13 ayda 54 kilo verdim!!

Teşekkürler canım yuruyusu bırakmam hala günde iki saat yürüyüş yapıyorum.

Erkekler ses etmese de kilolu kadınlardan hoşlanmazlar. Yani ben bayan olduğum halde beğenmiyorum. İnsan bunu tabi ki başkaları için değil kesinlikle kendi için yapmalı.. Başarılı bir hikaye.. İnşallah bu şekilde devam edersiniz.

di
diyete başladığınız kilolardayımpek çok denemem oldu ama motivasyonumu sürdürmeyi başaramadım biir türlü.

muska77 Merhaba
Öncelikle tebrik ediyorum seni. Yazında bahsettiğin insanlar için çok kolay, senin, benim veya bir başkası için çok zor bir süreci tamamladın. Bunu başaran istisnasız herkesin bu hayatta istediği herşeyi yapabileceğine inanıyorum. Umarım hayatın boyunca sağlıklı, mutlu bir hayat yaşarsın. Tecrübe ile sabittir ki buradan kopmamak koruma için çok önemli. Bende burada 35 kilo verip kilo verme serüvenine ara verip hepsini geri alıp üstüne koyup tekrar ve son kez vermeye çalışan biriyim.
"Ben kilo vereceğim" dediğinde bir çok insan içinden "hadi oradan!"dedi, değil mi? Onların hepsi şuan iraden karşısında kıskançlıktan çatlıyorlar.

Ay bir şey soracağım. Sarkma, çatlak vs durumları oldu mu? Nasıl başa çıktın paylaşır mısın? Ben 35 kilo verdiğimde çok moralim bozulmuştu sanırım beni demoralize eden buydu. Bu kader arkadaşını aydınlatman dileğiyle...

Sağlıklı günler.

hikayenizden ,başarınızdan, azminizden çok etkilendim,çok çok tebrik ediyorum
darısı hepimizin başına inşallah,tüm hayatınız boyunca istediğiniz kiloda kalmanız temennisiyle tekrar kocaman tebrikler

di

diyete başladığınız kilolardayımpek çok denemem oldu ama motivasyonumu sürdürmeyi başaramadım biir türlü.
Canım en zoru ilk 15 kilo çünkü kimse farketmiyor boşuna aç kalıyormuşsun gibi geliyor.
Ama insanlar farketmeye başladıkça aradığın motivasyonu buluyorsun. Biraz sabret bi 10 kilo ver beni anlarsın.

Canımtek sarkan yer göğslerim oldu çatlaklar allahın emri 114e çıkıpta o deriden hayır beklenirmi
Ama tavsiyem her banyodan sonra birde nemlendirici banyosu ya kilo verme sürecinde sarkmaları sanırım bu engelledi bende. Gögüsler normal geliyor bana çünkü iki çocuk annesiyim gebelik emzirme derken bide kilo verince sarktı biraz tabi.

hikayenizden ,başarınızdan, azminizden çok etkilendim,çok çok tebrik ediyorum
darısı hepimizin başına inşallah,tüm hayatınız boyunca istediğiniz kiloda kalmanız temennisiyle tekrar kocaman tebrikler
Teşekkür ederim moni kaptan
çok pis gaza geldimmmmmm
Eee başla ozaman hazır pazartesi

Sağol birtanem
Senin muhteşem bir metabolizman var ben eminim o piiis kiloları vereceğine..
Tebrikler canım harika gözüküyorsun herşeyden önce aynaya baktıgında öz güvenin yerindeyse gerisi hikayebende zayıflamak çok istiyorum suanki kg 63 bi türlü yapamıyorum zayıflayamıyorum şu bogazımı tutamıyorum

Tebrik ederim.supersin8z.ben şurda 5 10 Kilo veremiyorum. Sizin azminize bayıldım. Umarım hep böyle kalır kilonuzu korursunuz
Sağol canım umarım sende bir an önce istediğin kiloya gelirsin..
Eee 63 kilo çok iyi tatlım yoksa boyunmu kısa?

Merhaba tebrik ediyorum sizi cok guzel bisey basarmissiniz . Umarim kilonuzu sonuna kadar korursunuz ve ailenizle mutlu mesut yasarsiniz .Dogrusu size hayran kaldim benimde vermem gereken 15 kilo var ins bende onu veririm.Sizede deymesin insallah

Merhaba tebrik ediyorum sizi cok guzel bisey basarmissiniz . Umarim kilonuzu sonuna kadar korursunuz ve ailenizle mutlu mesut yasarsiniz .Dogrusu size hayran kaldim benimde vermem gereken 15 kilo var ins bende onu veririm.Sizede deymesin insallah
Sağol canım takımlarla yarışmak motivasyon sağlıyor eğer bir takımda değilsen katılmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…