13+1 ultrason fotosu cinsiyet değişir mi?

Flyhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
11
2
35
Merhaba kızlar, ne düşünüyor sunuz? Kesin erkek denile bilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum?

Eklentiler

• image.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 883
  • image.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 887
Evet bence de erkek benim iki oğlumda da us görüntüleri böyleydi.

canım bizim grupta bi arkadaşın başına geldi ama ultrason görüntüsü çok net yaaa değişmez bencee

Bir kaç gündür burda bakıyorum cinsiyet değişen cok anne yazmış. Hatta doktor pipi gösterdi, diger kontrolde kız oldugunu ögrendik diye.. Onlardaki us görüntüleri de bu şekilde midir aceba?
Aynen ben de çok şaşırdım ama us görüntülerini paylaşsalar daha net olucak aslında..

Bir kaç gündür burda bakıyorum cinsiyet değişen cok anne yazmış. Hatta doktor pipi gösterdi, diger kontrolde kız oldugunu ögrendik diye.. Onlardaki us görüntüleri de bu şekilde midir aceba?
Onlarınkini görmedim bilemem, ama işinin ehli doktor pek yanılmıyor ben birde erkek denince pek değiştiğini duymadım ama olabilir tabiki kordonla karışıyor nadiren.Siz erkek mi istiyorsunuz :)

Okullar açıldığından beri pek gelemiyor buralara Henrietta___ Görürsen arkadaşlara yardımcı olur musun
Kızlar internet paketim yok hemde çok yoruluyorum okulda hiç halim kalmıyor hemen uyuyorum bu ara sıkıntılarım da var aşırı derece de kasık ağrısı çekiyorum. Sürekli ilaç içmekten de bıktım psikolojik olarak herhalde ilaç görünce midem bulanıyor. Usg atmıştım son halini de ekliyorum şimdi . Birde doktorum emin olamadı başka doktorada gitmedim ayrıntılı da net olur dedi 3 hafta sonra nasip olursa gidicem. Doktor ilk tahmininde yanıldı . Olabiliyormuş oyle hayırlısı olsun:)

Eklentiler

• DA386BA0-85CC-4BC5-A5F4-A3A4C42AE0A8.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 533
İyi bir doktorum var Allah kötü kader yazmasın. kızım var şimdi de başka tatmak istiyorum artık ne verirse
Anladım.Herşeyin hayırlısı tabiki ama öyle ısrarla değişirmi diye sorunca öyle hissettim bende.Birkaç hafta sonra kesin belli olur sağlıkla dünyaya gelsin ins.

Anladım.Herşeyin hayırlısı tabiki ama öyle ısrarla değişirmi diye sorunca öyle hissettim bende.Birkaç hafta sonra kesin belli olur sağlıkla dünyaya gelsin ins.
Amin insallah. O kadar cok yazan var ki ben isim bakayim diye girdim neler var bakayim dedim o kadar cok degisimden yazan gordum cok sasirdim o yuzden israrim

Bana da 12+3 günlükken kendi özelde ki doktorum erkek dedi 17 de devlet hastanesi kız dedi. Çok merak ettim ama 17 de daha net olduğu için kızdır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…