Teşekkür ederimEvet bence de erkek benim iki oğlumda da us görüntüleri böyleydi.
Bir kaç gündür burda bakıyorum cinsiyet değişen cok anne yazmış. Hatta doktor pipi gösterdi, diger kontrolde kız oldugunu ögrendik diye.. Onlardaki us görüntüleri de bu şekilde midir aceba?Evet bence de erkek benim iki oğlumda da us görüntüleri böyleydi.
Aynen ben de çok şaşırdım ama us görüntülerini paylaşsalar daha net olucak aslında..Bir kaç gündür burda bakıyorum cinsiyet değişen cok anne yazmış. Hatta doktor pipi gösterdi, diger kontrolde kız oldugunu ögrendik diye.. Onlardaki us görüntüleri de bu şekilde midir aceba?
Hmm.. İşte o anneler us goruntulerini de paylassalar daha net olucak :))canım bizim grupta bi arkadaşın başına geldi ama ultrason görüntüsü çok net yaaa değişmez bencee
Okullar açıldığından beri pek gelemiyor buralaraHmm.. İşte o anneler us goruntulerini de paylassalar daha net olucak :))
Onlarınkini görmedim bilemem, ama işinin ehli doktor pek yanılmıyor ben birde erkek denince pek değiştiğini duymadım ama olabilir tabiki kordonla karışıyor nadiren.Siz erkek mi istiyorsunuz :)Bir kaç gündür burda bakıyorum cinsiyet değişen cok anne yazmış. Hatta doktor pipi gösterdi, diger kontrolde kız oldugunu ögrendik diye.. Onlardaki us görüntüleri de bu şekilde midir aceba?
Kızlar internet paketim yok hemde çok yoruluyorum okulda hiç halim kalmıyor hemen uyuyorum bu ara sıkıntılarım da var aşırı derece de kasık ağrısı çekiyorum. Sürekli ilaç içmekten de bıktım psikolojik olarak herhalde ilaç görünce midem bulanıyor. Usg atmıştım son halini de ekliyorum şimdi . Birde doktorum emin olamadı başka doktorada gitmedim ayrıntılı da net olur dedi 3 hafta sonra nasip olursa gidicem. Doktor ilk tahmininde yanıldı . Olabiliyormuş oyle hayırlısı olsun:)Okullar açıldığından beri pek gelemiyor buralaraHenrietta___ Görürsen arkadaşlara yardımcı olur musun
Bende bacak arası foto yok net göremedikAynen ben de çok şaşırdım ama us görüntülerini paylaşsalar daha net olucak aslında..
Onlarınkini görmedim bilemem, ama işinin ehli doktor pek yanılmıyor ben birde erkek denince pek değiştiğini duymadım ama olabilir tabiki kordonla karışıyor nadiren.Siz erkek mi istiyorsunuz :)
Anladım.Herşeyin hayırlısı tabiki ama öyle ısrarla değişirmi diye sorunca öyle hissettim bende.Birkaç hafta sonra kesin belli olur sağlıkla dünyaya gelsin ins.İyi bir doktorum var Allah kötü kader yazmasın. kızım var şimdi de başka tatmak istiyorum artık ne verirse
Amin insallah. O kadar cok yazan var ki ben isim bakayim diye girdim neler var bakayim dedim o kadar cok degisimden yazan gordum cok sasirdim o yuzden israrimAnladım.Herşeyin hayırlısı tabiki ama öyle ısrarla değişirmi diye sorunca öyle hissettim bende.Birkaç hafta sonra kesin belli olur sağlıkla dünyaya gelsin ins.