götürdüm doktor daha çok olursa getir herhangi birsey yapmadiAcil doktora götürün neyi bekliyorsunuz
Cocuk dr una goturmedıysen ona gotur tabi ki. Normal dr a değilArkadaşlar 13 gün önce normal doğum yaptım ve bir kaç gündür bebeğimin vücudunun her yerinde bu tür sivilceler çıktı doktora götürdüm doktorda baya şaşırdı sonra götür daha kötü olursa getir dedim tedirgin oldum lütfen bilginiz varsa yardım edin neden olabilir
Lütfen başka bi doktora daha götürün iltihaplı bunlar sarar vücudunu acı verir bebegeArkadaşlar 13 gün önce normal doğum yaptım ve bir kaç gündür bebeğimin vücudunun her yerinde bu tür sivilceler çıktı doktora götürdüm doktorda baya şaşırdı sonra götür daha kötü olursa getir dedim tedirgin oldum lütfen bilginiz varsa yardım edin neden olabilir
Çocuk doktorunu götürdümCocuk dr una goturmedıysen ona gotur tabi ki. Normal dr a değil
baska bi doktora goturmelisiniz. Banyo yaptirdinizmiBugün götürdüm doktor daha çok olursa getir herhangi birsey yapmadi
O nasl doktor ya nedenini bile söyleyememiş bunu dinleyip nasıl geri geldiniz başka biyere götürünBugün götürdüm doktor daha çok olursa getir herhangi birsey yapmadi
Vücudunu komple sarmış sürekli ağlıyorLütfen başka bi doktora daha götürün iltihaplı bunlar sarar vücudunu acı verir bebege
Off canım benim yaVücudunu komple sarmış sürekli ağlıyordoktor birsey yapmadım
Maalesef hiç birsey söylemedim geri gönderdi devlet doktoru olunca böyle oluyor işte insanın hayatıyla oynuyorlarO nasl doktor ya nedenini bile söyleyememiş bunu dinleyip nasıl geri geldiniz başka biyere götürün
Öyle yapacam zatenOff canım benim ya
Öyle doktorun benAllah aşkına yarın başka biyere götürün
Ne sacma iş?? Sıcaktan cıktıysa sıcaktan oldugunu anlar bu ne boyle artarsa getir ne . Sehirde 1 tane mı dr var. Hayret bişey cok kızdım dr unaÇocuk doktorunu götürdüm
Bebeğinizi çok sıkı mi giydiriyorsunuz sıcaktan olabilir böyle durumlar evde kendiniz nasıl giyiniyorsaniz onu da öyle giydirin ve ince bir battaniyeye sarın bebek bu üşür diye sarıp sarmalamayin
Hayir ama çok özen gösteriyorum şampuanı deterjanı hepsi özel bnde çok şaşırdım neden böyle olduŞampuan? Havlusunun kıyafetinin nevresiminin Deterjanı? Sizin üstünüzdeki kıyafetlerin deterjanı? Kucağına alan birinin parfümü? Fazla kalın giydirme? Bunları gözden geçirdiniz mi?
Evet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diyeBebeğinizi çok sıkı mi giydiriyorsunuz sıcaktan olabilir böyle durumlar evde kendiniz nasıl giyiniyorsaniz onu da öyle giydirin ve ince bir battaniyeye sarın bebek bu üşür diye sarıp sarmalamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?