13 Aydır evliyiz ama ilişkiye giremedik(Cinsellik bölümünde açamadım)

esiniz evlenmeden evvel bakir miydi?
belki hic deneyimi olmadigi icin psikolojik olarak sertlesmeyi koruyamiyordur, durum fizyolojik degildir.

13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.

Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım )

iyi de sorun senin değil. Adamda sorun var ve sen denemedik şey bırakmamışsın, düşünüyorum da yapay penis alıp getirip de üstümde deneyen adamı boşarım ben yeminim olsun. Böyle çirkin bir şey ne gördüm ne duydum, tövbeler olsun.
Adama ilaç fayda etmiyorsa cinsel terapi alsın. Var böyle merkezler.

evlenmeden önce bilmiyorsa mastürbasyondan dır..
başka doktora gidin.
kendinizde de abuk subuk şeyler denemeyin.

Eşiniz bu sorunla ilgili doktora göründü mü peki
Edit : pardon doktorlar herşey yolunda demişler o zaman psikolojik muhtemelen

sevdiği adamın sorunu var diye sevişip olmadın sen deyip bıraksın mı yani tuhaf bir yaklaşım.
Ogrenip oyle evlenseydi her sey farkli olurdu.
Kadin versiyonu vajinismus oldugunu saklayarak evlenmek olabilir mesela. Etik mi? Hayir.
Ayrica sevdigimiz adamla sevisemeyeceksek geri kalan her sey anlamsizlasir. Evlilik, ureme ihtiyaci vs. Cunku evliligin yuzde bilmem kaci sevismektir.

Adam hayatında hiç mi sertleşmemiş, mastürbasyon da mı yapmamış? nasıl olabilir böyle bir sorun? Eğer kendi kendine sertleşebiliyor ama sizinleyken sertleşemiyorsa ya psikolojiktir ya da bambaşka ve sizin çözemeyeceğiniz bir sorun vardır maalesef.

Sorun varsa bile o sorun ortadan kalksa da bu psikolojide durum duzelmez. Kesinlikle psikolog destekli tedavi oneririm.esinizin Özgüvenini de tekrar kazanmasi lazim ki bu durum evliliginizde buyuk sorunlar acabilir. Allah yardimciniz olsun

b
bu sizin fikriniz tabi bir şey diyemem ama cinsellik dışı her şeyi anlamsız kılmak kadar saçma bir düşünce olamaz üzgünüm illa ki cinsellik ilerde bitecek ee boşanıyor mu insanlar sanki neyse dediğim gibi sizin düşünceniz

25 yasindan itibaren sevisememekle 60 yasinda cinselligin bitmesi cok farkli.