- 14 Haziran 2016
- 263
- 65
- 98
- 35
- Konu Sahibi tazeannecii
-
Bebeğin hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al. Bana da aynısını demişti doktor:) 13 haftalıkken erkek gibi dedi ama yanılma olmadı ve oğlum olacak:) Cinsiyete çok şartlama kendini Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bunun için dua etMerhaba hamiş ve tecrübeli anneler siteye yeni üyeyim ve fikirlerinize ihtiyacım var.Geçen hafta. 12+6 günlükken ikili tarama testi için dr kontrole gittim dr bebeğimin için erkek gibi ama emin değilim göstermiyo kendini siz etrafa yaymayın bidahaki geldinizde kız diyebilirim dedi bi daha randevum 3 hafta sonra ama ben çok sabırsızlanıyorum rüyamda sürekli kız bebek görüyorum sizce dr yanılmış olabilir mi bu durumu yaşayanlar olmuş muydu???
Tabi ki en başta duam sağlıklı hayırlı bi evlat olması ama ilk bebişte oluyo işte böyle sabırsızlıklar teşekkür ederim canım sende sağlıkla hayırlısıyla kavuş opluşuna inşallahBebeğin hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al. Bana da aynısını demişti doktor:) 13 haftalıkken erkek gibi dedi ama yanılma olmadı ve oğlum olacak:) Cinsiyete çok şartlama kendini Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bunun için dua et
12+6 günlük olan ultrason görüntüsü var anlaşılır mı ki dersin canımFotoğraf varsa atarsan belki yorumlayabilen çıkar
aynen öyle en başta sağlıklı olsun en önemlisi o ana ilk bebişin heycanı sabırsızlık oluyo bizde çatlıyoruz meraktan Allah hayırlı evlat versin sizede bizede inşallah canım19.haftamdayim hala goremedik :)
4 gun sonra baska bi doktora randevum var bakalim belki gorebiliriz bu doktor hep erkege benziyor ama net bisey diyemem dedi.
Kesinlikle cinsiyete sartlanma benim de ilk bebegim meraktan catliyoruz ama once saglikli olmasi onemli..
Eklesene bi fotoyu12+6 günlük olan ultrason görüntüsü var anlaşılır mı ki dersin canım
İnşallah tatlım Allah gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla hepimizeKuzum ilk Bebisinde bukadar takma. Allahim hayirlisini sagliklisini versinde ne farkederki.. Kiz olursa minik bi prensesin ilerdeki cocuklarinin ablasi olacak. Fakat oglun olursa minik Pasan ve ilerdeki evlatlarinin aslan gibi abisi olacak. Yani ikiside farkli vee cook güzel bence.. Benim
Iki oglum var ücüncüyü kiz olsun istiyorum tabi Takdir Allahin.. Insallah hayirlisiyla saglikli bi kizim olur
Bak canımEklesene bi fotoyu
ay çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla en başta inşallahNubunı tam göremiyorum ama kız gibime geliyor
Offff beklemek çok zor çatlıyorum meraktan saol canım18. haftadan sonra daha kesin cevaplar verebiliyor doktorlar bu haftalarda olanlar sonra değişebiliyor sabırla beklemekten başka çare yok
Yanılma çok oluyomuş ya günlerdir araştırıyorum o kadar fazla ki erkek erkek denilipte doğumda kız olanlar olmuş inşallah bizde sizin gibi oluruz en başta sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda canım:)Canım bana da seninle aynı dönemlerde dr erkeğe benziyor demişti ama kızımız geliyor inşallah:) Herkes erkek kendini çabuk belli eder öyledir demişti ben de ister istemez kendimi alıştırmıştım. Kız olduğu anlaşılınca ilk başta biraz tuhaf oldum. Şimdi de diyorum ki bir sürpriz yapmaz inşallah:))
Bizede de erkeğe benziyor ama emin değilim yaymayın daha etrafa dedi işte öyle söyleyince kafa karıştı iyice eşim kızımız olsun çok istiyo ben erkek istiyorum ama içime kız doğuyo rüyamdada kız görüyorum bakalım yarın bi dr daha gidicem o ne dicek acaba:)ben kasıtlı olarak söyleme demiştim doktora :) çünkü şimdi kız dersiniz sonra erkek dersiniz dünyam başıma yıkılır diye 17. haftada öğrendik bir daha da değişmedi. Emin ol sayılı gün çabuk geçiyor. Anlamadan bir bakmışsın doğmuş bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?