Doğuma Hazırlık Kızlar 13+3 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti ne zaman belli olacak?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugün kasığım ağrıyor diye doktora gittim. 14+1 olmuşum cinsiyet de %90 belli oldu erkekmiş ama %100 2 hafta sonra dedi doktorumuz... ;=) Nihayet ne rank alacağımı öğrendim gelsin mavişlerrrr:emir_bebek:zemuszemus

Hayırlı olsun bebeğin.15 haftalıkken banada %80 erkek demişti doktorum.26 haftalığım şimdi.Kısmetse benimde oğlum olacak.Yanılma payı az artık.

arkadaşler bende 13 haftalık hamileyim 12 +3günlükken ikili test yaptrdm kıza benziyo soru işareti kesn değil dedi bu benm 2 ci hamileliği bi kızm cvp verirseniz sevinrm

Canım bence 14 ve 15. haftalara ulaşmadan cinsiyet kesinleşmiyor.. Ben öyle biliyorum ama ilk bebeğiniz kız dı sanırım anlayamadım.. . erkek mi olsun istiyor dunuz?

arkadaşler bende 13 haftalık hamileyim 12 +3günlükken ikili test yaptrdm kıza benziyo soru işareti kesn değil dedi bu benm 2 ci hamileliği bi kızm cvp verirseniz sevinrm

ben gerçekten anlamıyorum bu doktorları benziyor kelimesini daha doğrusu,

eğer pozisyon açıksa ve doğru yere bakıyorsa doktor net bir şekilde görebilir 13. haftada bence.

ama derse bebek göstermiyor kapanmış bacak arasını göremiyorum o başka belli olmaz.

büyük ihtimalle seninki kız diyeceğim ama tuhaf bişey işte, doktor görüpte benziyor dediyse biz ne dersek diyelim boş. Alllah gönlündekini evrsin inşallah sağlıklıca canım

:nazar::teytey:
ben gerçekten anlamıyorum bu doktorları benziyor kelimesini daha doğrusu,

eğer pozisyon açıksa ve doğru yere bakıyorsa doktor net bir şekilde görebilir 13. haftada bence.

ama derse bebek göstermiyor kapanmış bacak arasını göremiyorum o başka belli olmaz.

büyük ihtimalle seninki kız diyeceğim ama tuhaf bişey işte, doktor görüpte benziyor dediyse biz ne dersek diyelim boş. Alllah gönlündekini evrsin inşallah sağlıklıca canım

canm ben yazına yeni baktm bebğimin cinsiyetini öğrendimerkekmiş bir kızım var dı allah kısmet ederse dide oğlum olacak kendi dorm da erkek dedi inanmadm başka dra gittim oda /1500 erkek dedi gittğidede 16 5 günlüktüm hatta ikiside pipisinin resmini çekti oğluşumun pozisyonuda uygundu dr sölemeden bende gördüm hatta aaa dedei pipi gördüm diyede söledim dra yani diyecğim 12 hafta çok erken oluyo seten drm kesin bişey yok kimseyede bişey demeyin demişti tabiki ben ona kızıyorm kesin olmayanı sölemeyin hastalrınıza ben somamıştm bile dra o hafta cinsiyeti ne diye şim oğluşum 18 haftalık oldu teyzeleri allah herkesn gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evletlar inş

canm ben yazına yeni baktm bebğimin cinsiyetini öğrendimerkekmiş bir kızım var dı allah kısmet ederse dide oğlum olacak kendi dorm da erkek dedi inanmadm başka dra gittim oda /1500 erkek dedi gittğidede 16 5 günlüktüm hatta ikiside pipisinin resmini çekti oğluşumun pozisyonuda uygundu dr sölemeden bende gördüm hatta aaa dedei pipi gördüm diyede söledim dra yani diyecğim 12 hafta çok erken oluyo seten drm kesin bişey yok kimseyede bişey demeyin demişti tabiki ben ona kızıyorm kesin olmayanı sölemeyin hastalrınıza ben somamıştm bile dra o hafta cinsiyeti ne diye şim oğluşum 18 haftalık oldu teyzeleri allah herkesn gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evletlar inş

canım o kadar sevindimki şimdi okuyunca gördüm. Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir oğlun olur inşallahhh.Bir kızın varmış ne güzel şimdide bir oğlun olacak , maşallah 18 haftalıkmı oldunuz:))

Doktorum bana da 12 haftalıkken daha çok küçük ama içime kız doğdu demişti.15 haftalıkken oğlum olacağını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.Doktorun içime doğdu demesinden kız olacağına şartlamışım demekki kendimi.31 haftalığım şimdi kısmetse az kaldı oğlumu kucağıma almaya.

benimde 1kızım var ikinci bebeğim 13 ve 15 haftada erkeğe benziyo dedi ama 17 haftada erkek artık söyleye bilirisiniz dedi.ama ben burdaki yazılanları okudukca şaşırıyorum erkekken kız oluyo kızken erkek 20. hafta kesin sonuç diyolar bide ayrıntılıda belli olacakmış neyse 2 hafta kaldı sağlıklı kucağımıza alırız inşallah.

benim 12 ci hftada burda gördüğüm pipisi demişti. 16.cı hafta pipisinin resmini elimize tutuşturdu :)

benim 12 ci hftada burda gördüğüm pipisi demişti. 16.cı hafta pipisinin resmini elimize tutuşturdu :)

allah herkes,n gömlüne göre versn inş bende 2 hafta sonra ayrıntılı usg ye gireceği 4 tesdimizide yaptı çok şükür şuana kadar her şey yolunda gidiyo hepiniz bebişlerinizi sağlıcakla alırsnzkucaklarınıza alsanaalsanasmile

Back
X