Eşim belki bunlarla vajina genişlerse bu sertlik yeter de beraber okabiliriz diyor.
Sabah uyandığında çadır kuruyorsa sıkıntı yoktur psikolojiktir utanıyordur ilişki esnasında.Çadır kurmadan uyanıyorsa sorun fizyolojiktir.
Tövbe Yarabbi neler yazdım böyle
sevdiği adamın sorunu var diye sevişip olmadın sen deyip bıraksın mı yani tuhaf bir yaklaşım.Hep diyorum evleneceginiz adami sevismeden secmeyin diye. Gecmis olsun.
Arkadaşlar sertleşme tam olmuyor ama boşalma olabiliyor. O da böyle bir problemi olduğunu evleninceye kadar bilmiyordu. Doktorlar herşey yolunda diyor olmuyor. Sizinde dediğiniz gibi bir de psikoloğa gitmek gerekecek sanırım.
Ben olsam saç spreyi sıkarım, her şeyi sertleştiriyor Allah'ıma kitabıma..
Ogrenip oyle evlenseydi her sey farkli olurdu.sevdiği adamın sorunu var diye sevişip olmadın sen deyip bıraksın mı yani tuhaf bir yaklaşım.
bu sizin fikriniz tabi bir şey diyemem ama cinsellik dışı her şeyi anlamsız kılmak kadar saçma bir düşünce olamaz üzgünüm illa ki cinsellik ilerde bitecek ee boşanıyor mu insanlar sanki neyse dediğim gibi sizin düşüncenizOgrenip oyle evlenseydi her sey farkli olurdu.
Kadin versiyonu vajinismus oldugunu saklayarak evlenmek olabilir mesela. Etik mi? Hayir.
Ayrica sevdigimiz adamla sevisemeyeceksek geri kalan her sey anlamsizlasir. Evlilik, ureme ihtiyaci vs. Cunku evliligin yuzde bilmem kaci sevismektir.
25 yasindan itibaren sevisememekle 60 yasinda cinselligin bitmesi cok farkli.b
bu sizin fikriniz tabi bir şey diyemem ama cinsellik dışı her şeyi anlamsız kılmak kadar saçma bir düşünce olamaz üzgünüm illa ki cinsellik ilerde bitecek ee boşanıyor mu insanlar sanki neyse dediğim gibi sizin düşünceniz