13 Aydır evliyiz ama ilişkiye giremedik(Cinsellik bölümünde açamadım)

Ne akımı arkadaşım,ne diyorsun sen? Bilmem kaç yaşındayım evli ve çocukluyum. 18 yaşında sevgilimle sevişirim modunda değilim. Cinsellik evliliğin temel taşlarındandır ve bana göre evlenmeden önce yaşanmalıdır. Belki hiç uyum yok aramızda nasıl anlayabilirim? Evlendikten sonra bunu anlasam ne olacak? Bu benim görüşüm ve yaşam tarzım. Dini bilgimde yeterince mevcut kendinizi yormanıza değmedi yani.

y
yalnız ben bunu bir kadının yorumuna yazdım sizin söylediğinizle ne alaka bu kişinin kendi tercihi ayrıca konuyu açan çözüm arıyor beni boşayın mı diyor ne tuhaf insansınız kardeşim ya

Yorumları kötü içerik yapmalısınız hayatım, hangi topikte kim ne yazmış takip etmemiz zor, en temizi basın kötü içeriklere inceleyelim, kurallara aykırı yorumlara uyarı verelim

Öyle yapılması gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın tamamdır.İlginize teşekkürler sevgiler..

Yahu arkadaşım tamamen psikolojik. Ayrıca adam belki doğru yere girmeyi bile beceremiyor. Bu kadar kafaya takmayın. "Kafaya takma demek kolay "diyeceksiniz hemen söyleyeyim aynısını yaşadık. Hem de evlenmeden önce. Ben nasıl olsa evli değiliz diye kafaya takmiyordum. O da benim sorun etmediğimi görünce psikolojisi rahatladı birkaç aya olay çözüldü. Bence bir tatile çıkın sadece sevişmek için sevisin ya da birlikte yogaya fln başlayın. Gerçekten kafaya takmayınca geçecek. Bu arada bunları yaşadığım adamla da evlendim. Evlenmesem de sorun değildi. Çünkü ilk onla yapmayı kafaya koymuştum. ..

Öyle yapılması gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın tamamdır.İlginize teşekkürler sevgiler..
Rica ederim, tenkit gibi algılamayın sakın, cidden kırmak için demedim, kötü içerikler bizim gözümüz kulağımız gibi, bildirirseniz daha iyi oluyor manasında yazmıştım.
Bizden de sevgiler

Dini içerik yasak Mune

Bu %90 gibi über istatistik sonuçlara ne yapıp ulaşıyosunuz sorabilir miyim?

Dini içerik yasak ayrıca kimsenin sizin fetvanıza ihtiyacı da yok. Bin kere söylemek mi gerek?

Evlendikten sonraki oldu bu durum yoksa öncede var miymiş esinizde

Evlendikten sonraki oldu bu durum yoksa öncede var miymiş esinizde