13 ayda 54 kilo verdim!!

ay saymam mı böcük yaaaaa.. günde 2 saat her gün

saymazsam Allah çarpar

saymasam mı kız acebaa Allah beni taşşşş yapar belkim

azminizden dolayı tebrik ediyorum. beklediğim bir başarı hikayesiydi ancak dolu dolu bir hikayeymiş. ben ki 10 kg ı bile veremiyorum, verecek iradeyi bulamıyorken siz 54 kg vermişsiniz. bravo gerçekten
Teşekkürler canım benim. Verirsin kız 10 kilo neki?

süpersin abla o kadar güzel anlatmışsınki...mutluluğun daim olsun hepp

Hadi seval oyalandığın yeter güzellik
Bi süre sonra senide mezun edelim artık

ay evet yaaa

mimlenicem yakında tüm kk'da

yok ama mefkurem ben aslında zayıflarım da hafta sonunu bi halletsem ben hafta sonuna kadar 1.5-2.5 garanti veriyorum pazartesi-cuma arası.. sonra ya Rabbim cumadan bi salıyorum tartıldıktan sonra resmen pazartesi kendime geliyorum bi değişiğim cidden

ama halledicem yaaa.. en azından kalori sayıcam bişey yapıcam yani

ya hafta sonlarım çok hızlı geçiyo benim ya uyuyorum ya geziyorum gezerken de illaki yiyorum bi tek hafta sonu kahvaltı ediyoruz kocişle beraber ben de özeniyorum o yüzden biraz onda da yiyorum sonra yaptıklarım bitmiyor ben bi de kahvaltıdan 2 saat sonra falan kalanları yiyorum sonra akşam yemekler gezmeler

şimdi hurma diyeti yapıcam 1 hafta sonra Karatay'a geçicem yaaa ama kalori de sayıcam yanında

Bebisini sağlıkla al kucağına canım.
Kiloyu sonra dusunursun.
İnşallah canım. Teşekkür ederim ama benim hamilelik ve kilo alıp verme maceram 9 senedir bitmedi. Geçen sene bu son olacak deyip düştüm 36 bedene hoooop tekrar hamile kaldım. Yine bekle 9 ay. Sonra 80 kiloyla tekrar başla diyete. Bir gün patlayıp artık kilo vermeyeceğim dicem yakında

İnşallah Canım benim iyi Dilek'lerin için çok teşekkür ederim

Bitanem o, bu diyeti diye takılma bana sorarsan (karatayı kastetmiyorum)
Bunlar senin sabrını tüketir
Sadece sağlıklı beslenmeye odaklan
Doğru şeylerden doyuncaya kadar yeki başka şeylere saldırmayasın
Bide amaç kaliteli kalori almak olsun
Nacizane önerim

kesinlikle katılıyorum bu konuda sana.. tüm başarı hikayelerini okudum ve başka türlü zayıflayan yok.. Şu diyetle bu diyetle diyen yok.. herkes sağlıklı beslenme + yürüyüş başka hiçbir şey yok yani

o yüzden bundan ben de eminim ama hurma diyetini yapıcam

Maşâallah sana canim benim. Allah im bana da göstersin oyle zayif narin olmayi. Ne kadar hoş olmussun xcanı.m. tTebrikler

slm muskacım,bu aralar kk'da pek yazmıyorum, ama senin mezuniyetine ve dahi, başarı hikayene yazmadan edemezdim.

seni tebrik ediyorum, başardın.

uzun zamandır burada güzel bir başarı hikayesi okumamıştım,

buradaki bir çok kişiye özellikle de +100 kg da olanlara umut ışığı olacaksın, sen artık bir idolsün

tekrar tebrikler.

Merhaba tebrik ediyorum azmin timsali olmuşsunuz. Ben obezite cerrahisiyle 120 den 80 e düştüm fakat bikaç aydır 6 kilo aldım tekrar diyete başlamam gerekiyor hikayenizi okumak iyi geldi. Nacizane bi tavsiyem olcak yürüyüşü hemen ve birden bırakmayın. Vücut uzun süre hangi kiloda kaldıysa o kiloya ulaşmak için çaba gösterir. Geri kilo almadığınız sağlıklı Mutlu günler dilerim

Maşallah kaçıncı bebis?
muska77 canım başarını tebrik ediyorum. Azmine hayran kaldım. Hep mutlu , sağlıklı ve zayıf kalman dileklerimle seni kocaman öpüyorum.
Çok teşekkür ederim canım benim bende seni opuyorum.
Maşâallah sana canim benim. Allah im bana da göstersin oyle zayif narin olmayi. Ne kadar hoş olmussun xcanı.m. tTebrikler
Sağol arkadaşım darısı başına amin.

Ayy saraycam ayrıcalıklı olmak onore etti beni tatlım çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…