13 ayda 54 kilo verdim!!

Tesekkurler 7 takimdayim ins bu sefer olucak ama gercekden yazinizi okuyub cok duygulandim .Beni anlatiyormussunuz gibi hiss ettim
Hah işte bir takımda olmana sevindim insan ister istemez sorumlu hissediyor başarılar dilerim tatlım.

canım kararlılık,azim,istikrar,sabır örneği hikayeni keyifle okudum,ne mutlu sana,örnek alınacak büyük bir başarıyı sadece kendi çabanla,sonuna kadar hakederek elde etmişsin,yeni bir insan yaratmışsın,kutluyorum seni

Boyum 1.60 canım ya 5 6 kg verebilsem aslında basenlerim çok var onlar biraz gitse süper olacak
Gider tatlım ya bir diyet programın varmı?
O kadar emek verdınkı ne kadar övunsen hakkın
Sağol güzeliiim.
Çok teşekkürler bunu en çokta takımım sayesinde yaptım..

Onlara co kizmistim o zaman.
Ama şimdi görsem tesekkur ederim.
Son damla onlarmis.
Sende harika gidiyorsun sakin pes etme.
Olanı değil beğendiğini giymek muhteşem bir duygu.
Muskammm bende okurken duygulandım.
Sen harika bir kadınsın.Sende bu azim ve kararlılık olduğu sürece bir daha kilo almayacacaksın.Emin ol.
Hiç kolay olamayan bi başarı elde ettin ve bence sonuna kadar da hakettin. hayatın boyunca hep beğendiğini giyecek ve hep çok mutlu olacaksınn.
Senii seviyoruuzz
.

tebrik ederim harikasınız.. maşallah

Canım benim ne güzel sözler bunlar bende sizi çok çok çok seviyorum

O zaman sadece suyu çoğalt ve akşam öğününden ekmek pilav ve makarnayı çıkart yeter tatlım.
Çok sagol canım bu dediklerini yapmaya calışacagım. Azmin be başarın için seni tebrik ederim bundan sonraki hayatında ailenle sevdiklerinle saglıklı huzurlu fit bir hayatın olur inşallah

Sevalim en yakın zamnda seninde başarı hikayeni okumak istiyoruzz.Sende aklına koyunca yapacak bi insansın.Sadece inan....

Kaçıncı bebeğin ki??
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…