Türk kahvesi icemiyorum, hele şekersiz hız icemem. Zaten merak etme 162 boya 91 kilo olunca bir bileklerimde selülit yok :)
Bari kendin yap. . Azcık şeker atarsın. .Şekerli olsun tadı ama, bütün gün şeker krizim tuttuğunda hep akşama erteliyorum, yarım paket de bu krizimi cozuyor. Yarım paketten bir şey olmaz ya, nolur nolur nolur..
Ne olacak anim bizim bu uykusuzlugumuz. Vun icinde de kicimi yere koyamiyorum hic is bitmiyo yaaBen varım canım 1 den beri ayaktayız
Bana cok yakin metro ben de bir bakayim canim sag oldüzenli yaptığım an etkini görüyorum canım özellikle bacaklarda ve göbekte :) çünkü sadece yürüyüş gibi dusunme hareket de yaptırıyor
ankaradayım ben canım metro var ya bi ikea nın orada bi de batıkent civarında oradan aldım
kavanozda satılıyor 40 tl verdim
nette daha ucuz bulunur sanırım
zaten inşallah pasta kurabibe yemek salata her bir şeye bunu kullanıyorlarmış ama ben sanırım bi içeceğim bi de türk kahvesi içine
tam bugday unu ve hındıstıstan cevizi yagı ve hındıstan cevizi sekerinden yapıyor benım arkadas keklerini falan
Bana cok yakin metro ben de bir bakayim canim sag ol
EveeetttAAAAAAAAAAA sende mi batıkenttesin yoksa:)
Eveeetttsende mi burdasin
Yillar sonra uladamadigimiz ulasamadiginiz arkadaslar cikarmisiz bi deaynennnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Hoşgeldin canım.Konuyu anlamadım ama burası daha hareketliAnka yazayım buraya ne yapıyoruz
Yillar sonra uladamadigimiz ulasamadiginiz arkadaslar cikarmisiz bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?