- 14 Ocak 2014
- 378
- 666
- 113
- 35
- Konu Sahibi tazeannecii
-
canim cok tesekkur ederim.mutlaka deniyecegim valla napicami.bilmedim haftaya cuma gidecegim sabhtan yemeye baslarim.artik.muzlari bakalim.ise yarayacakmiBana arkadasim muz yeyip gitmemi soyledi..bebek duzeliyormus..herseyini gosteeiyormus aklinda bulunsun denemeni tavsiye ederim.bende oyle yapacagim
bakalim.canim insallah hayirlisi artik cok.meraklardayimErkek gibi geldi bana hayirlisi olsun..yani oyle hissettim..
Insallah işe yarar ben pzts gidecegim bende deneyecegim..faydasini gorursem soylerim mutlakacanim cok tesekkur ederim.mutlaka deniyecegim valla napicami.bilmedim haftaya cuma gidecegim sabhtan yemeye baslarim.artik.muzlari bakalim.ise yarayacakmi
tamam canim senden haber beklicemInsallah işe yarar ben pzts gidecegim bende deneyecegim..faydasini gorursem soylerim mutlaka
tamam canim senden haber beklicem
canımmm cok sevındım hayırlı olsun cuma gıdeegım bende mutlaka yıyecegımm cok saol gelınce hastaneden yazıcam bende sana ..cok sevındım tekrardan :)) nede guzel tam bacak arasını acmıspink2 bak bu da fotomuz oglumuz olacakmis..darisi sana canim mutlaka dene muzu...
Kuzum cok sevindimmm gözün aydinn Rabbim sag salim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim... Senin Gönlünün Muradi oldu darisi bana insallah Dua et tatlim benimde hayirli saglikli kizim olsun insallah..pink2 bak bu da fotomuz oglumuz olacakmis..darisi sana canim mutlaka dene muzu...
Allah gonlunun muradini versin canim saglikli hayirli prensesin olsun...insallah saglikla hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsinKuzum cok sevindimmm gözün aydinn Rabbim sag salim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim... Senin Gönlünün Muradi oldu darisi bana insallah Dua et tatlim benimde hayirli saglikli kizim olsun insallah..
canimmm ise yaradi cok sukur gordum.bizimkini erkekmis cok.tesekkur ederimm..:)Insallah canim darisi sana..seninki de ayirir bacaklarini kolay kolay gosterir annesi..haberini bekliyorum canim
canimmm ise yaradi cok sukur gordum.bizimkini erkekmis cok.tesekkur ederimm..:)
Canim ya cok sevindim hayirlisi olsun bakalim saglikla kucagimiza alalim.. Gormemisim kusura bakma...isey yaramasinad a sevindim bu aradameleksr . canim selam.bak buraya yazdim.ben sana gormedin.galiba hastaneden dondugum.gun yazdim :))
saol canim sayende olduu bende cok.sevindimm amin insallah hayirlisiyla.kucagimiza alirizCanim ya cok sevindim hayirlisi olsun bakalim saglikla kucagimiza alalim.. Gormemisim kusura bakma...isey yaramasinad a sevindim bu arada
Amin canim insallah saglikla kucagimiza alirizsaol canim sayende olduu bende cok.sevindimm amin insallah hayirlisiyla.kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?