• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 günlük bebeğimin vucuduna bakin:(

ayoyamoannesi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
170
8
13
25
Screenshot_20221123-210313_WhatsApp.jpg

Arkadaşlar 13 gün önce normal doğum yaptım ve bir kaç gündür bebeğimin vücudunun her yerinde bu tür sivilceler çıktı doktora götürdüm doktorda baya şaşırdı sonra götür daha kötü olursa getir dedim tedirgin oldum lütfen bilginiz varsa yardım edin neden olabilir :(

Arkadaşlar 13 gün önce normal doğum yaptım ve bir kaç gündür bebeğimin vücudunun her yerinde bu tür sivilceler çıktı doktora götürdüm doktorda baya şaşırdı sonra götür daha kötü olursa getir dedim tedirgin oldum lütfen bilginiz varsa yardım edin neden olabilir :KK43:
Cocuk dr una goturmedıysen ona gotur tabi ki. Normal dr a değil

Arkadaşlar 13 gün önce normal doğum yaptım ve bir kaç gündür bebeğimin vücudunun her yerinde bu tür sivilceler çıktı doktora götürdüm doktorda baya şaşırdı sonra götür daha kötü olursa getir dedim tedirgin oldum lütfen bilginiz varsa yardım edin neden olabilir :KK43:
Lütfen başka bi doktora daha götürün iltihaplı bunlar sarar vücudunu acı verir bebege

Cok mu kalin giydiriyorsunuz sicaktan olabilir. Yediginiz seylere alerjisi olabilir. Sut ve sut urunlerini, yumurtayi, et ve tavugu yemeyi birakin bir sure. Ve yarin tekrar doktora gidin. Ya da simdi buyuk bi hastanenin aciline gidin. Sabunsuz bany yaptirin.

Bebeğinizi çok sıkı mi giydiriyorsunuz sıcaktan olabilir böyle durumlar evde kendiniz nasıl giyiniyorsaniz onu da öyle giydirin ve ince bir battaniyeye sarın bebek bu üşür diye sarıp sarmalamayin
Evet biraz sıkı giydiriyorum havalar soğuk olduğu için bide daha yeni doğan bebek olduğu için hastlanmasin diye

Back