13.01.25 Birlikte Diyet ve Spora başlayalım mı?

Evetttt 3. Haftaya giriş yapacağız…
Başlangıcım: 66
İlk Hafta: 64.5
2. Hafta: 63,5
Geçtiğimiz hafta biraz tatlı ve ekmek, simit yedim maalesef ki çok sıkı yapamadım diyetimi. Bu hafta cok sıkı gideceğim 62’yi bile görsem yetecek benim için

Merhaba ben de diyete başlıyorum yarın acaba beni de aranıza alır mısınız
Hosgeldinnn yarın 3. Haftaya gireceğiz. Sabahtan itibaren ister kilonu ister eksini seni nasıl motive ediyorsa o sekilde gel el birliğiyle fazlalıkları atacağız insalllllaaaahhhh
Hosbuldum başlangıç kilom 71.9 daha bugün başladım o yüzden eksim yok ama haftaya olur inşallah

Merhaba, ben sabah ölçemedim kilomu evden çok erken çıktığım için. Düne göre söyleyecek olursam bel ölçüm son ölçümüme göre 1,5 cm eksik çıktı. Kilomda ise hafta içinde 1 kiloya kadar azalma gördüm ama dün nedense sadece 200 gr eksilme vardı tartıda Her gün en az 45 dk yürüdüm, su içimim biraz arttı Haftasonu yemek saatimi erkene alamadım. Yine de fazla yemedim neden azalmıyor anlamıyorum

Yağdan veriyor olabilirsin o yüzden kilona yansımıyordur yağdan vermek daha iyi. bel ölcümü iyiymis bu arada bırakma sakın. Yürüyüşün cok iyiymis birde 3 lt kadar icebilsen daha iyi olur bu kadar yürümeye yansır ileriki haftalarda eminim

Bu hafta tatlı simit hic yok ekmek olabildiğince az ama sabah kepekli ekmeğe tost yapıp yedim aksamda kinoalı salata hem tok tutuyor hemde kalorisi cok az suyuda bu hafta daha fazla icmem lazım geçen hafta saldım cunku motivemi kaybetmemem lazimmmmmm

İnşallah canım ben de öyle umuyorum, yürüyüşe devam edicem belki yansır dediğin gibi sen gayet iyi gidiyosun bence 2 haftada 2.5 kilo hiç fena değil(maşallah diyeyim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…