Doğuma Hazırlık 13+3 haftalık hamileyim bebeğim kız mı erkek mi çok merak ediyorum tevrübeli hamişler fikri olan???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
image.webp
Bide benimkinii yorumlayinn hangi cinsiyete benziyor bende coook merak ediyorum, ve daha ögrenmeme 3 hafta var..

Eki Görüntüle 1847047 Bide benimkinii yorumlayinn hangi cinsiyete benziyor bende coook merak ediyorum, ve daha ögrenmeme 3 hafta var..
Canım ben hiç anlamıyorum ama bizim bebişlerin duruşu birbirine benziyo sanki bana erkek diyende kız diyende oldu bende 3 hafta sonra öğrencem çok merak ediyorum yaa:)

Eki Görüntüle 1847047 Bide benimkinii yorumlayinn hangi cinsiyete benziyor bende coook merak ediyorum, ve daha ögrenmeme 3 hafta var..
Hayırlı olsun bebişin, ben seninkini de erkeğe benzettim ama bizim dediklerimize takılma ne biliyoruz ki sadece herkes kendi gördüğünü yazıyor. Doktor ne diyecek bakalım merakla bekliyoruz sen de bizi bilgilendir ;)

Kızlar dün 14+2 de başka bir dr gittim cinsiyet öğrenmek için kesin erkek hazırlıklara başla dedi sizce güvenmeli miyim biraz daha mı beklemeliyim değişir mi acaba yinee cinsiyet:(

Kızlar dün 14+2 de başka bir dr gittim cinsiyet öğrenmek için kesin erkek hazırlıklara başla dedi sizce güvenmeli miyim biraz daha mı beklemeliyim değişir mi acaba yinee cinsiyet:KK43:

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim
Net konusmus dr
Kizmi geciyordu icinden

Ne guzel herkesin bebegi duz yatiyor ..benim butun ultrason fotolari hep ters yatiyor ya da sirti donuk sinir erti bu bebe daha dogmadan...3 hafta once doktorum erkege benziyor dedi bugun gittim yuzustu yattigi icin goremiyorum dedi

Bakin resimlere hep ters 1 tane daha vardi yukleyemedim

Eklentiler

• 20160623_124647-1.webp
    20160623_124647-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 20160609_092750-1.webp
    20160609_092750-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 99
Bakin resimlere hep ters 1 tane daha vardi yukleyemedim
canim benimkide oyle yatiyor ya yuzustu ya ters adam akilli bir ulttason resmi.bile yok elimde.bende haftaya gidecegim.cinsiyet icin.hic.sanmiyorum.gosterecegini.ama.bakicaz artik.ve pozlari.ayni.benim bebis.gibi cok.sasirdim.seninkini.gorunce:KK49:

kizlar.benimkide baksaniza.ne diceksiniz 12 +1 di burda doktor.erken.daha yorum.yapamam dedi ya ters duruyor yada dönuk ikili tarama testinde beta hcg 16,8 cikti ama buda cok.onemli degilmis cinsiyet icin nediyorsunuz sizde

Eklentiler

• 20160614_161218_HDR-1.webp
    20160614_161218_HDR-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 20160614_161142_HDR.webp
    20160614_161142_HDR.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 20160614_161244_HDR.webp
    20160614_161244_HDR.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 78
kizlar.benimkide baksaniza.ne diceksiniz 12 +1 di burda doktor.erken.daha yorum.yapamam dedi ya ters duruyor yada dönuk ikili tarama testinde beta hcg 16,8 cikti ama buda cok.onemli degilmis cinsiyet icin nediyorsunuz sizde
Erkek gibi geldi bana hayirlisi olsun..yani oyle hissettim..

canim benimkide oyle yatiyor ya yuzustu ya ters adam akilli bir ulttason resmi.bile yok elimde.bende haftaya gidecegim.cinsiyet icin.hic.sanmiyorum.gosterecegini.ama.bakicaz artik.ve pozlari.ayni.benim bebis.gibi cok.sasirdim.seninkini.gorunce:KK49:
Bana arkadasim muz yeyip gitmemi soyledi..bebek duzeliyormus..herseyini gosteeiyormus aklinda bulunsun denemeni tavsiye ederim.bende oyle yapacagim

Canim bidaha ki kontrole sende muz yayip git...bebek normale donuyormus

Back
X